mélykék76 Elküldve December23, 2007 Elküldve December23, 2007 Váci tegnap láttam egy ritka darabot, az volt ráírva hátul : 2.2 dti :(
J0hnny Elküldve December23, 2007 Elküldve December23, 2007 Váci tegnap láttam egy ritka darabot, az volt ráírva hátul : 2.2 dti :( Végre valami normális motort is tettek bele! ;)
profile Elküldve December27, 2007 Elküldve December27, 2007 no regisztráltam ide is, nehogy baj legyen.... :huh:
mélykék76 Elküldve Január5, 2008 Elküldve Január5, 2008 no regisztráltam ide is, nehogy baj legyen.... :huh: Várjámááááá. Ezt miért írtad ? Meg akartam kérdezni korábban, csak elfelejtettem :lol:
profile Elküldve Január7, 2008 Elküldve Január7, 2008 Várjámááááá. Ezt miért írtad ? Meg akartam kérdezni korábban, csak elfelejtettem :lol: csakúgy :huh:
botii Elküldve Február3, 2008 Elküldve Február3, 2008 hello fiuk en is csatlakozom hozzatok egy coupeval :) feher 2002-s y20dth motorral....
mélykék76 Elküldve Február3, 2008 Elküldve Február3, 2008 hello fiuk en is csatlakozom hozzatok egy coupeval :) feher 2002-s y20dth motorral.... :) Kupés srácokat és lányokat itt leled : http://www.astra-coupe.hu/ De azért véshetnél a kocsidról és mutathatnál képeket is :) ui. Erdélyből vésel jól látom ?
mackosajt Elküldve Február3, 2008 Elküldve Február3, 2008 hello fiuk en is csatlakozom hozzatok egy coupeval :D feher 2002-s y20dth motorral.... :) Kupés srácokat és lányokat itt leled : http://www.astra-coupe.hu/ De azért véshetnél a kocsidról és mutathatnál képeket is :) ui. Erdélyből vésel jól látom ? Ha benéz oda, akkor itt ki lesz? :) Na jó, nem mondom azt, hogy oda nem lehet benézni, csak hát na mégis. És tényleg Véss ide valamit a gépről, és szívesen látunk bármikor!
J0hnny Elküldve Február3, 2008 Elküldve Február3, 2008 hello fiuk en is csatlakozom hozzatok egy coupeval :) feher 2002-s y20dth motorral.... Hmmm...dízel coupe...fincsi. :)
profile Elküldve Február3, 2008 Elküldve Február3, 2008 hello fiuk en is csatlakozom hozzatok egy coupeval :) feher 2002-s y20dth motorral.... üdv itt :), de QP 2.0 dízel? :)
mélykék76 Elküldve Február3, 2008 Elküldve Február3, 2008 Ha benéz oda, akkor itt ki lesz? :) Na jó, nem mondom azt, hogy oda nem lehet benézni, csak hát na mégis. És tényleg Véss ide valamit a gépről, és szívesen látunk bármikor! Hát ha ott érzik jól magukat, akkóóóó minek eltagadni ezt ? :) Ha kiváncsi ránk, akkor úgyis fog mindkét helyen vésni. Ahogy én sem csak úgy írtam valamit, hanem kiváncsi is vagyok a válaszára :)
botii Elküldve Február4, 2008 Elküldve Február4, 2008 üdv itt :), de QP 2.0 dízel? :) igen QP 2.0 dizel 101 lo + meg chip.... :) nem bertone...
botii Elküldve Február4, 2008 Elküldve Február4, 2008 :) Kupés srácokat és lányokat itt leled : http://www.astra-coupe.hu/ De azért véshetnél a kocsidról és mutathatnál képeket is :) ui. Erdélyből vésel jól látom ? igen erdely jol latod.... hogy tudom be rakni hogy minden uzenetben latszodjon hogy milyen autom van?
Zachi Elküldve Február4, 2008 Elküldve Február4, 2008 igen erdely jol latod.... hogy tudom be rakni hogy minden uzenetben latszodjon hogy milyen autom van? Pl. feltöltesz a számítógépedre egy képet a járgányról, majd vezérlőpult -> Avatar beállítások -> tölts fel egy képet a számítógépedről -> Tallózás... Ekkor minden hozzászólásod alkalmával a neved alatt az a kép fog megjelenni.
mélykék76 Elküldve Február4, 2008 Elküldve Február4, 2008 igen erdely jol latod.... hogy tudom be rakni hogy minden uzenetben latszodjon hogy milyen autom van? Így most egy Manta és egy B Veki gazdit tudnék említeni, aki szintán onnan vés a fórumon, gyó dolog ez a net :) Muatatsz még képeket a kocsidról ?
botii Elküldve Február4, 2008 Elküldve Február4, 2008 igen QP 2.0 dizel 101 lo + meg chip.... :) nem bertone... nah kijavitom magam :) ASTRA G CC-m van.... igy mar jobb? van nekunk kulon topic vagy ide irhatunk mi is? :)
botii Elküldve Február4, 2008 Elküldve Február4, 2008 Így most egy Manta és egy B Veki gazdit tudnék említeni, aki szintán onnan vés a fórumon, gyó dolog ez a net :) Muatatsz még képeket a kocsidról ? ha osszejon hogy megmosassam es amig haza erek tiszta marad akkor csinalok kepeket es felrakom :)
uhuhu Elküldve Február7, 2008 Szerző Elküldve Február7, 2008 üdv itt :), de QP 2.0 dízel? :) az nem Coupé. ez 3 ajtós. EZ a Coupé :)
uhuhu Elküldve Február8, 2008 Szerző Elküldve Február8, 2008 szerintem kevés ez a 4 centi ültetés... :) kabbe :) majd kedden! ehez majd még hozzájön még 4,5 :)
uhuhu Elküldve Február8, 2008 Szerző Elküldve Február8, 2008 Szép a felni Ákos :lol: bár lehetne 18as :lol: :) :D :) köszönöm :) da ha tegnap kigyüttél vóna a lurdyhoz akkor élőben is láthattad volna :lol:
coupe Elküldve Február8, 2008 Elküldve Február8, 2008 :) köszönöm :lol: da ha tegnap kigyüttél vóna a lurdyhoz akkor élőben is láthattad volna :D De nem mentem..... :lol: holnap megyek feléd majd jól megnézem a parkolóba :) :D Mi van faterom kocsijával??????Már eléggé kész van csere autótól :) :D :lol:
coupe Elküldve Február9, 2008 Elküldve Február9, 2008 Faterod vett egy Kupét ? :) Nem vett coupet,de chevrolet captiva topic nincs.....és amúgy is GM termék....Meg G astra a csere autója..... :D :D :lol: de ha gondolod akkor csinálok egy topicot faterom autójának :lol: :) :P :) :D :lol:
Recommended Posts