Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Ennyiért még új Mattig szárnyat se kapsz..nem, hogy edeti OPC-t. :blush:

Lehet nem eredeti, meg nem új, de tuti olyan mint az OPC...

Elküldve
Lehet nem eredeti, meg nem új, de tuti olyan mint az OPC...

Az enyém Mattig...majdnem úgy fest, mint egy OPC...az E-bayről rendelte meg egyik ismerős és egy másik hozta haza Németből-->így is 50 ezremben volt - festve, szerelve. :blush:

Elküldve

A Phase 1 az csak egy chip, de nem ilyen univerzális valami, hanem direkt az autóhoz lett írva. Kiolvasták a vezérlőből a programot, azt módosították és úgy lett visszaírva.

Elküldve
ez egész jól néz ki...

Húúúú

uhuhu hol lehet ilyenhez hozzájutni? Leírás? Nekem nagyon tetszik, és menne a kék kocsimhoz, a kék a kedvencem, ez meg nagyon pöpec!!!!! :blush:

• 1 month later...
Elküldve

Helló

Nem nyílik a tető, itt van süt a nap ezerrel, és csak csipog. Aztán hiába nyomom újra akkor is csak csipog.

Nem nyílik segítsetek, mi lehet az oka.

Az ablakok le még ki is reteszel majd megáll és csak csipog.

Elektromoss hiba bizti, vagy valami komolyabb lehet?

Üdv

topiboy

Elküldve

A héten elkészült végre a vajbőr középkonzolom. Nekem nagyon tetszik, egész más a beltér hangulata így:

17532637899.JPG

17534443443.JPG

Jameg egyúttal bekerült végre egy másik rádió is, adapterrel a gyári multikormányhoz, ez is hibátlanul működik.

És még van típusspecifikus hímzett szőnyeggarnitúrám is egyedi logóval, az meg ilyen:

17533151262.JPG

17533793806.JPG

Alakulgat az autó...

Elküldve
Jameg egyúttal bekerült végre egy másik rádió is, adapterrel a gyári multikormányhoz, ez is hibátlanul működik.

Hali.A multikormányhoz hol és milyen adaptert vettél és milyen fejhez való?Nekem JVC KD-G511 van,ehhez van adapter?

Elküldve
Van bizony!

Itt néz körül, az enyém is innen van és szintén JVC-hez, tanusíthatom hogy működik!

http://www.carlink.hu/index.php?cPath=5_197_216

Annyi a feltétel hogy a rádiónak tudnia kell a távvezérlő csatlakozást (lehessen rá csatlakoztatni távvezérlőt.

Azt nem tudom,h van-e rajta távvezérlő csati....Gondolom a hátulján van,hogy néz ki amugy?(távirányítója az van...)

Itt egy-két kép a fejről:

http://kepfeltoltes.netmaffia.hu/files/5qt...layx2t62x7l.jpg

http://kepfeltoltes.netmaffia.hu/files/219...twv0cgltpui.jpg

Elküldve
nagyon állat a szőnyeged!!!

Belépés csak váltócipőben! :lol:

Legalább is nálam így működne. Ismerve a kölykeimet .... még így sem. ;)

Elküldve
A héten elkészült végre a vajbőr középkonzolom. Nekem nagyon tetszik, egész más a beltér hangulata így:

Alakulgat az autó...

Nagyon szép lett a belseje a járgányodnak, ez a középkonzolos dolog hol, hogyan, mennyibe került?

Elküldve
nagyon állat a szőnyeged!!!

Kösszép, mégjobb lett volna ha a logó alatt nincs ez a műbőr betét hanem simán a velúrba hímzik bele az emblémát, dehát csak így tudták megoldani.

Elküldve
Azt nem tudom,h van-e rajta távvezérlő csati....Gondolom a hátulján van,hogy néz ki amugy?(távirányítója az van...)

Keresd meg valahol a készüléked technikai adatait, és ha szerepel benne ilyen hogy kormánytávvezérlő-előkészítés, akkor működni fog a dolog. Nekem egy leginkább Jack aljzatra hasonlító csatlakozó volt ez a készülék hátoldalán, de én baromira nem értek hozzá, hülyeséget meg nem akarok mondani, majd jön Hic és kapásból megmondja tud-e a fejegységed ilyet.

Elküldve
Belépés csak váltócipőben! :lol:

Legalább is nálam így működne. Ismerve a kölykeimet .... még így sem. ;)

Hát, nekem is alig egy hete van bent a szőnyeg, de már egyszer takarítani kellett... de nem érdekel, a látvány nekem simán megér ennyit. És még rendre is szoktat. :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.