mélykék76 Elküldve Január14, 2007 Megoszt Elküldve Január14, 2007 Te mindíg csak negatívoskodsz! Mennyé má' át a géjesísekhez negatívba! Na. :lol: Modjad inkább hol kapok itthon lumma frontot, mert a ebayen nem találtam, csak ezt a vacak irmschert. :) Realisztikusnak mondanám inkább amit István írt :) Amúgy hajrá, épüljenek, szépüljenek azok a Coupe-k :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január14, 2007 Megoszt Elküldve Január14, 2007 Te mindíg csak negatívoskodsz! Mennyé má' át a géjesísekhez negatívba! Na. :lol: Modjad inkább hol kapok itthon lumma frontot, mert a ebayen nem találtam, csak ezt a vacak irmschert. :) nem vagyok negatív,csak segítek nehogy elkeseredés legyen a vége :D :) :) Speed azt mondta ha jól emlékszem hogy náluk kecskeméten csinálnak olyat :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január14, 2007 Megoszt Elküldve Január14, 2007 350 rugesz. az igen baráti... hüpp. vigyázz rá májsztró! meg akkó' jobb lesz, ha én is vigyázok az enyimre... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január14, 2007 Megoszt Elküldve Január14, 2007 Most láttam az ebayen 49euróért lámpákat bele. :) :) Azért nem kicsit nem mindegy, hogy 74.000,- vagy 10.000,- (+postaktg) az ára! :lol: Speed azt mondta ha jól emlékszem hogy náluk kecskeméten csinálnak olyat :) Rosszul emlékszel! :) De a www.szocsketuning.hu -n akad LUMMA lökös Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Január15, 2007 Megoszt Elküldve Január15, 2007 nem tudok feltölteni képet sehova... KKKKÉÉÉÉÉÉSSSSZZZZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! úúúúgy örülök :lol: Szia, Ákos! Tegnap este megnéztük a vasad a "ketrec"-ben! Gyönyörűűűséges lett! Aztán láttam a képeket, amiket felraktál. Le vagyok nyűgözve. Gratulálok! Használd egészséggel! Üdvelet Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Január15, 2007 Megoszt Elküldve Január15, 2007 De a www.szocsketuning.hu -n akad LUMMA lökös Szöcske jó linkje. Köszönöm szépen, ezt lehet megnézem. Írtam Neki. Az a hátsó lökős sem rossz ám! :lol: Megy az első lököshöz a kis beömlők oldal kidomborodása is. Kafa. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Január15, 2007 Megoszt Elküldve Január15, 2007 Szöcske jó linkje. Köszönöm szépen, ezt lehet megnézem. Írtam Neki. Az a hátsó lökős sem rossz ám! :lol: Megy az első lököshöz a kis beömlők oldal kidomborodása is. Kafa. :) Néztem én is. Tetszik az első és a hátsó is. Tudsz árakat? De valószínűleg üvegszálból készíti őket, ami sajna elég rideg, ezáltal törékeny bír lenni. Vigyázni kell rá. Viszont elérhetőbb árilag, mint a hiper gyári cucc (pl. Rieger). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január15, 2007 Megoszt Elküldve Január15, 2007 A Lumma lökösre azt mondták, hogy 45e Ft. Természetesen üvegszálasak. (a linket kb.-ra írtam! :lol:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január16, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január16, 2007 van lökháritó alá egy garnitura koptató, ami eladó. uj, becsomagolva, Turbós autóé. azaz a fékhütéshez kialakitva. én rendeltem az enyémhez, de kiderült, hogy nincs rá szükségem... a garnitura ára egy tizes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
velo Elküldve Január16, 2007 Megoszt Elküldve Január16, 2007 van lökháritó alá egy garnitura koptató, ami eladó. uj, becsomagolva, Turbós autóé. azaz a fékhütéshez kialakitva. én rendeltem az enyémhez, de kiderült, hogy nincs rá szükségem... a garnitura ára egy tizes. a gyári gumikoptató? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január16, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január16, 2007 ilyen: persze :lol: gyári Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Január16, 2007 Megoszt Elküldve Január16, 2007 A Lumma lökösre azt mondták, hogy 45e Ft. Természetesen üvegszálasak. (a linket kb.-ra írtam! :lol:) Speed, köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január16, 2007 Megoszt Elküldve Január16, 2007 Speed, köszi! :) nincs mit! Igazából nem is vágom, hogy mit köszönsz! :) :lol: Egyébként tényleg tetszik az autód Rasta! Úgy rendben van minden irányból! :) (esetleg egy hátsó lökös, ami még ráférne) Szóval patent! :) Grat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
