velo Elküldve Január23, 2007 Megoszt Elküldve Január23, 2007 Velo! Emlékezz, ez már legalább a 3. ilyen QP, amit ide belinkeltünk! Egy Cabrio volt az első, amiben bézs belsőtérhez fekete műszerfal, fekete ajtó, fekete padlóborítás tartozott! :huh: tudom. ezért is állok itt értetlenül, mert tudtommal a cabrikban nem volt barna műszerfal, mindhez fekete volt. de a coupekban volt barna a bézshez és ugye bronz középkonzol járt hozzá... és épp azért kérdeztem rá, mert nem ez az első ilyen eset... lehet hogy a légzsák miatt kellett cserélni, csak nem tudtak beszerezni barnát...? akkor viszont mindent cserélni kellett :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január23, 2007 Megoszt Elküldve Január23, 2007 tudom. ezért is állok itt értetlenül, mert tudtommal a cabrikban nem volt barna műszerfal, mindhez fekete volt. de a coupekban volt barna a bézshez és ugye bronz középkonzol járt hozzá... és épp azért kérdeztem rá, mert nem ez az első ilyen eset... lehet hogy a légzsák miatt kellett cserélni, csak nem tudtak beszerezni barnát...? akkor viszont mindent cserélni kellett :unsure:Velo, tuti, hogy nem cseréltette ki a fazon a teljes belső borítást, csak ezért! :huh: Hidd el, volt fekete műszerfallal! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 A cikk "A kormány pont jó, bár nyitott tetőnél azért ez is pontatlan" :huh: Valaki világosítson már fel mi köze a lenyitott tetőnek a kormány pontatlanságához. Nem akarok hülyén meghalni. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
velo Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 A cikk "A kormány pont jó, bár nyitott tetőnél azért ez is pontatlan" :huh: Valaki világosítson már fel mi köze a lenyitott tetőnek a kormány pontatlanságához. Nem akarok hülyén meghalni. :unsure: lehet azért írta, mert kabriózáskor felállt, kidugta a fejét a szabadba, jobb kezével lóbált és közben ilyesmiket mondott: "juhééééjj" és így, önfeledten állva és kiabálva, bal kézzel lent kotorászva kicsit pontatlan a kormányozás :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Január26, 2007 Megoszt Elküldve Január26, 2007 Valaki épít be ilyet a közeljövőben? Kiváncsi lennék! :unsure: Dobja már bele valaki a kosárba! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Január27, 2007 Megoszt Elküldve Január27, 2007 Márciusban lehet kapni nálunk is az új Opel GT-t Mindenki adja el a speedsterét! Az amerikai árral ki is békülnék, sőt! :huh: Azért a súlya az elég soknak tűnik. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Január27, 2007 Megoszt Elküldve Január27, 2007 hát, az az igazság, hogy az OPC-n széria a szárny... :huh: de ha gondolod leszedem róla... :lol: :lol: :lol: Ez jó ötlet!! Ha lehet add nekem... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január27, 2007 Megoszt Elküldve Január27, 2007 Na? Mit gondoltok? :unsure: Kicsit átalakítottam... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Január27, 2007 Megoszt Elküldve Január27, 2007 Igen tetszetős!!! Mekkorák a felnik? 20as? Bár komfort az nulla lenne, de kiállításon jól mutatna!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január27, 2007 Megoszt Elküldve Január27, 2007 Így képen jól néz ki Speed! Meg bizti tetszene is, de most nehogy megharagudj azé amit írok. ekkora, és ennyire "nyitott" felnihez biza bohócnak nézne ki a féked. Kicsit olyan lenne, mint a dobfékeseken a 16-os, 17-es felnik. :unsure: ez csak egy vélemény. Amúgy jól megcsináltad a VT-t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január27, 2007 Megoszt Elküldve Január27, 2007 Ezzel én nem feltétlen értek egyet.Tény hogy jobban nézne ki ha akkora tárcsa lenne mint a felni,de akkor azért ne vegyek nagy felnit mert kisebb a fékem :unsure:? Szerintem jó lett,de peremes felni jóbban áll a coupen.Mekkora ez a kerék elméletileg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január27, 2007 Megoszt Elküldve Január27, 2007 én sem azt mondtam, hogy tilos, csak hogy milyen lenne a látvány. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január27, 2007 Megoszt Elküldve Január27, 2007 én sem azt mondtam, hogy tilos, csak hogy milyen lenne a látvány. :huh: Egyedi..... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január27, 2007 Megoszt Elküldve Január27, 2007 Semmi kifogásom nincs ellen,jól néz ki,de ezekre az utakra öngyilkosság sajnos! Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Január27, 2007 Megoszt Elküldve Január27, 2007 Az OPC front, szárny és küszöb még hiányzik. Szerintem egyszerűbb , ha a rendszámot paste-eled bele egy másik képbe. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január27, 2007 Megoszt Elküldve Január27, 2007 Az OPC front, szárny és küszöb még hiányzik. Szerintem egyszerűbb , ha a rendszámot paste-eled bele egy másik képbe. :unsure: Szárny?Az meg minek?Kérem ez a nem a bohóctuningklub! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január27, 2007 Megoszt Elküldve Január27, 2007 ...azért ne vegyek nagy felnit mert kisebb a fékem :unsure: ?Igen nyomós indoklás QP részéről! :lol: Egyetértek! Szerintem jó lett,de peremes felni jóbban áll a coupen.Mekkora ez a kerék elméletileg?Nekem annyira nem tetszenek a peremes felnik... kisebb hatást keltenek. Bár kétségtelen, hogy a kedvenc QP-mon egy Barracuda (peremes) felni van. :D A méret? Hááát... ezt nehéz így VT alapján. De ha az eredetihez viszonyítom a különbséget... (:lol: lemértem mérőszalaggal és felszoroztam a kerékmérettel... szóval így :huh:) 20"-os a felni rajta! ;) Az OPC front, szárny és küszöb még hiányzik. Szerintem egyszerűbb , ha a rendszámot paste-eled bele egy másik képbe. :lol: A küszöböt kb. 30%-kal megnöveltem a képen és a hátsó lököst is lentebb húztam ca. 30%-kal. Szárnyat SOHA NEM RAKNÉK RÁ! A front-on még dolgozok... de az a legnehezebb része... a szín és a fény-árnyék játék miatt. Egyébként köszi, akinek tetszik! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január27, 2007 Megoszt Elküldve Január27, 2007 A küszöböt kb. 30%-kal megnöveltem a képen és a hátsó lököst is lentebb húztam ca. 30%-kal. Szárnyat SOHA NEM RAKNÉK RÁ! Fel sem tünt a nagyobb küszöbb és lökös! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január27, 2007 Megoszt Elküldve Január27, 2007 Szerintem korrekt. Ez már nem az a kategória ahol a fék méretét is nézni kell a felnihez képest. Pedig én köztudottan kényes vagyok erre. :lol: Ha van rá pénz, szerintem csináld. :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január27, 2007 Megoszt Elküldve Január27, 2007 Na... adtam még az első lökösnek... :huh: Na meg ültettem rajta még egy kicsit! (a lökös az lehet, hogy nem annyira patent... de... :unsure: nekem azért tetszik) :lol: Na meg rápróbáltam egy másik felnit is. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január28, 2007 Megoszt Elküldve Január28, 2007 nagyon jól néz ki :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január28, 2007 Megoszt Elküldve Január28, 2007 Ezt lessétek: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január28, 2007 Megoszt Elküldve Január28, 2007 Tipikus amerikai felni.Nekem nagyon nem tetszik :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január28, 2007 Megoszt Elküldve Január28, 2007 Tipikus amerikai felni.Nekem nagyon nem tetszik :unsure:De mi durva az 5 kilógó küllő? Nem semmi... Egyébként milyen az első lökös amit csináltam? Link to comment Megosztás: More sharing options...
velo Elküldve Január28, 2007 Megoszt Elküldve Január28, 2007 Egyébként milyen az első lökös amit csináltam? nekem tetszik :unsure: nem is lenne rossz megcsinálni ilyenre, csak kell hozzá egy sima, meg egy coupe lökös... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts