Speed Elküldve Január18, 2007 Megoszt Elküldve Január18, 2007 show off :) :lol: (csak irigy vagyok :) Mackó is az! :) azért vette le linkre! :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január18, 2007 Megoszt Elküldve Január18, 2007 legújabb szerzeményem: :lol: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január18, 2007 Megoszt Elküldve Január18, 2007 á, ezt is leveszik linkre... :) :D :D egyébként nagyon karaj! :) show off :D :lol: (csak irigy vagyok :) nem felejtettem amit ígértem :) megtalicskáztatom Önt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Január18, 2007 Megoszt Elküldve Január18, 2007 legújabb szerzeményem: :lol: :) :) Azt a borostást kapd ki belőle! Különben okés a cucc! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január18, 2007 Megoszt Elküldve Január18, 2007 Mackó is az! :) azért vette le linkre! :) :) Ha irígy lennék, akkor nem azt írtam volna Voszi Bátyánknak pü-ben, hogy megfelelő méretű kép esetén kiradírozhat. :D Gyönyörű a motortere az OPC-nek! :lol: Na meg annak a piros dögnek is! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január19, 2007 Megoszt Elküldve Január19, 2007 :lol: Tök jóóó lett az új fórum motor! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január20, 2007 Megoszt Elküldve Január20, 2007 Ez iiigen széééép darab! :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január20, 2007 Megoszt Elküldve Január20, 2007 Ez iiigen széééép darab! :) :) http://www.nachrichtenmann.de/ebay/turbo_gross.jpg Hűű bázzz! :lol: Kár, hogy nincs itt az a :) ,mert akkor azt tettem volna.De ez murvaállatjóól néz ki! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Január20, 2007 Megoszt Elküldve Január20, 2007 Ilyen a szöcske féle hátsó lökhárító. :lol: Asszem így jobban látszik. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január20, 2007 Megoszt Elküldve Január20, 2007 Ilyen a szöcske féle hátsó lökhárító. :lol: Asszem így jobban látszik. :) Mármint úgy érted, hogy a Szöcske által koppintott hátsó lökös! :) Ha ez a LUMMA LPC/R hátsó lökös eredetileg! :) Egyébként én a komplett autót akartam mutatni, hogy igen patent... :) (legalábbis azért linkeltem be) Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Január20, 2007 Megoszt Elküldve Január20, 2007 Okés veszem az adás, de én ezt emeltem ki a látványból. Főleg érdekelt, mert nem láttam belőle semmit, mivel sötét volt a fotó. Én azért egy diffuzorosat jobban látnék a gépemen, ami hasonló a fenti piroson lévőhöz, csak alulról három osztásos duffúzor menne felfelé kb olyan lentről, mint ezen a rács alja. Kicsit markánsabban kiemelve, mint most a két osztásos a piroson. Ezt most tudom hogy megmondtam, de olyat még nem láttam és szerintem jobb lenne mint ez a berácsozott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
velo Elküldve Január20, 2007 Megoszt Elküldve Január20, 2007 Okés veszem az adás, de én ezt emeltem ki a látványból. Főleg érdekelt, mert nem láttam belőle semmit, mivel sötét volt a fotó. Én azért egy diffuzorosat jobban látnék a gépemen, ami hasonló a fenti piroson lévőhöz, csak alulról három osztásos duffúzor menne felfelé kb olyan lentről, mint ezen a rács alja. Kicsit markánsabban kiemelve, mint most a két osztásos a piroson. Ezt most tudom hogy megmondtam, de olyat még nem láttam és szerintem jobb lenne mint ez a berácsozott. ilyenre gondolsz? vagy ilyenre? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január20, 2007 Megoszt Elküldve Január20, 2007 Diffúzoros 1: Diffúzoros 2: ez meg már végképp jól el van cseszve: Na és ez is valami diffúzoros hatású... talán...: na meg ez: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január20, 2007 Megoszt Elküldve Január20, 2007 Hogy lehet valaki ekkora paraszt? :) Na azért ez sem kutya! :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Január20, 2007 Megoszt Elküldve Január20, 2007 Ez nem rossz. :) Némi hátsó front. Mit szóltok hozzá? Valami ilyesmire gondoltam, de diffuzorokkal. :lol: Mondjuk így behozni középre a kipuffokat és kétoldalt felfelé futottak volna a diffuzorok. Bár ez sem rossz. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január20, 2007 Megoszt Elküldve Január20, 2007 Ez iiigen széééép darab! :) :) http://www.nachrichtenmann.de/ebay/turbo_gross.jpg ennél szebbet lehet nem is láttam még :lol: a kevesebb több...a turbó feliratú féklámpa (?) is nagyon jó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január20, 2007 Megoszt Elküldve Január20, 2007 ennél szebbet lehet nem is láttam még :lol: a kevesebb több...a turbó feliratú féklámpa (?) is nagyon jó Gelko figyel! :) Egyébként ezt a képet a féklámpa-takaró forgalmazójánál találtam. :) Tényleg nagyon patent kis cabrio! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január21, 2007 Megoszt Elküldve Január21, 2007 Gelko figyel! :unsure: Egyébként ezt a képet a féklámpa-takaró forgalmazójánál találtam. :huh: Tényleg nagyon patent kis cabrio! :lol: coupe feliratú takaró nincs ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január21, 2007 Megoszt Elküldve Január21, 2007 hát sok kentaurt mutattatok mostanában... egyik randább, mint a másik. sztem úgy szép a QP ahogy van + uhuhu féle OPC lökös. jó, tudom, haza beszélek, de ahogy nézem ezeket a szörnyetegeket, egyre inkább ezt gondolom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Január21, 2007 Megoszt Elküldve Január21, 2007 hát sok kentaurt mutattatok mostanában... egyik randább, mint a másik. sztem úgy szép a QP ahogy van + uhuhu féle OPC lökös. jó, tudom, haza beszélek, de ahogy nézem ezeket a szörnyetegeket, egyre inkább ezt gondolom. Hazabeszélsz. Nekem a Zender cucc bejön. :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
velo Elküldve Január21, 2007 Megoszt Elküldve Január21, 2007 hát sok kentaurt mutattatok mostanában... egyik randább, mint a másik. sztem úgy szép a QP ahogy van + uhuhu féle OPC lökös. jó, tudom, haza beszélek, de ahogy nézem ezeket a szörnyetegeket, egyre inkább ezt gondolom. egyetértek! Ami szerintem még belefér az a piros-fehér hátsólámpa, az a pár oldallal visszább látható picike spoilerke, meg a motorháztető spoiler... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január21, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január21, 2007 úgy szép a QP ahogy van + uhuhu féle OPC lökös. :unsure: jóóójóóóó, tudom , hogy a hátsó szárnyam már nem fér bele ebbe.... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január21, 2007 Megoszt Elküldve Január21, 2007 mutasd csak! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
velo Elküldve Január21, 2007 Megoszt Elküldve Január21, 2007 mutasd csak! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január21, 2007 Megoszt Elküldve Január21, 2007 hát sok kentaurt mutattatok mostanában... egyik randább, mint a másik. sztem úgy szép a QP ahogy van + uhuhu féle OPC lökös. jó, tudom, haza beszélek, de ahogy nézem ezeket a szörnyetegeket, egyre inkább ezt gondolom. Nagyon-nagyon rettenetesek azok, amiket belinkeltünk! Egyiket sem raknám az autómra! Én hátulra egy Irmscher toldatot raknék, ami a piros Turbo-son van, előre OPC2 vagy JMS ajak spoiler, hátulra Lexmaul (piros-fehér) hátsó lámpa, és egy Irmscher féle hátsó ajak spoiler / szárny (amit Velo is mondott)... felni pedig... hááát... valszeg egy sok küllös... de ez még bizonytalan. Ja és egy Koni állítható futómű. Részemről ennyi! :lol: :unsure: jóóójóóóó, tudom , hogy a hátsó szárnyam már nem fér bele ebbe.... :lol: Hát nem! :lol: :huh: Nem akarlak ám bántani! Csak viccelek! :D Apropó, nálam kimaradt még a gyári xenon fényszóró! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts