mélykék76 Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 ....180km-t mentem vele.... Hát trekertd bele kmet kiméletlenül :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 ...megvan az olasz forgalmi fénymásolata... Luigi Salerno volt az előző gizda. Itt van ni: Érdekes hogy náluk beleírják a forgalmiba az autó külső méreteit, a fogyasztást, a gumiméretet és váltóméreteit, sőt még azt is hogy 186/65 R15 téli gumival csak 180km/h-val szabad menni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 Mi is gratulálunk a géphez, és örülök, hogy Opelnél maradtál. Ráadásul egy újabb kétajtósnál :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 Meglepő módon éppen Kecskemétről hoztam el, és egy kereskedésben állt, az előző tulaja pedig egy 50 éves olasz pali volt, valami Luigi akárki (megvan az olasz forgalmi fénymásolata). Szólhattál volna Gabi,hogy jösz,ment volna a kecskeméti csapat ünnepelni! :D Tudod,jó hp-val! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 Mi is gratulálunk a géphez, és örülök, hogy Opelnél maradtál. Köszönöm, az utóbbi meg nem is volt kérdés. Még sose volt más autóm Opelen kívül, úgyhogy körül se néztem más márkánál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 Szólhattál volna Gabi,hogy jösz,ment volna a kecskeméti csapat ünnepelni! :D Tudod,jó hp-val! :D Nem sok időt töltöttem Kecskeméten, úgyhogy kevés idő jutott volna az ünneplésre, de a tavalyi Blitz Weekend tapasztalataiból okulva hp-t eztán még akkor se ha épp nem vezetek... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 de a tavalyi Blitz Weekend tapasztalataiból okulva hp-t eztán még akkor se ha épp nem vezetek... :D Látszik,hogy öregszel...no calibra...no hp :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Gratula a coupéhoz tgabika! Ákosnak is hasonló színű van. Majd jól beállhattok egymás mellé... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Meglepő módon éppen Kecskemétről hoztam el, és egy kereskedésben állt, az előző tulaja pedig egy 50 éves olasz pali volt, valami Luigi akárki (megvan az olasz forgalmi fénymásolata). Center Auto Kft? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Látszik,hogy öregszel...no calibra...no hp :D Pedig milyen jól rímelne..... QP... HP.... :D :D Gratulálok az autóhoz Gabi! Nagyon szép! Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 HP mint Halipra? Ez valami spanyol változat? :D Nézzetek inkább 8tanú c filmet. Szarrá üldözi egymást benne két Astra. A g egy rendőr asztra és azt üldözi Dennis Quaid egy H astrával. Egyik sem OPC, de a hangjuk az megszégyeníti azt. Amerikaiaknak úgylátszik nem tetszett, hogy ilyen csendesek ezek gyárilag. Persze így azért feelingesebb. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 HP mint Halipra? Ez valami spanyol változat? :D :D Nem vagy edzésben Ricsi...... :lol: ... bár szerintem Gabi sem szívesen (nem) emlékszik rá..... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 ... bár szerintem Gabi sem szívesen (nem) emlékszik rá..... :D :D Ha tehetném, megtartottam volna játszósnak a Calit is, de sajna nem lehetett... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 Ha tehetném, megtartottam volna játszósnak a Calit is, de sajna nem lehetett... :D Nem is a Calira gondoltam, hanem a házi páleszre.... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 Nem is a Calira gondoltam, hanem a házi páleszre.... :lol: :D Nem mindenki alkoholista, mint egyesek :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 Nem is a Calira gondoltam, hanem a házi páleszre.... :D :D Értettem ám én, csak elsőre fura volt ahogy fogalmaztál. Amire nem szívesen emlékszem, az télleg a hp, amire viszont nem szívesen nem emlékszem (te meg mintha ilyesmit írtál volna) , az meg a Cali. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április16, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április16, 2008 no, én meg vettem egy ilyen órát a kúpba... coupé müszer, csak mérföldbe mér :sowwy: kiváncsi leszek milyen lesz a taligába.... randa feketeét meg kidobom végre... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 no, én meg vettem egy ilyen órát a kúpba... http://i20.ebayimg.com/03/i/000/e6/61/087b_1.JPG coupé müszer, csak mérföldbe mér :sowwy: kiváncsi leszek milyen lesz a taligába.... randa feketeét meg kidobom végre... Képpel nem idézünk...levettem linkre Coupe Tudom én mire megy ki a játék. Elkap a rendőr,azt mondja 80-nal mentél. Na de biztos úr,nekem 50-et mutatott! :lol: Közben én is javítottam..volna Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 no, én meg vettem egy ilyen órát a kúpba... http://i20.ebayimg.com/03/i/000/e6/61/087b_1.JPG coupé müszer, csak mérföldbe mér :sowwy: kiváncsi leszek milyen lesz a taligába.... randa feketeét meg kidobom végre... Ennek nem is piros a mutatoja... Mirol beszeltel nekem? Vagy az masikbol lesz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 randa feketeét meg kidobom végre... Sztem vkinek meg jo lesz az. Ne dobd maaa ki... :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 Télleg szebb a fehér számlapos műszer, de olyan áron nem kéne hogy mérföldben mér. :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bandras Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 Sziasztok! Olyanon agyalok, hogy 3 ajtós Astra QP első üléseit bele lehet rakni Calibrába, sok mókolás nélkűl? Látom vannak itt volt calisok is... Gabi milyen a QP? Csak nem a Calinál maradtál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április18, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április18, 2008 Télleg szebb a fehér számlapos műszer, de olyan áron nem kéne hogy mérföldben mér. :lol: nekem tetszik :sowwy: a km számlaló programozható, és a km mutató mérföld kijelzés alatt ott van a km/h :lol: neked is fekete a müszered? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 neked is fekete a müszered? Az bizony. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts