warwolf Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 990 km en túlvagyok... fogyasztás klimázva, 7,0 l / 100 km jön, megy, teszi a dolgát... Nem vagy semmi! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június22, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Június22, 2008 tegnap 12:30 kor indultunk balatonboglárra, olyan stabil 70 nel. az volt 310 km. ma reggel asszony fözöcskézni akart ígyhát elugrottam szlovákiába, budapest-szentendre 11 úton esztergom- szlovákia párkány- szlovákia komárom, magyar komárom, és onnan haza. majd ebéd után olyan 2, 1/2 3 kor indultunk debrecenbe. jó móka volt, de rájöttem, hogy így se lehet magyarországon a kreszt betartani. annyi agybeteg állatot akik az ilyen hivatalokba ülnek... hihetetlen. na minegy, holnap olajcsere ;) tudom hogy megkérdezitek: igen gm olaj megy bele :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ROLÓ Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 Meddig számit egy ilyen motor még bejáratósnak, azaz mikortól bízol benne, hogy minden OK. .......?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június23, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Június23, 2008 szerintem olyan 1000- től OK. még ne m fogom gyepálni nagyon, legalább még egy ezer km ig, de mostmá a mindennapokban használható lesz. amugy km ről km re változot az autó viselkedése, de tényleg, tökre lehetett érezni, hogyan változik, sokkal könnyebben gyorsult, és tök dinamikusan kezdett viselkedni úgy 700 km után... mikortól bizok benne?? én az első beinditástól bíztam benne. ismerem a gépmühelyest, közel 2 éve dolgozik nekünk, még sose hoztak vissza autót, amit ő csinált nekünk, hogy rossz. és személyes jóbarátom. a szerelővel 4 éves jó barátságban vagyunk. csak Ő javitja az én autómat.ismerem a munkásságát. mint ahogy sokan itt a fórumon :rolleyes: a bejáratási idő alatt sem volt nálam még egy csavarhuzó sem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ROLÓ Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 szerintem olyan 1000- től OK. még ne m fogom gyepálni nagyon, legalább még egy ezer km ig, de mostmá a mindennapokban használható lesz. amugy km ről km re változot az autó viselkedése, de tényleg, tökre lehetett érezni, hogyan változik, sokkal könnyebben gyorsult, és tök dinamikusan kezdett viselkedni úgy 700 km után... mikortól bizok benne?? én az első beinditástól bíztam benne. ismerem a gépmühelyest, közel 2 éve dolgozik nekünk, még sose hoztak vissza autót, amit ő csinált nekünk, hogy rossz. és személyes jóbarátom. a szerelővel 4 éves jó barátságban vagyunk. csak Ő javitja az én autómat.ismerem a munkásságát. mint ahogy sokan itt a fórumon ;) a bejáratási idő alatt sem volt nálam még egy csavarhuzó sem... Ezek jó dolgok! Gondolom most már eszed ágában sincs megválni tőle..... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 a bejáratási idő alatt sem volt nálam még egy csavarhuzó sem... meeee nincs rajta turbó... :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Június29, 2008 Megoszt Elküldve Június29, 2008 Én most vagyok túl egy horvát nyaraláson, meg 1700km-en! 6.8 volt a fogyi full klímával, tempomattal. Igaz nem mentem többel mint 110km/h. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Július3, 2008 Megoszt Elküldve Július3, 2008 Tegnapi szerzemény: Felszerelve meg ilyen: Nagyon remélem hogy nem lopják le... Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Július3, 2008 Megoszt Elküldve Július3, 2008 Király! Tök jó áll! Látom adtak hozzá egy zacsi port, meg sikosítót is! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július5, 2008 Megoszt Elküldve Július5, 2008 Király! Tök jó áll! Látom adtak hozzá egy zacsi port, meg sikosítót is! :rolleyes: A zacsiban Anthrax van a síkosító meg..... ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kardos Elküldve Július6, 2008 Megoszt Elküldve Július6, 2008 Tegnapi szerzemény: Felszerelve meg ilyen: Nagyon remélem hogy nem lopják le... Hol lehet venni illen rácsot? Mennyiért? És egyépként hol szoktál este parkolni??? :rolleyes:))))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Július6, 2008 Megoszt Elküldve Július6, 2008 Ezzel a ráccsal vettem az autót, úgy egyébként Irmscher termék a rajta levő logóval együtt, és cikkszám alapján sztem bármelyik Opel szalonban meghozzák neked. A hűtőrács ~34000Ft, a logó meg 3600, a cikkszámok pedig i2001050 (hűtőrács), illetve i9517407(logó). És nem mondom meg hol parkolok! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Július6, 2008 Megoszt Elküldve Július6, 2008 3 autóval mögötted ! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Július7, 2008 Megoszt Elküldve Július7, 2008 :rolleyes: Na most fog izomhúzódást kapni a cartárs mert állandóan hátrafele tekintget hogy nem áll-e ott egy Irmscher logós kupé... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július15, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Július15, 2008 szerintem sötét autón ez a fajta rács áll k.jól... na meg a krómozott tükörburkolat... asszem lassan meg is rendelem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Július15, 2008 Megoszt Elküldve Július15, 2008 Krómozott szemöldök, meg a krómozott rendszámtábla keret. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július16, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Július16, 2008 Krómozott szemöldök, meg a krómozott rendszámtábla keret. :lol: naaaa, az nem, csak fehérledes ablakspricni, és sugólyuk a motorháztetőn... ÉS: egy szárny :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 Ez egyébként teljesen gyári volt, ezen a limitált szérián. És ez most tök komoly ám! Ez valami hemi motoros gyári pálya autó. Olvastam valahol. Elég értékes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 Tény hogy gyári, de az is hogy csúnya az a kicsit túlnagy szárny a cuda-n..... de mit mehet :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
profile Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 Tény hogy gyári, de az is hogy csúnya az a kicsit túlnagy szárny a cuda-n..... de mit mehet :lol: Ez nem 'cuda, ez egy 1970-es Plymouth RoadRunner Superbird. Szép autó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 Ez nem 'cuda, ez egy 1970-es Plymouth RoadRunner Superbird. Szép autó. http://www.ultimatecarpage.com/images/large/901-2.jpg Bocsesz... ott a pont, csak megzavart, hogy a cuda-ra is gyártottak ilyen csúnyanagy szárnyat, meg hogy a sárgán nincs rajta az orr... mármint nem ugyanaz az orr... Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 nemtom mekkora lehet, de tuti van vagy 426 körüli, vagy nagyobb... ON Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 Bocsesz... ott a pont, csak megzavart, hogy a cuda-ra is gyártottak ilyen csúnyanagy szárnyat, meg hogy a sárgán nincs rajta az orr... mármint nem ugyanaz az orr... http://www.automotivehistoryonline.com/plymouth1970.htm Ott van az csak rosszul nézted, meg linkelted, meg ilyesmi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
profile Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 nemtom mekkora lehet, de tuti van vagy 426 körüli, vagy nagyobb... ON 426-os vagy 440-es. EHHEZ pedig no comment... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 szerintem sötét autón ez a fajta rács áll k.jól... ... na meg a krómozott tükörburkolat... asszem lassan meg is rendelem... Az a krómcsík a hűtőrács felső szélén meg az OPC lökös durvajó, krómozott tükörborítás nem kéne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts