Speed Elküldve Március9, 2007 Megoszt Elküldve Március9, 2007 Úgy látom Velo barátunk alkotása, jól a seggére vágott ennek a Topic-nak! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Március10, 2007 Megoszt Elküldve Március10, 2007 Megcsináltam a Fotosoppal, amiről beszéltünk csütörtökön, Ákos. Hevenyészett a kép, de kb. ilyen lenne: Szerintem állat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március10, 2007 Megoszt Elküldve Március10, 2007 Kivágtad a képen a lökös közepét? Szerintem jobb úgy ahogy most van :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Március10, 2007 Megoszt Elküldve Március10, 2007 Kivágtad a képen a lökös közepét? Szerintem jobb úgy ahogy most van :blush: :D Nem, nem. Csak mattfeketére "lefényeztem", így kb. olyan hatást keltene, mint manapság az Ojdinál meg a Fauvé GTi-nél, hogy "nagy szája" van a gépnek.... Nekem tecc... persze élőben kellene megnézni, mondjuk fekete papírt odaragasztani, vagy ilyesmi, akkor jobban el lehetne dönteni a dolgot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Március10, 2007 Megoszt Elküldve Március10, 2007 Pözsó 407 feeling. Már lelőtték a poént. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Március10, 2007 Megoszt Elküldve Március10, 2007 Pözsó 407 feeling. Már lelőtték a poént. :blush: De legalább jó poén.... ;) Azon többször is röhöghetsz... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Március10, 2007 Megoszt Elküldve Március10, 2007 De legalább jó poén.... :lol: Azon többször is röhöghetsz... :D Pixelbanditaaa! ;) :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Március11, 2007 Megoszt Elküldve Március11, 2007 Feltolom ide is a mai pilisi coupe túrán készített képeimet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Március12, 2007 Megoszt Elküldve Március12, 2007 Óvatosan, mert minnyá megszólnak minket, hogy kiközösítettük magunk közül a többi autóst a Hősök terén! :blush: :D ;) Megvallom töredelmesen, hogy vagy 10 autót el kellett küldeni, mert mindig be akartak állni közénk, amikor gyülekeztünk! :lol: :lol: Így alakult ki végül ez: (fotó made by NFS) Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Március12, 2007 Megoszt Elküldve Március12, 2007 Király kis autókázás lehetett! Szép időtök is volt! Ha jól látom, n'latok is megvolt a szerpentin a visegrádi vár fele? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bebida Elküldve Március12, 2007 Megoszt Elküldve Március12, 2007 Király kis autókázás lehetett! Szép időtök is volt! Ha jól látom, n'latok is megvolt a szerpentin a visegrádi vár fele? :blush: na meg a Horváth Kert is ha jól látom... :D Jók a képek, szép időtök volt és elég sokan is voltatok! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Március22, 2007 Megoszt Elküldve Március22, 2007 Megcsináltam a Fotosoppal, amiről beszéltünk csütörtökön, Ákos. Hevenyészett a kép, de kb. ilyen lenne: http://www.budaferauto.hu/gfx/cars/k1_2.jpg Szerintem állat. szép munka, sok munka, de nekem se tecc... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomka Elküldve Március24, 2007 Megoszt Elküldve Március24, 2007 Sziasztok! Közületek nyomta valaki annyira péntek este az M3on Miskolc fele egy arany Coupe-val? :blush: /IJC-890 talán?/ Persze lehet, hogy pont az egri volt.. Atom nagy szél volt, de néztem, elég rendesen ment.. Én csak kínlódtam az 1.6-al.. Tomka Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jokka Elküldve Március24, 2007 Megoszt Elküldve Március24, 2007 Sziasztok! Közületek nyomta valaki annyira péntek este az M3on Miskolc fele egy arany Coupe-val? :D /IJC-890 talán?/ Persze lehet, hogy pont az egri volt.. Atom nagy szél volt, de néztem, elég rendesen ment.. Én csak kínlódtam az 1.6-al.. Tomka Hat en nem lehettem, az biztos... :blush: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Március24, 2007 Megoszt Elküldve Március24, 2007 Nem tudja valaki mi a répa van Velo oldalával? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Március24, 2007 Megoszt Elküldve Március24, 2007 Nem tudja valaki mi a répa van Velo oldalával? :blush: Nekem se jön most be... Lehet, hogy szerverátállás, karbantartás vagy vmi hasonló. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Március24, 2007 Megoszt Elküldve Március24, 2007 Vettem gyári vezérlés szettet és meglepődtem! :D Egyik görgő japán, a másik canadai, a harmadik francia. A GM vízpumpa canadai. A vezérműszíj angol! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március24, 2007 Megoszt Elküldve Március24, 2007 Vettem gyári vezérlés szettet és meglepődtem! :D Egyik görgő japán, a másik canadai, a harmadik francia. A GM vízpumpa canadai. A vezérműszíj angol! :blush: Mi ezen olyan meglepő különben ? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Március25, 2007 Megoszt Elküldve Március25, 2007 Ja. Tényleg! Hátperszehogysemmi. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
velo Elküldve Március25, 2007 Megoszt Elküldve Március25, 2007 Vettem gyári vezérlés szettet és meglepődtem! ;) Egyik görgő japán, a másik canadai, a harmadik francia. A GM vízpumpa canadai. A vezérműszíj angol! :D a GM az egy nagy család. Többek közt pl Brazíliában is gyártanak GM autókat, amerikában is, európában is több helyen. GM márkák többek közt: Opel, Saab, Chevrolet, Chevrolet Europe (ex Daewoo, de ha jól tom a Daewoo is GM volt), Biuck, Cadillac, GMC, Hummer, Pontiac, Saturn, Holden, Vauxhall... A GM (és minden nagy cég) onnan szerzi be az alkatrészt, ahol az a legjobb feltételekkel van. Rengeteg beszálítójuk van, nekem a turbót pl a KKK gyártja, de GM néven fut, más nem is forgalmazhatja ezt a turbót, még a KKK sem. Lámpákat a Hella gyártja ugye és így tovább, a görgőket meg egy másik beszállító. Ez így gazdaságos, minek gyártana minden márka külön magának görgőket, meg lámpákat, stb, mikor vannak erre specializálódott cégek, akik a nagyoknak szállítanak be. Az Opel felniket sem az Opel vagy a GM gyártja, ugyanúgy ahogy számos más alkatrészt sem. Ez a lényege az egész GM-nek, meg úgy általában a globalizációnak, és így van ez jól. Egy hülye példa: lehet azt az egyik görgőt az a japán cég 10Ft-tal olcsóbban gyártja, és sokszázezer darabnál jobban megéri velük gyárttatni. És egyébként is. Örülj neki hogy nem mind Made in China meg Made in Taiwan... Nem tudja valaki mi a répa van Velo oldalával? :blush: jah, volt egy kis szerverleállás... Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Március25, 2007 Megoszt Elküldve Március25, 2007 Ezzel én mind tisztában is voltam. :lol: De akkor is cifra egy gárda, az tuti! :D Ezekután megkérdőjelezném mennyivel lehet szarabb az utángyártott?! Szerintem ott csak több lehet esetleg a hibaszázalék. ;) Ja! A Gates forgalmazza a kittet és belgiumiak! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március25, 2007 Megoszt Elküldve Március25, 2007 azért pl. hátsó féktárcsabetétet lehet kapni GM-est németet meg indiait is. Ez a furább. Velo! Nagyon jó az oldalad. Szép! Grat! a talitok is jó volt. sok szép coupe :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
velo Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 azért pl. hátsó féktárcsabetétet lehet kapni GM-est németet meg indiait is. Ez a furább. Velo! Nagyon jó az oldalad. Szép! Grat! a talitok is jó volt. sok szép coupe :blush: köszi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Március29, 2007 Megoszt Elküldve Március29, 2007 KKK ugye már rég nem létezik, megette a BorgWarner... de azért a tény tény marad, hogy a GM (és a többiek is) próbál mind olcsóbban bevásárolni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Március29, 2007 Megoszt Elküldve Március29, 2007 Ma belekerült az új vezérlés, viszont szívás volt, mert hiányzott a csrgőben vett vízpumpáról a szimering, úgyhogy nem ment minden rendben. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts