velo Elküldve Február17, 2007 Megoszt Elküldve Február17, 2007 Sirálly!!! Frissítettem is a linket a G Astra oldalon... :unsure: köszke! megnéztem, királyság lett :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
velo Elküldve Február17, 2007 Megoszt Elküldve Február17, 2007 Dejó! (lehetek tiszteletbeli tag, ha csak az ajtók számát nézzük?) :unsure: :lol: :huh: tiszteletbeli tagsággal kapcsolatban még nincsenek eldöntve a dolgok (ki lehet, ki nem), amint megvan mi és hogy lesz, illetve egyáltalán marad-e a dolog szólok. Úgy terveztem hogy ide volt coupe-sok kerülnének, de egyelőre csak coupe-t ismerem aki ilyen, ő pedig annyira nem hajlik a dologra, azt pedig csak remélni tudom hogy az ex-coupesok száma nem fog gyarapodni. Szóval lehet megy a kukába ez a féle tagság, majd még meglátjuk Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Február17, 2007 Megoszt Elküldve Február17, 2007 http://www.tuningfever.com/albums/userpics...tra%20coupe.JPG http://www.autoholic.de/images/resized/Ope...-Coupe-7bfE.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Február18, 2007 Megoszt Elküldve Február18, 2007 Link to comment Megosztás: More sharing options...
velo Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 én szeretem az ilyen extrém tuningautókat, de valahogy az astra coupe nem tetszik így túlöltöztetve. Biztos rengeteg pénz és munka van bennük, és biztos lenyűgözőek élőben, de én elfogult vagyok, és a szolid tuningot kedvelem :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 Az alsó akkor sem kellene ha ingyenadnák :huh: (talán akkor igen....CS-n biztos megvenné valaki olcsóért :unsure: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február22, 2007 Megoszt Elküldve Február22, 2007 valakinek alkatrészbázisnak? esetleg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február22, 2007 Megoszt Elküldve Február22, 2007 valakinek alkatrészbázisnak? esetleg? Jó lehet ez még v.mire?Elvileg minden ami "igazán érték" az orrában van.......... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Február22, 2007 Megoszt Elküldve Február22, 2007 Jó lehet ez még v.mire?Elvileg minden ami "igazán érték" az orrában van.......... :huh: Ja... a leengedett ablakból meg úgy gondolom, a belső kárpitozott rész is kukára érett már... :unsure: Ha valakinek egy okostojás beleszáll a hátuljába, akkor még érhet valamit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Február22, 2007 Megoszt Elküldve Február22, 2007 Az alsó akkor sem kellene ha ingyenadnák :huh: (talán akkor igen....CS-n biztos megvenné valaki olcsóért :unsure: ) nekem 1ikse :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Február22, 2007 Megoszt Elküldve Február22, 2007 Az ilyenekt egyre inkább gáz már eladni! És ha UV gravírozott? Engem tökre nem érdekelne. Még az ajtók is meg vannak nyomva. Hátsó lámpa és lökhárító sem épp. A hátsó spoiler az egyedül épen maradt valami, meg pár ablak. Még a felniket is leszedték. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február22, 2007 Megoszt Elküldve Február22, 2007 Ma jártunk a Lurdys talin... hazafelé ez történt... :roll: kb. ez a vége az autónak... Itt van egy ca. 1 perces kis video is! :roll: (feltoltam a YouTube-ra is... bár ott le van butítva a felbontás...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Ja... a leengedett ablakból meg úgy gondolom, a belső kárpitozott rész is kukára érett már... :unsure: Ha valakinek egy okostojás beleszáll a hátuljába, akkor még érhet valamit.Háááát... ha jól látom a hátsó lökös is törött. A jobb sarka sérültnek tűnik. Egyébként pl. ha valakinek az oldala törik, akkor is érdekes lehet. Egy komplett QP ajtó nem kicsi pénz ám! Link to comment Megosztás: More sharing options...
velo Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 légzsák tuti kivégezte a műszerfalat is, belső gondolom szétmenve, szinte minden elem sérült. régebben felhívtam az ipsét, azt mondta motornak nincs baja.. ha-ha-ha.... még a kipuff is leffittyedt az ütéstől(!), ez csak esetleg egy bontósnak éri meg, aki ki tudja árulni belőle a dolgokat Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Ma jártunk a Lurdys talin... hazafelé ez történt... :roll: http://www.freeweb.hu/myastra/images/coupe/video/219.jpg kb. ez a vége az autónak... Itt van egy ca. 1 perces kis video is! :roll: (feltoltam a YouTube-ra is... bár ott le van butítva a felbontás...) Királyul megy a verda! Jól látszik az a +25 LE többlet az 1.6-hoz képest. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomka Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Ma jártunk a Lurdys talin... hazafelé ez történt... :roll: kb. ez a vége az autónak... Itt van egy ca. 1 perces kis video is! :roll: (feltoltam a YouTube-ra is... bár ott le van butítva a felbontás...) Yepp! Megy rendesen, gratula! Nem is vészes a fogyasztás. :unsure: Tomka Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Királyul megy a verda! Jól látszik az a +25 LE többlet az 1.6-hoz képest.Mihez képest gondolod? Mármint a Tiédhez viszonyítva +25 LE? (mert akire ráelőztem 210-215 körül, az a Zsolt barátom volt... egy X18XE-vel. Egyébként számomra meglepő, hogy totál együtt megy a két autó! 0-200-ig teljesen egyformán gyorsulunk... 200 fölött... főleg a végsebességnél van egy egészen pici különbség. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Yepp! Megy rendesen, gratula! Nem is vészes a fogyasztás. :lol: TomkaPadlógáznál? Viccelsz? :lol: Láttad volna Sanyiqua Irmscherét tegnap... 39,8 l/100-nál akadt a kijelző... de mindig annyin állt, akár hányadikban tolta neki padlón! :unsure: :huh: Egyébként az enyém 170-nél még megáll úgy 11-11,5 l/100-nál Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Mihez képest gondolod? Mármint a Tiédhez viszonyítva +25 LE? (mert akire ráelőztem 210-215 körül, az a Zsolt barátom volt... egy X18XE-vel. Egyébként számomra meglepő, hogy totál együtt megy a két autó! 0-200-ig teljesen egyformán gyorsulunk... 200 fölött... főleg a végsebességnél van egy egészen pici különbség. Igen, az enyémhez viszonyítva természetesen. Tudom, hogy az X18XE 115 lovas, de speciel Z16XE-re gondoltam viszonyítási alapként. :unsure: A Z18XE-nek sokkal szebb a nyomatékgörbéje mint, a Z16XE-nek. Sokkal tovább tart a nyomatékmaximum, gondolom innen ered az a viszonylag nagyobb (25) lóerőtöbblet :huh: : Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Telo ! hol találtad ezeket a szép rajzocskákat...? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Ezek naaggyon klasszak! :unsure: Kössszi Telo! Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Telo ! hol találtad ezeket a szép rajzocskákat...? :unsure: Ezeket a konkrét példányokat a http://g-astra.opelclub.hu -ról... Eredeti fellelőhelyük a http://astra-g.de, ha jól emlékszem... De már rég volt, hogy áthoztam őket, úgyhogy lehet, h máshonnan vadásztam őket eredetileg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Ezeket a konkrét példányokat a http://g-astra.opelclub.hu -ról... Eredeti fellelőhelyük a http://astra-g.de, ha jól emlékszem... De már rég volt, hogy áthoztam őket, úgyhogy lehet, h máshonnan vadásztam őket eredetileg. Nagyon frankó oldal, szégyellem is magam hogy eddig nem nézegettem... :unsure: Köszi az infót... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Egyébként számomra meglepő, hogy totál együtt megy a két autó! 0-200-ig teljesen egyformán gyorsulunk... 200 fölött... főleg a végsebességnél van egy egészen pici különbség. A videon a szélárnyék miatt mentél el mellette ennyire.Az nagyon sokat számít ám. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 A videon a szélárnyék miatt mentél el mellette ennyire.Az nagyon sokat számít ám.Van igazság abban, amit mondasz... De egyébként szélárnyák nélkül is itt van valahol a vége... bár az is igaz, hogy legutóbb - igaz 2 személlyel - óra szerint 216-ot mértem. (bár akkor nem volt ekkora szakaszom... valszeg kúszott volna még akkor is) Egyébként pedig épp ezért is lepődtem meg azon, hogy hol van az a 10 LE? :huh: Ennyire nem számítana? :unsure: Na sebaj. Így éppen jó! :lol: U.I.: Patent lett az új felni az autódon! :lol: Tetszik! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts