uhuhu Elküldve Április7, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Április7, 2010 esetleg valaki egy turbót tud szerezni?:) ugy néz ki elkél majd..... na... szét is csaptad már a paripát? Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Április8, 2010 Megoszt Elküldve Április8, 2010 na... szét is csaptad már a paripát? neeem,nagyon vigyázok rá. Csak csippantja az olajat,bár lehet,hogy csak az olaj a rossz,amit kapott,most hétvégén osi megszaktekinti,oszt lesz valami.....Lehet csak szimmering,de lehet hogy a tudbó csipegeti....Készülök a rosszra,de ha oda kerül a sor LEH turbót kap.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április8, 2010 Megoszt Elküldve Április8, 2010 ...most hétvégén osi megszaktekinti... Ezexerint jössz erre felénk Veszprémbe, vagy Osi megy arra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balageaxe Elküldve Április8, 2010 Megoszt Elküldve Április8, 2010 Hi! Ismertek olyasvalakit, aki már rakott be ülésfűtést utólag a coupe-jába? Az érdekelne mennyire lehet cuccos betenni a fűtőpaneleket a bőrülésbe... üdv Balage Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Április8, 2010 Megoszt Elküldve Április8, 2010 Ezexerint jössz erre felénk Veszprémbe, vagy Osi megy arra? osi jön tökölre gyorsulásra,ott találkozunk,nekem jó,mert lacházához 10 percre vagyok,tökölhöz meg 20percre:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április8, 2010 Megoszt Elküldve Április8, 2010 Hi! Ismertek olyasvalakit, aki már rakott be ülésfűtést utólag a coupe-jába? Az érdekelne mennyire lehet cuccos betenni a fűtőpaneleket a bőrülésbe... üdv Balage Hoppáhoppá. Én úgy tudtam a bőrülésben széria volt az ülésfűtés, csak a textilben volt rendelhető extra... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balageaxe Elküldve Április8, 2010 Megoszt Elküldve Április8, 2010 Hoppáhoppá. Én úgy tudtam a bőrülésben széria volt az ülésfűtés, csak a textilben volt rendelhető extra... Akkor nézzek körül az ülés alatt csati témában? Holnap megcsinálom! (az egész abból indult, hogy TC kapcsolót tennék a kocsiba, a szivargyújtó alatt meg 4 csatit is találtam, amiből 2 az ülés fűtésé...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Április9, 2010 Megoszt Elküldve Április9, 2010 Akkor nézzek körül az ülés alatt csati témában? Holnap megcsinálom! (az egész abból indult, hogy TC kapcsolót tennék a kocsiba, a szivargyújtó alatt meg 4 csatit is találtam, amiből 2 az ülés fűtésé...) tc engem is érdekelne..... van esetleg valakinek kapcsolási rajza hozzá?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balageaxe Elküldve Április9, 2010 Megoszt Elküldve Április9, 2010 tc engem is érdekelne..... van esetleg valakinek kapcsolási rajza hozzá?? http://www.astraownersclub.com/technical_guides.php Itt rengeteg okosságot találtam, meg a fórum is tele van hasznos bejegyzésekkel. TC témában: ha ott a kábel vége a szivargyújtó alatt akkor csak egy kapcsoló, ha nincs, akkor cuccosabb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Április9, 2010 Megoszt Elküldve Április9, 2010 http://www.astraownersclub.com/technical_guides.php Itt rengeteg okosságot találtam, meg a fórum is tele van hasznos bejegyzésekkel. TC témában: ha ott a kábel vége a szivargyújtó alatt akkor csak egy kapcsoló, ha nincs, akkor cuccosabb. megnézem.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Április11, 2010 Megoszt Elküldve Április11, 2010 Black Pearl (319,5 PS) in action! szépen lépést tartott a kis caravan... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Április11, 2010 Megoszt Elküldve Április11, 2010 Ezexerint jössz erre felénk Veszprémbe, vagy Osi megy arra? Ki az az Osi? Érdekelne egy opel guru itt, Veszprémben... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április12, 2010 Megoszt Elküldve Április12, 2010 PÜ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
julien Elküldve Április14, 2010 Megoszt Elküldve Április14, 2010 szépen lépést tartott a kis caravan... :) Szép ótók http://www.youtube.com/watch?v=_Hk-2qX8zF0 Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Április15, 2010 Megoszt Elküldve Április15, 2010 Sziasztok! Esetleg ismeri valaki ezeket az autókat? Mármint előélet stb? http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...1.6_16v-3653382 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...1.6_16v-3750866 Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április16, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Április16, 2010 fontos megemlitenem, hogy az elsőben nincs klima.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Schiszi Elküldve Április16, 2010 Megoszt Elküldve Április16, 2010 Sziasztok! Reggel h.negyed7 körül a Váci úton befelé elémkanyarodott egy G Astra Coupe KGN kezdetű rendszámmal. Kicsit ültetve volt a kocsi, de nekem úgy tűnt valami alkatrész még a szokásosnál is közelebb került az úthoz... magyarán lógott rajta valami alul! Nem tudtam megítélni mi lehet, de ha ismeritek az illetőt, akkor jelezzétek Neki! Schiszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Április16, 2010 Megoszt Elküldve Április16, 2010 fontos megemlitenem, hogy az elsőben nincs klima.... Köszi! Egy ismerősömet érdekelné, és szólt, hogy itt kérdezzek már rá. Érdekes, hogy egy ilyen autóban nincs klíma:-( Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április16, 2010 Megoszt Elküldve Április16, 2010 Az nekem is furcsa volt, mert úgy tudtam hogy legalább a manuális klíma mindben széria, de ezexerint Cabrio készült klíma nélkül is. Végülis valahol meg lehet érteni... ha Coupéban nem lenne, az már nagyobb gáz lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Április16, 2010 Megoszt Elküldve Április16, 2010 Az nekem is furcsa volt, mert úgy tudtam hogy legalább a manuális klíma mindben széria, de ezexerint Cabrio készült klíma nélkül is. Végülis valahol meg lehet érteni... ha Coupéban nem lenne, az már nagyobb gáz lenne. Ez hülyeség. De igen, létezett klíma nélkül is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április16, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Április16, 2010 jaja, én is láttam klima nélküli coupét. arany szinü volt, asszem 2000 évjárat. majdnemelmentem megnézni mielött a kéket megvettem.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Május1, 2010 Megoszt Elküldve Május1, 2010 skacok! a 2.2-es láncos motorról mit gondolunk/hiszünk/tudunk? egész pontosan erről... Z22SE tán... mondjuk 1.8-ast szeretnék de ezt sem vetettem még el. köszi :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Május1, 2010 Megoszt Elküldve Május1, 2010 A magam részéről nem nagyon ismerem (a Coupé klubban is csak 2 ilyen motorral szerelt autó van), de ez jelenthet jót is, mert rosszat se hallani róla. :devlish: Állítólag amerikai (GM) eredetű motor, nem is Opel fejlesztés, talán itt találsz róla bővebb infót: http://z22se.qwqw.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Május1, 2010 Megoszt Elküldve Május1, 2010 az 1.8 jobban tetszene hosszútávon csak elvileg itt beszámolják a vectrát...köszönöm a linket! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Május2, 2010 Megoszt Elküldve Május2, 2010 skacok! a 2.2-es láncos motorról mit gondolunk/hiszünk/tudunk? egész pontosan erről... Z22SE tán... mondjuk 1.8-ast szeretnék de ezt sem vetettem még el. köszi :devlish: Mivel a 2.2-es motor meglehetősen ritka (nem csak itthon), ezért az alkatrészellátás meglehetősen nehézkes és drága. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts