Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Elég egy apró sérülés a karosszérián, nem véletlenül nem használják már nagyon sok országban a sót......

E két dolognak csak közvetve van köze egymáshoz. A környezetkárosító hatása miatt kerülik használatát (és mert arrafelé tényleg felkészültek az ottani közútkezelők).

Elküldve
Uhuhu! Ez megint csak egy teszt?

http://www.hasznaltauto.hu/2597776

igen, ez egy olyan teszt, hogy ha akarja valaki akkor el is viheti :rolleyes:

az asszonyét is árulom... valamelyiknek mennie kéne...

de ennyiért nem valószinü hogy valaki gerjed rá... nem igazán szoktak öt kilóval többet adni egy autóért mint amennyit ér. még akkor se ha jó...

én se adnék érte ennyit...

Elküldve
igen, ez egy olyan teszt, hogy ha akarja valaki akkor el is viheti :rolleyes:

az asszonyét is árulom... valamelyiknek mennie kéne...

de ennyiért nem valószinü hogy valaki gerjed rá... nem igazán szoktak öt kilóval többet adni egy autóért mint amennyit ér. még akkor se ha jó...

én se adnék érte ennyit...

Csak a hűtőmaszk nem eladó??? Az egész autóra sajnos nincs pénzem jelenleg.

Elküldve

ha az autó elment kiegészitő nélkül, akkor beszélhetünk róla... de egyenlőre csak egybe :rolleyes:

hitelátvállalással is eladó :)

Elküldve
ha az autó elment kiegészitő nélkül, akkor beszélhetünk róla... de egyenlőre csak egybe :rolleyes:

hitelátvállalással is eladó :)

Gazdasági válság mellett építkezem és lakásfelújítok asszem a hitel most kimarad.... :)

• 1 month later...
Elküldve
az elsőket nem tudom, szerintem ugyanaz mint az 1.8 vagy 2.0 benzines rugoi.

A hátsó biztosan megegyeznek a sima 5 ajtóséval...

szóval akkor semmivel nem lennék lentebb mint a gyári G astra rugókkal...

szomorú, akkor csak vadásznom kell 3cm-es rugacsokat :D

Elküldve
Azannya.

A lökhárítón levő spoilerek annyira nem jönnek be, de a felni meg az a kicsi hátsó "szárny" nagyon szép.

Különösen a hátsó szárny :D :lol:

Elküldve
Azannya.

A lökhárítón levő spoilerek annyira nem jönnek be, de a felni meg az a kicsi hátsó "szárny" nagyon szép.

Szerintem meg baromi hülyén áll neki ez a felni.

Elküldve
Azannya.

én most vettem egy irmscher szárnyat... bár az nekem annyira nem répaállító...

Elküldve
Nekem is bejön, annyira hogy meg is néztem hogy vajh' mibe kerülhet. Aztán amikor megláttam hogy valami 35e Ft, azóta nem tetszik annyira... :blush:

Meg tudlak érteni. annyiért én teszek fel egy OPC szárnyat :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.