Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• 3 weeks later...
Elküldve
Mer' minden QP-s a Velo féle weboldalon lóg......... :rolleyes:

Ott legalább nyugodtan társaloghatnak, nem szól bele be a Qpék témáiba 1olyan: "puhány" átlag astrás mint én... :mellow: :unsure:

Elküldve
Ott legalább nyugodtan társaloghatnak, nem szól bele be a Qpék témáiba 1olyan: "puhány" átlag astrás mint én... :rolleyes: :mellow:

De, csak regisztrálj be, aztán már bele is dumálhatsz :D

(én is azt tettem :unsure: )

Elküldve

Én búcsúzom is itt Tőletek!

Már lejárt a tagságim... nem is értem, hogy miért lehetek még itt fent! :rolleyes: :mellow: :unsure:

Nem szeretem fejtegetni, hogy miért ott csevegünk... :D

Talán, ha érdekel valakit ott kaphat rá választ! :lol:

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
Elküldve
Mer' a QPsok kihúznak! :rolleyes:
Mer' van saját faca fórumuk! <_<

Ahova összedobtunk már 7900 hozzászólást... kb. 5 hónap alatt... ;)

(nem félre érteni, ezzel a fórummal sincs baj... csak az ott egy saját cucc! :D)

Elküldve
Mer' van saját faca fórumuk! :rolleyes:

Ahova összedobtunk már 7900 hozzászólást... kb. 5 hónap alatt... <_<

(nem félre érteni, ezzel a fórummal sincs baj... csak az ott egy saját cucc! ;))

pedig biztos van valami baj ezzel az opelfórummal:

nocomment_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Elküldve

Namivaa itt! Hiányzunk? :D

Meg kell küzdeni a kegyeinkért. Piaci versenyhelyzet van. ;) Nem találtam megfelelő emotiont, mert itt kevés van. :P

Sokat rosszalkodtok én is dobok fel egy fórumot az oldalamra! <_< És forumopel.hu lesz a domain neve. WEHEHEHE! :rolleyes:

Elküldve
Namivaa itt! Hiányzunk? :D

Meg kell küzdeni a kegyeinkért. Piaci versenyhelyzet van. ;) Nem találtam megfelelő emotiont, mert itt kevés van. :lol:

Sokat rosszalkodtok én is dobok fel egy fórumot az oldalamra! <_< És forumopel.hu lesz a domain neve. WEHEHEHE! :rolleyes:

Elöször olvasd vissza mit írtál a másik fórumon és abból megtudod a választ a kérdésedre..... :lol: Itt úgy is minden rossz meg kevés meg stb.....

Csinálj egy fórumot és rájössz hogy azzal dolgozni is kell ami a szabad idődből megy el......De egy próbát megér :omg: Sok sikert hozzá :P

Elküldve

És hogy pont ne én offoljak.... <_< Tegnap coupéztam egy kicsit...még vezethettem is ;) Köszönet érte Katinak és Ákosnak...Jó volt :rolleyes:

• 1 month later...
Elküldve
És hogy pont ne én offoljak.... :) Tegnap coupéztam egy kicsit...még vezethettem is :omg: Köszönet érte Katinak és Ákosnak...Jó volt :)

Amit menet közben eladott az Uhuhu........ B)

Elküldve

igen, a hír igaz, a Coupé ment, az asszony is ment, a lakás maradt.

ezért nem került az OPC front külön eladásra...

na erről nem is szeretnék többet pletykálkodni :)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.