Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Dejó!

(lehetek tiszteletbeli tag, ha csak az ajtók számát nézzük?) :unsure: :lol: :huh:

tiszteletbeli tagsággal kapcsolatban még nincsenek eldöntve a dolgok (ki lehet, ki nem), amint megvan mi és hogy lesz, illetve egyáltalán marad-e a dolog szólok. Úgy terveztem hogy ide volt coupe-sok kerülnének, de egyelőre csak coupe-t ismerem aki ilyen, ő pedig annyira nem hajlik a dologra, azt pedig csak remélni tudom hogy az ex-coupesok száma nem fog gyarapodni. Szóval lehet megy a kukába ez a féle tagság, majd még meglátjuk

Elküldve

én szeretem az ilyen extrém tuningautókat, de valahogy az astra coupe nem tetszik így túlöltöztetve. Biztos rengeteg pénz és munka van bennük, és biztos lenyűgözőek élőben, de én elfogult vagyok, és a szolid tuningot kedvelem :unsure:

Elküldve
Jó lehet ez még v.mire?Elvileg minden ami "igazán érték" az orrában van.......... :huh:

Ja... a leengedett ablakból meg úgy gondolom, a belső kárpitozott rész is kukára érett már... :unsure:

Ha valakinek egy okostojás beleszáll a hátuljába, akkor még érhet valamit.

Elküldve
Az alsó akkor sem kellene ha ingyenadnák :huh:

(talán akkor igen....CS-n biztos megvenné valaki olcsóért :unsure: )

nekem 1ikse :lol:

Elküldve

Az ilyenekt egyre inkább gáz már eladni! És ha UV gravírozott?

Engem tökre nem érdekelne. Még az ajtók is meg vannak nyomva. Hátsó lámpa és lökhárító sem épp.

A hátsó spoiler az egyedül épen maradt valami, meg pár ablak. Még a felniket is leszedték. :unsure:

Elküldve
Ja... a leengedett ablakból meg úgy gondolom, a belső kárpitozott rész is kukára érett már... :unsure:

Ha valakinek egy okostojás beleszáll a hátuljába, akkor még érhet valamit.

Háááát... ha jól látom a hátsó lökös is törött. A jobb sarka sérültnek tűnik.

Egyébként pl. ha valakinek az oldala törik, akkor is érdekes lehet.

Egy komplett QP ajtó nem kicsi pénz ám!

Elküldve

légzsák tuti kivégezte a műszerfalat is, belső gondolom szétmenve, szinte minden elem sérült. régebben felhívtam az ipsét, azt mondta motornak nincs baja.. ha-ha-ha.... még a kipuff is leffittyedt az ütéstől(!), ez csak esetleg egy bontósnak éri meg, aki ki tudja árulni belőle a dolgokat

Elküldve
Királyul megy a verda! Jól látszik az a +25 LE többlet az 1.6-hoz képest.
Mihez képest gondolod? Mármint a Tiédhez viszonyítva +25 LE?

(mert akire ráelőztem 210-215 körül, az a Zsolt barátom volt... egy X18XE-vel.

Egyébként számomra meglepő, hogy totál együtt megy a két autó! 0-200-ig teljesen egyformán gyorsulunk... 200 fölött... főleg a végsebességnél van egy egészen pici különbség.

Elküldve
Yepp! Megy rendesen, gratula! Nem is vészes a fogyasztás. :lol:

Tomka

Padlógáznál? Viccelsz? :lol: Láttad volna Sanyiqua Irmscherét tegnap... 39,8 l/100-nál akadt a kijelző... de mindig annyin állt, akár hányadikban tolta neki padlón! :unsure: :huh:

Egyébként az enyém 170-nél még megáll úgy 11-11,5 l/100-nál

Elküldve
Mihez képest gondolod? Mármint a Tiédhez viszonyítva +25 LE?

(mert akire ráelőztem 210-215 körül, az a Zsolt barátom volt... egy X18XE-vel.

Egyébként számomra meglepő, hogy totál együtt megy a két autó! 0-200-ig teljesen egyformán gyorsulunk... 200 fölött... főleg a végsebességnél van egy egészen pici különbség.

Igen, az enyémhez viszonyítva természetesen. Tudom, hogy az X18XE 115 lovas, de speciel Z16XE-re gondoltam viszonyítási alapként. :unsure:

A Z18XE-nek sokkal szebb a nyomatékgörbéje mint, a Z16XE-nek. Sokkal tovább tart a nyomatékmaximum, gondolom innen ered az a viszonylag nagyobb (25) lóerőtöbblet :huh: :

nyomatek18.jpg

nyomatek1616v.jpg

Elküldve

A videon a szélárnyék miatt mentél el mellette ennyire.Az nagyon sokat számít ám.

Elküldve
A videon a szélárnyék miatt mentél el mellette ennyire.Az nagyon sokat számít ám.
Van igazság abban, amit mondasz...

De egyébként szélárnyák nélkül is itt van valahol a vége... bár az is igaz, hogy legutóbb - igaz 2 személlyel - óra szerint 216-ot mértem. (bár akkor nem volt ekkora szakaszom... valszeg kúszott volna még akkor is)

Egyébként pedig épp ezért is lepődtem meg azon, hogy hol van az a 10 LE? :huh:

Ennyire nem számítana? :unsure: Na sebaj. Így éppen jó! :lol:

U.I.: Patent lett az új felni az autódon! :lol: Tetszik!

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.