Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

köszi srácok arik vagytok :lol:

még egy kuplung cserét szeretne az autó, azt is megkapja a hétvégén, aztán tényleg vége egy jódarabig....

mááá 85.000 km van benne... 57 tel vettem egy éve és 1 hónapja... :) :)

Elküldve

ez az autó az elöző tulajtól kapott hideget-meleget, és k. kemény a kuplung, illetve egy hosszabb ut alatt, amikor hőt jóóól fel tudja venni, meg remegve indul ez az autó, illetve még keményebb olyankor.

sima, gyári kuplungot kap.

Elküldve
még egy kuplung cserét szeretne az autó, azt is megkapja a hétvégén, aztán tényleg vége egy jódarabig....

azért egy Turbo felnigarnitúrát még elviselne a gépes :lol:

Elküldve

Uhuhu!

Juteszembe a fényezés elött beszélhettünk volna egy lemásolásról, mert akkor legalább lenne nekem is (másnak is a clubból), igaz üvegszálból. Biztosan megeggyeztünk volna valami összegbe. :)

Nembaj, majd lövök magamnak az ebéjen eggyet. :lol:

Elküldve

ez már későbánat.....

ma kész lett a paripa.

az uj kuplung iszonyat király. puha, szépen indul, meg minden.

az elejét is összeraktuk, széépen áll minden.

csak a ködlámpával szoptuk meg, mert más a csatlakozója mint a régi ködlámpának, és oda még kell csatikat szerezni, vagy kókányolni...

Elküldve
Uhuhu!

Juteszembe a fényezés elött beszélhettünk volna egy lemásolásról, mert akkor legalább lenne nekem is (másnak is a clubból), igaz üvegszálból. Biztosan megeggyeztünk volna valami összegbe. :)

Nembaj, majd lövök magamnak az ebéjen eggyet. :lol:

Ne bánkodj emiatt.Csak fényezett lökösröl lehet mintát csináltattni,és olyan 40-60 között szoktak szerszámot csinálni.+ a lököst is ki kellett volna fizetni.Tehát jobban jársz ha veszel egyett újonnan.

Ákos nagyon szép lett az autó :) :)

Elküldve

Nekem lumma lesz , mert azon legalább vanak oldalt is kis kopoltyúk. :)

Neha má' egyforma legyen! :)

Ne bánkodj emiatt.Csak fényezett lökösröl lehet mintát csináltattni,és olyan 40-60 között szoktak szerszámot csinálni.+ a lököst is ki kellett volna fizetni.Tehát jobban jársz ha veszel egyett újonnan.

Ákos nagyon szép lett az autó :) :)

Alapozás után meg lehet csinálni. :lol:

Elküldve
Alapozás után meg lehet csinálni. :)

én úgy tudom hogy azért kell fényezés után csinálni hogy a szerszám maximálisan illeszkedjen és n legyen sehol levegős.Vagy valami ilyesmi :lol:

Elküldve
én úgy tudom hogy azért kell fényezés után csinálni hogy a szerszám maximálisan illeszkedjen és n legyen sehol levegős.Vagy valami ilyesmi :lol:

Anno a mantámról a sárvédő szélesítés és a front is így lett megcsinálva és tovább másolva más mantákra.

Nem én tettem, de működött a dolog.

Elküldve

Ákos nagyon szép lett az autó :lol: :)

köszönöm szépen!

ma csak ezt az egy képet csináltam, ezt is telcsivel. menden a helyén. kivéve az egyik rács, mert az még nem jött meg.

k_p0.jpg

Elküldve

Ákos, így mindennel együtt (maga a lökös, kiegészítők, szerelés, fényezés stb) kompletten mennyi volt ennek a mutatványnak a végösszege (ha nem titok)?

Elküldve

még nincs végösszege, mert még semmitse fizettem ki...

a hivatalos részét kérdezed, akkor kb 350.000 be kerül egy ilyen, mert:

lökös 105.000 Ft +ÁFA

ködlámpa: 31.000 Ft+ÁFA / db

rácsok: nagy asszem 9.000 + áfa

kicsik 2-3.000 + áfa /db

alulra merevitő a bölcsőhöz 9.000 + áfa

turbós légbevezető a fékhez 7.000 + áfa / db

turbos dobbetét asszem 9.000 +áfa / db

az anyag brutto 280.000 Ft

hozzáteszem, hogy ezeket a számokat fejből írtam, közel se biztos, hogy biztos... de megközelitőleg ennyi.

meg a fényezés ugytudom hivatalosan 50-60 egy müanyag elem ebben a szinbe,

meg a szerelés....

na ez volt a hivatalos.

a nem hivatalos végét még nem tudom, ez attól hügg, hogy kinek mennyi, és mekkora szivességet kell tennem az elkövetkező éveimben... :lol: :)

szóval ha megvan a végeredmény közzéteszem :)

Elküldve
még nincs végösszege, mert még semmitse fizettem ki...

a hivatalos részét kérdezed, akkor kb 350.000 be kerül egy ilyen, mert:

lökös 105.000 Ft +ÁFA

ködlámpa: 31.000 Ft+ÁFA / db

rácsok: nagy asszem 9.000 + áfa

kicsik 2-3.000 + áfa /db

alulra merevitő a bölcsőhöz 9.000 + áfa

turbós légbevezető a fékhez 7.000 + áfa / db

turbos dobbetét asszem 9.000 +áfa / db

az anyag brutto 280.000 Ft

hozzáteszem, hogy ezeket a számokat fejből írtam, közel se biztos, hogy biztos... de megközelitőleg ennyi.

meg a fényezés ugytudom hivatalosan 50-60 egy müanyag elem ebben a szinbe,

meg a szerelés....

na ez volt a hivatalos.

a nem hivatalos végét még nem tudom, ez attól hügg, hogy kinek mennyi, és mekkora szivességet kell tennem az elkövetkező éveimben... :lol: :)

szóval ha megvan a végeredmény közzéteszem :)

Most láttam az ebayen 49euróért lámpákat bele.

Hmm erre, ennyiért lehet hogy be is fizetek. Még a színe is okés!(majdnem)

Elküldve
Fog az még feljebb is menni,mire lejár a licit :)

Te mindíg csak negatívoskodsz! Mennyé má' át a géjesísekhez negatívba! Na. :lol:

Modjad inkább hol kapok itthon lumma frontot, mert a ebayen nem találtam, csak ezt a vacak irmschert. :)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.