velo Elküldve Január17, 2007 Megoszt Elküldve Január17, 2007 Igazából nem is vágom, hogy mit köszönsz! :) :lol: szerintem azt köszöni hogy utánakérdeztél az árnak... nekem ami nagyon bejön, az a motorháztető mögötti kis spoilerféle :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január17, 2007 Megoszt Elküldve Január17, 2007 szerintem azt köszöni hogy utánakérdeztél az árnak... nekem ami nagyon bejön, az a motorháztető mögötti kis spoilerféle :lol: jaja, ezt beszéltük már máskor is. Az nekem is tetszik. Rasta szekerén láttam a minap. :) Jóóól néz ki! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január17, 2007 Megoszt Elküldve Január17, 2007 jaja, ezt beszéltük már máskor is. Az nekem is tetszik. Rasta szekerén láttam a minap. :) Jóóól néz ki! :) nincs képetek erről a dologról? mert elképzelni sem tudom mi lehet,kíváncsi vagyok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Január17, 2007 Megoszt Elküldve Január17, 2007 Köszi, srácok! Vhol van kép a kocsimról, asszem, a G Astra klub bemutatkozó oldalán, azon látszik. Sajna, nem tudom, hogyan kell képet felrakni. Amúgy egy Irmscher cuccról van szó, nem tom, mi a magyar neve, amolyan ablaktörlő-takarás. Németül Fronthaubenverlängerung; (Irmscher honlap, car configurator, cikkszámmal, árral). Ya, vadászom még a +felelő hátsó lökhárítót. A Szöcske által gyártott első-hátsó szett nagyon bejön. Igen, az árinfót köszöntem meg. Bless Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Január17, 2007 Megoszt Elküldve Január17, 2007 Ya, vadászom még a +felelő hátsó lökhárítót. A Szöcske által gyártott első-hátsó szett nagyon bejön. Igen, az árinfót köszöntem meg. Bless Nekem is levélben ezt az árat küldte meg, de erősen agitált, hogy hívjam telefonon. A hátsó árát sajna nem kérdeztem meg. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
velo Elküldve Január17, 2007 Megoszt Elküldve Január17, 2007 erről van szó (237.85 €) ez nagyon tetszetős :lol: kár hogy 187,58 € (a képek kicsit lassan jönnek, mert az irmscher oldala ilyen lassú...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január17, 2007 Megoszt Elküldve Január17, 2007 erről van szó (237.85 €) http://www.irmscher.de/pictures/artikel/i2001020.jpg http://www.irmscher.de/pictures/stamm/22/22i2001020.jpg ez nagyon tetszetős :lol: kár hogy 187,58 € http://www.irmscher.de/pictures/artikel/i2001023.jpg (a képek kicsit lassan jönnek, mert az irmscher oldala ilyen lassú...) Nagyon egy rugóra jár az agyunk Barátom! :) úgy tűnik mind2en a diszkrét / konzervatív tuning rajongói vagyunk... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Január17, 2007 Megoszt Elküldve Január17, 2007 Nekem is levélben ezt az árat küldte meg, de erősen agitált, hogy hívjam telefonon. A hátsó árát sajna nem kérdeztem meg. :lol: Nem baj, majd hívom. Köszi. Ya, Velo, ez az. Thx, Neked is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
velo Elküldve Január17, 2007 Megoszt Elküldve Január17, 2007 Nagyon egy rugóra jár az agyunk Barátom! :) úgy tűnik mind2en a diszkrét / konzervatív tuning rajongói vagyunk... :) bizony :) nekem ő az etalon :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
velo Elküldve Január17, 2007 Megoszt Elküldve Január17, 2007 jézusom... nah mi ez? .. .. .. Calibra STC2000 by Lumma... komplett Astrásító cuccot árulnak Calihoz 2531.- euróért... pfff :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január17, 2007 Megoszt Elküldve Január17, 2007 szép ez a piri QP, de nekem ez a látkép jobban bejön :lol: :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január18, 2007 Megoszt Elküldve Január18, 2007 show off :) :lol: (csak irigy vagyok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts