tgabika76 Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 Bocsesz... ott a pont, csak megzavart, hogy a cuda-ra is gyártottak ilyen csúnyanagy szárnyat, meg hogy a sárgán nincs rajta az orr... mármint nem ugyanaz az orr... Cudát nem gyártották ilyen szárnnyal, csak a Plymouth Superbirdet meg a testvérmodelljét a Dodge Charger Daytonát, mindkettőt csak egy évig, 1970-71-ben. A magas szárnynak praktikus okai vannak, az ugyanis a hátsó sárvédőre van szerelve kétoldalt, és azért ilyen magas hogy alatta fel lehessen nyitni a csomagtérajtót. Az orrkúp pedig eredetileg volt mindkét típuson (tekintve hogy ezek homologizációs céllal készültek, és az eredeti NASCAR versenyautó csak így "áramvonalasítva" tudta elérni a 320km/h-t), viszont később sokról leszerelték (némelyikről a hátsó szárnyat is), mert ebben a formában nemigen kellett senkinek, nem tudták eladni őket... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus21, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus21, 2008 csináltam egy pár képet a vasról szép helyen :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus21, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus21, 2008 Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus21, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus21, 2008 Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Augusztus21, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2008 Nem írom le, hogy mit mondtam először a képekre, vagyis az autódra, mert kimoderálnák, maradjunk annyiban, hogy a nagyonagyon szépet fokoztam kicsit. Piszkosul tetszenek a görgők. Jól áll alatta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Augusztus21, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2008 Nem írom le, hogy mit mondtam először a képekre, vagyis az autódra, mert kimoderálnák, maradjunk annyiban, hogy a nagyonagyon szépet fokoztam kicsit. Piszkosul tetszenek a görgők. Jól áll alatta. ..és akkor még az OPC első lökösről nem is beszéltél. Azt nagyon irigylem róla. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus26, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 eltüntek a képeim... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus26, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 no megvannak :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember3, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2008 no megvannak :lol: Én még mindíg nem látom a képeket :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember3, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2008 Mosmá' én se... pedig eddig láttam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember3, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember3, 2008 no, megcsinyáztam megin... :lol: nesztek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember3, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember3, 2008 oszt ha érdekel akkor ide elirtam hogy hol készült :lol: http://www.horvatforum.com/forum/viewtopic...7f1f7121b4#3491 asszem nem kell reg az olvasáshoz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember3, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2008 no, megcsinyáztam megin... :lol: nesztek :D Köszi.....Most már jó :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Szeptember3, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2008 Gondolom az elég meleg hogy én az idei horvát nyaralásra az autónak semmilyen papírját nem vittem, kivéve a zöld papírt a kötelező biztiről. :lol: Odaértünk Lokvára és ott kiderült, hogy semmit sem raktam be a jogsimon, meg a zöld "kártyán" kívül. HEHE! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember4, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 Gondolom az elég meleg hogy én az idei horvát nyaralásra az autónak semmilyen papírját nem vittem, kivéve a zöld papírt a kötelező biztiről. :lol: Odaértünk Lokvára és ott kiderült, hogy semmit sem raktam be a jogsimon, meg a zöld "kártyán" kívül. HEHE! :lol: bátor srác vagy... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 én már megint nem látom a képeket. Meg akatram mutatni a szekeret, de nem sikerült <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember19, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 ide van felpakolva: http://picasaweb.google.hu/sakos77 Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 ide van felpakolva: http://picasaweb.google.hu/sakos77 megvan. köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október8, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Október8, 2008 na, hogy ne legyen utolsó ez a topikl, feldobom egy coupéval :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Október8, 2008 Megoszt Elküldve Október8, 2008 Énis, Én is! UHUHU ! GYERE TALIZNI !!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október8, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Október8, 2008 köszi az invitálást, de sajnos nem fogok tudni menni. Először is sajnos elfelejtettem, hogy lesz ez a kocsikázás, és lefoglaltunk egy szállást osztrákiába, és már ki is fizettük, vissszamondani nem lehet. szombat hajnalba indulunk hétvégézni... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október8, 2008 Megoszt Elküldve Október8, 2008 hogy Ti mindig utaztok... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
okiman Elküldve Október8, 2008 Megoszt Elküldve Október8, 2008 Szeretnék gratulálni annak a remek coupe tulajdonosnak aki ma 16:00 környékén a 11 ker Hunyadi János úton racsingolt és nem tudott bevenni 1 kb 70 nel bevehető enyhe kanyart a hotel berlinnél. Az autó átment a kb 6 m széles fűsávon utánna a menetiránynak szemben a járdán állt meg. Köszönje meg az őrangyalának hogy csak az autójának lett baja. Ugyanis a kanyartól számitva kb 90 méterrel állt meg, szóval nem volt tojás a gázpedál alatt. Mivel ez 1 tranzit útvonal találkozhatott volna 1 pár kamionnal, vagy szembejövő autóval, vagy elcsaphatott volna 1 pár buszmegállóban álló emberkét a felelőtlen barma. Remélem jó sokáig nem ül autóba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október8, 2008 Megoszt Elküldve Október8, 2008 Szeretnék gratulálni annak a remek coupe tulajdonosnak aki ma 16:00 környékén a 11 ker Hunyadi János úton racsingolt és nem tudott bevenni 1 kb 70 nel bevehető enyhe kanyart a hotel berlinnél. Az autó átment a kb 6 m széles fűsávon utánna a menetiránynak szemben a járdán állt meg. Köszönje meg az őrangyalának hogy csak az autójának lett baja. Ugyanis a kanyartól számitva kb 90 méterrel állt meg, szóval nem volt tojás a gázpedál alatt. Mivel ez 1 tranzit útvonal találkozhatott volna 1 pár kamionnal, vagy szembejövő autóval, vagy elcsaphatott volna 1 pár buszmegállóban álló emberkét a felelőtlen barma. Remélem jó sokáig nem ül autóba. Gyanítom, nem Uhu volt, mert nem olyan.Nem is Need, mert Ő sem olyan.Nem is Tgabika, mert nem jár arra QP-val..... Szóval......érted...... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október9, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Október9, 2008 én biztosan nem voltam... olyan rég ültem a coupéba, hogy szerintem be se indul már... robogózom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts