ENDYKA Elküldve Január11, 2007 Elküldve Január11, 2007 Uhuhu: Szép lett a kis dög!!! Használd egészséggel!! :lol:
Boldizsar Elküldve Január11, 2007 Elküldve Január11, 2007 Nagggggyon szééééép lett!!!! Használd egészséggel!
uhuhu Elküldve Január11, 2007 Szerző Elküldve Január11, 2007 köszi srácok arik vagytok :lol: még egy kuplung cserét szeretne az autó, azt is megkapja a hétvégén, aztán tényleg vége egy jódarabig.... mááá 85.000 km van benne... 57 tel vettem egy éve és 1 hónapja... :) :)
ENDYKA Elküldve Január11, 2007 Elküldve Január11, 2007 Az előző tulaj nem barátkozott össze a kuplunggal vagy okosítod a gépet?
uhuhu Elküldve Január11, 2007 Szerző Elküldve Január11, 2007 ez az autó az elöző tulajtól kapott hideget-meleget, és k. kemény a kuplung, illetve egy hosszabb ut alatt, amikor hőt jóóól fel tudja venni, meg remegve indul ez az autó, illetve még keményebb olyankor. sima, gyári kuplungot kap.
velo Elküldve Január11, 2007 Elküldve Január11, 2007 még egy kuplung cserét szeretne az autó, azt is megkapja a hétvégén, aztán tényleg vége egy jódarabig.... azért egy Turbo felnigarnitúrát még elviselne a gépes :lol:
uhuhu Elküldve Január11, 2007 Szerző Elküldve Január11, 2007 nekem az nemteccik.... azért nincs .... azt max téliguminak.
warwolf Elküldve Január12, 2007 Elküldve Január12, 2007 Jól áll neki, vigyázz rá.Meg persze más is vigyázzon....... :lol:
uhuhu Elküldve Január12, 2007 Szerző Elküldve Január12, 2007 Jól áll neki, vigyázz rá.Meg persze más is vigyázzon....... :) naaaaa. neszórakozzz!!! pedig nem is turbós!!! :lol: :) :) :)
warwolf Elküldve Január12, 2007 Elküldve Január12, 2007 naaaaa. neszórakozzz!!! pedig nem is turbós!!! :lol: :) :) :) a QP szépítő/építő tempódat elnézve ez megint csak idő kérdése........ :)
Speed Elküldve Január12, 2007 Elküldve Január12, 2007 Gratulálok én is Ákos! Igazán szép lett! :lol: Már csak egy rendes téli kerék garnitúra kéne rá... :) :)
voszi Elküldve Január13, 2007 Elküldve Január13, 2007 na és akkor a képek :) http://emc.elte.hu/~uhuhu/kupe/lokos/3.jpg http://emc.elte.hu/~uhuhu/kupe/lokos/5.jpg http://emc.elte.hu/~uhuhu/kupe/lokos/6.jpg :lol: és most tessék irigykedni !!!! :) egy rács még hiányzik, remélem egy pár napon belül megjön.... ez bizony nagyon jól áll neki!!! és ilyen színben nem nagyon futkos ez a lökös semerre! gratula hozzá!
NeedForSpeed Elküldve Január14, 2007 Elküldve Január14, 2007 Uhuhu! Juteszembe a fényezés elött beszélhettünk volna egy lemásolásról, mert akkor legalább lenne nekem is (másnak is a clubból), igaz üvegszálból. Biztosan megeggyeztünk volna valami összegbe. :) Nembaj, majd lövök magamnak az ebéjen eggyet. :lol:
uhuhu Elküldve Január14, 2007 Szerző Elküldve Január14, 2007 ez már későbánat..... ma kész lett a paripa. az uj kuplung iszonyat király. puha, szépen indul, meg minden. az elejét is összeraktuk, széépen áll minden. csak a ködlámpával szoptuk meg, mert más a csatlakozója mint a régi ködlámpának, és oda még kell csatikat szerezni, vagy kókányolni...
coupe Elküldve Január14, 2007 Elküldve Január14, 2007 Uhuhu! Juteszembe a fényezés elött beszélhettünk volna egy lemásolásról, mert akkor legalább lenne nekem is (másnak is a clubból), igaz üvegszálból. Biztosan megeggyeztünk volna valami összegbe. :) Nembaj, majd lövök magamnak az ebéjen eggyet. :lol: Ne bánkodj emiatt.Csak fényezett lökösröl lehet mintát csináltattni,és olyan 40-60 között szoktak szerszámot csinálni.+ a lököst is ki kellett volna fizetni.Tehát jobban jársz ha veszel egyett újonnan. Ákos nagyon szép lett az autó :) :)
NeedForSpeed Elküldve Január14, 2007 Elküldve Január14, 2007 Nekem lumma lesz , mert azon legalább vanak oldalt is kis kopoltyúk. :) Neha má' egyforma legyen! :) Ne bánkodj emiatt.Csak fényezett lökösröl lehet mintát csináltattni,és olyan 40-60 között szoktak szerszámot csinálni.+ a lököst is ki kellett volna fizetni.Tehát jobban jársz ha veszel egyett újonnan. Ákos nagyon szép lett az autó :) :) Alapozás után meg lehet csinálni. :lol:
coupe Elküldve Január14, 2007 Elküldve Január14, 2007 Alapozás után meg lehet csinálni. :) én úgy tudom hogy azért kell fényezés után csinálni hogy a szerszám maximálisan illeszkedjen és n legyen sehol levegős.Vagy valami ilyesmi :lol:
NeedForSpeed Elküldve Január14, 2007 Elküldve Január14, 2007 én úgy tudom hogy azért kell fényezés után csinálni hogy a szerszám maximálisan illeszkedjen és n legyen sehol levegős.Vagy valami ilyesmi :lol: Anno a mantámról a sárvédő szélesítés és a front is így lett megcsinálva és tovább másolva más mantákra. Nem én tettem, de működött a dolog.
uhuhu Elküldve Január14, 2007 Szerző Elküldve Január14, 2007 Ne bánkodj emiatt.Csak fényezett lökösröl lehet mintát csináltattni,és olyan 40-60 között szoktak szerszámot csinálni.+ a lököst is ki kellett volna fizetni.Tehát jobban jársz ha veszel egyett újonnan. Ákos nagyon szép lett az autó :lol: :) köszönöm szépen! ma csak ezt az egy képet csináltam, ezt is telcsivel. menden a helyén. kivéve az egyik rács, mert az még nem jött meg.
velo Elküldve Január14, 2007 Elküldve Január14, 2007 Ákos, így mindennel együtt (maga a lökös, kiegészítők, szerelés, fényezés stb) kompletten mennyi volt ennek a mutatványnak a végösszege (ha nem titok)?
uhuhu Elküldve Január14, 2007 Szerző Elküldve Január14, 2007 még nincs végösszege, mert még semmitse fizettem ki... a hivatalos részét kérdezed, akkor kb 350.000 be kerül egy ilyen, mert: lökös 105.000 Ft +ÁFA ködlámpa: 31.000 Ft+ÁFA / db rácsok: nagy asszem 9.000 + áfa kicsik 2-3.000 + áfa /db alulra merevitő a bölcsőhöz 9.000 + áfa turbós légbevezető a fékhez 7.000 + áfa / db turbos dobbetét asszem 9.000 +áfa / db az anyag brutto 280.000 Ft hozzáteszem, hogy ezeket a számokat fejből írtam, közel se biztos, hogy biztos... de megközelitőleg ennyi. meg a fényezés ugytudom hivatalosan 50-60 egy müanyag elem ebben a szinbe, meg a szerelés.... na ez volt a hivatalos. a nem hivatalos végét még nem tudom, ez attól hügg, hogy kinek mennyi, és mekkora szivességet kell tennem az elkövetkező éveimben... :lol: :) szóval ha megvan a végeredmény közzéteszem :)
NeedForSpeed Elküldve Január14, 2007 Elküldve Január14, 2007 még nincs végösszege, mert még semmitse fizettem ki... a hivatalos részét kérdezed, akkor kb 350.000 be kerül egy ilyen, mert: lökös 105.000 Ft +ÁFA ködlámpa: 31.000 Ft+ÁFA / db rácsok: nagy asszem 9.000 + áfa kicsik 2-3.000 + áfa /db alulra merevitő a bölcsőhöz 9.000 + áfa turbós légbevezető a fékhez 7.000 + áfa / db turbos dobbetét asszem 9.000 +áfa / db az anyag brutto 280.000 Ft hozzáteszem, hogy ezeket a számokat fejből írtam, közel se biztos, hogy biztos... de megközelitőleg ennyi. meg a fényezés ugytudom hivatalosan 50-60 egy müanyag elem ebben a szinbe, meg a szerelés.... na ez volt a hivatalos. a nem hivatalos végét még nem tudom, ez attól hügg, hogy kinek mennyi, és mekkora szivességet kell tennem az elkövetkező éveimben... :lol: :) szóval ha megvan a végeredmény közzéteszem :) Most láttam az ebayen 49euróért lámpákat bele. Hmm erre, ennyiért lehet hogy be is fizetek. Még a színe is okés!(majdnem)
coupe Elküldve Január14, 2007 Elküldve Január14, 2007 Fog az még feljebb is menni,mire lejár a licit :lol:
NeedForSpeed Elküldve Január14, 2007 Elküldve Január14, 2007 Fog az még feljebb is menni,mire lejár a licit :) Te mindíg csak negatívoskodsz! Mennyé má' át a géjesísekhez negatívba! Na. :lol: Modjad inkább hol kapok itthon lumma frontot, mert a ebayen nem találtam, csak ezt a vacak irmschert. :)
Recommended Posts