uhuhu Elküldve Június20, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Június20, 2008 sikba... gondolom deformált volt... a szakikra biztam, nem kérdeztem, csak fizettem :rolleyes: Az Andrist imádom :lol: lelkes, ügyes, érdekli amit csinál, és nem hagyja ott félig megcsinálva. ha már elkezdte vévig csinálja. fél 4 kor hazamehetett volna, de fél hétig bennt maradt egy fél doboz ösziléért cserébe ;) jól megfizettem mi??? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Június20, 2008 Megoszt Elküldve Június20, 2008 A z18xe dugók a nagyobb sűrítés miatt nem mások? Gondolok itt arra hogy magasabbak és a szelepbemarásoknak kellene látszani a dugó tetejébe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június20, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Június20, 2008 nem kell. a gyáriba se volt... amugy az volt a baj, hogy a 4 dugóból 3 nál az olajlehuzó gyürü meg volt szorulva. 1 nél nagyonkeményen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Június20, 2008 Megoszt Elküldve Június20, 2008 (edited) Miuért kellett enyire szétkapni, és dugokat cserélni? csak ennyit birní ki az 1.8-as motor? :rolleyes: Módosítva Június20, 2008 : imy Képpel nem idézünk! Idézetből az IMG-ket tessék törölni mindig! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június20, 2008 Megoszt Elküldve Június20, 2008 sikba... gondolom deformált volt... a szakikra biztam, nem kérdeztem, csak fizettem :rolleyes: Az Andrist imádom :lol: lelkes, ügyes, érdekli amit csinál, és nem hagyja ott félig megcsinálva. ha már elkezdte vévig csinálja. fél 4 kor hazamehetett volna, de fél hétig bennt maradt egy fél doboz ösziléért cserébe ;) jól megfizettem mi??? ;) Jól hát! :lol: Lelkiismeretes szerelő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június20, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Június20, 2008 Miuért kellett enyire szétkapni, és dugokat cserélni? csak ennyit birní ki az 1.8-as motor? :rolleyes: ez kapott rendesen.... a z18xe nagyon jó motor, de ennek nem volt jó gazdája. computeresen használta istentuggya mióta, bontott cumókkal javitgatta, satöbbi... és még ki tudja mi volt vele. azt nem is fényképeztem le, hogy a katalizátor annyiszor, és annyira túlhevülhetett az idők során, hogy hófehér volt a külső burkolata, ami rozsdás szokott lenni. ráadásul a computeres időszak miatt szanaszét volt esve a katalizátor is. kapott azt is újat. jelentem hogy még most sem tartok ott, hogy annyiba sincs mint amennyiért egy jó állapotu astrát lehetett kapni akkor amikor ezt vettem. ez monnyuk köszönhető annak aminek köszönhető ;) hogy ügyi vagyok, és sok a barátom, aki segiteni akar nekem ;) ha nem lennének akkor jujjjj... monnyok akkor nem lenne kupém Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június20, 2008 Megoszt Elküldve Június20, 2008 :rolleyes: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ROLÓ Elküldve Június20, 2008 Megoszt Elküldve Június20, 2008 Húúúúúú bazzzz, ez naon ott van, ez lassan már egy új moci! Gratula Ákos, szép munka! Várjuk a bejáratás utáni beszámolót!! :rolleyes: Milyen olajjal járatod? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június21, 2008 Megoszt Elküldve Június21, 2008 ez kapott rendesen.... a z18xe nagyon jó motor, de ennek nem volt jó gazdája. computeresen használta istentuggya mióta, bontott cumókkal javitgatta, satöbbi... és még ki tudja mi volt vele. azt nem is fényképeztem le, hogy a katalizátor annyiszor, és annyira túlhevülhetett az idők során, hogy hófehér volt a külső burkolata, ami rozsdás szokott lenni. ráadásul a computeres időszak miatt szanaszét volt esve a katalizátor is. kapott azt is újat. Hát ezek nem v.mi jó hírek, de a lényeg, hogy most már rendben lesz a gépsas.Használd egészséggel. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június21, 2008 Megoszt Elküldve Június21, 2008 Milyen olajjal járatod? ilyet kérdezni Ákostól? Ahogy ismerem, GM lesz a válasz. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június21, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Június21, 2008 a hát. 5vé30 opelolaj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június21, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Június21, 2008 gondolom már fél órája jár a motor... vagyis remélem nem felejtették el beinditani... 12 re megyek érte, oszt irány a sebesség.... olyan 60-80 éjszakáig, majd holnap ismét... a hétvégén minimum 500 at bele akarok tenni. autópálya matricát se veszek... :rolleyes: izgis lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június21, 2008 Megoszt Elküldve Június21, 2008 gondolom már fél órája jár a motor... vagyis remélem nem felejtették el beinditani... 12 re megyek érte, oszt irány a sebesség.... olyan 60-80 éjszakáig, majd holnap ismét... a hétvégén minimum 500 at bele akarok tenni. autópálya matricát se veszek... :lol: izgis lesz. :rolleyes: ;) ;) Mint Atommanónak mikor kész lett a kék-fekete.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június21, 2008 Megoszt Elküldve Június21, 2008 a hát. 5vé30 opelolaj. akkor jól sejtettem És a lényeg, hogy sok-sok együtt töltött km-t kívánok neked és az újjáélesztett Coupe-dnak! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június21, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Június21, 2008 má 302 km van benne :rolleyes: a fogyasztásom is király, fél tankkal indultam, és most az üres és a negyed között áll középen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június21, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Június21, 2008 akkor jól sejtettem És a lényeg, hogy sok-sok együtt töltött km-t kívánok neked és az újjáélesztett Coupe-dnak! ;) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június21, 2008 Megoszt Elküldve Június21, 2008 má 302 km van benne ;) a fogyasztásom is király, fél tankkal indultam, és most az üres és a negyed között áll középen... Akkor nagyon óvatiban használtad.Csak az olaj is okés legyen már végre.Én is gratulálnék az új ótodhoz. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
profile Elküldve Június21, 2008 Megoszt Elküldve Június21, 2008 má 302 km van benne :rolleyes: a fogyasztásom is király, fél tankkal indultam, és most az üres és a negyed között áll középen... már megint rossz az óra? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 Jól hát! :rolleyes: Lelkiismeretes szerelő. Ezt én is tanúsíthatom! Jóisten tarccsa meg őt ilyennek! ;) Egyébként én is abban a szerelőállásban szoktam állni, mint ahol most Ákost összerakták. Andris szokott ott dolgozni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 már megint rossz az óra? ;) :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 Aztán kérünk még beszámolót a bejáratásról Ákos! Gratula az új mocihoz! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június22, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Június22, 2008 510 nél járok... fogyasztás eléggé gáz, 310 nél teletankoltqam, pontosan 200 km-t mentem, és háromnegyed felett van... :rolleyes: na jó biztosan csal, de minnyá elindulok szeged felé fagyizni, aztán még iros este ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 510 nél járok... fogyasztás eléggé gáz, 310 nél teletankoltqam, pontosan 200 km-t mentem, és háromnegyed felett van... :rolleyes: na jó biztosan csal, de minnyá elindulok szeged felé fagyizni, aztán még iros este ;) Debrecen felé nem jársz bejáratni? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 :rolleyes: ;) ;) Mint Atommanónak mikor kész lett a kék-fekete.... ne is mondjátok...3 hét alatt céltalanul beleraktam az 5.000km-t... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június22, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Június22, 2008 990 km en túlvagyok... fogyasztás klimázva, 7,0 l / 100 km jön, megy, teszi a dolgát... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts