ENDYKA Elküldve Január11, 2007 Megoszt Elküldve Január11, 2007 Uhuhu: Szép lett a kis dög!!! Használd egészséggel!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Január11, 2007 Megoszt Elküldve Január11, 2007 Nagggggyon szééééép lett!!!! Használd egészséggel! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január11, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január11, 2007 köszi srácok arik vagytok :lol: még egy kuplung cserét szeretne az autó, azt is megkapja a hétvégén, aztán tényleg vége egy jódarabig.... mááá 85.000 km van benne... 57 tel vettem egy éve és 1 hónapja... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Január11, 2007 Megoszt Elküldve Január11, 2007 Az előző tulaj nem barátkozott össze a kuplunggal vagy okosítod a gépet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január11, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január11, 2007 ez az autó az elöző tulajtól kapott hideget-meleget, és k. kemény a kuplung, illetve egy hosszabb ut alatt, amikor hőt jóóól fel tudja venni, meg remegve indul ez az autó, illetve még keményebb olyankor. sima, gyári kuplungot kap. Link to comment Megosztás: More sharing options...
velo Elküldve Január11, 2007 Megoszt Elküldve Január11, 2007 még egy kuplung cserét szeretne az autó, azt is megkapja a hétvégén, aztán tényleg vége egy jódarabig.... azért egy Turbo felnigarnitúrát még elviselne a gépes :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január11, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január11, 2007 nekem az nemteccik.... azért nincs .... azt max téliguminak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Január12, 2007 Megoszt Elküldve Január12, 2007 Zsír! Gratula hozzá! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január12, 2007 Megoszt Elküldve Január12, 2007 Jól áll neki, vigyázz rá.Meg persze más is vigyázzon....... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január12, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január12, 2007 Jól áll neki, vigyázz rá.Meg persze más is vigyázzon....... :) naaaaa. neszórakozzz!!! pedig nem is turbós!!! :lol: :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január12, 2007 Megoszt Elküldve Január12, 2007 naaaaa. neszórakozzz!!! pedig nem is turbós!!! :lol: :) :) :) a QP szépítő/építő tempódat elnézve ez megint csak idő kérdése........ :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január12, 2007 Megoszt Elküldve Január12, 2007 Gratulálok én is Ákos! Igazán szép lett! :lol: Már csak egy rendes téli kerék garnitúra kéne rá... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január13, 2007 Megoszt Elküldve Január13, 2007 na és akkor a képek :) http://emc.elte.hu/~uhuhu/kupe/lokos/3.jpg http://emc.elte.hu/~uhuhu/kupe/lokos/5.jpg http://emc.elte.hu/~uhuhu/kupe/lokos/6.jpg :lol: és most tessék irigykedni !!!! :) egy rács még hiányzik, remélem egy pár napon belül megjön.... ez bizony nagyon jól áll neki!!! és ilyen színben nem nagyon futkos ez a lökös semerre! gratula hozzá! Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Január14, 2007 Megoszt Elküldve Január14, 2007 Uhuhu! Juteszembe a fényezés elött beszélhettünk volna egy lemásolásról, mert akkor legalább lenne nekem is (másnak is a clubból), igaz üvegszálból. Biztosan megeggyeztünk volna valami összegbe. :) Nembaj, majd lövök magamnak az ebéjen eggyet. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január14, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január14, 2007 ez már későbánat..... ma kész lett a paripa. az uj kuplung iszonyat király. puha, szépen indul, meg minden. az elejét is összeraktuk, széépen áll minden. csak a ködlámpával szoptuk meg, mert más a csatlakozója mint a régi ködlámpának, és oda még kell csatikat szerezni, vagy kókányolni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január14, 2007 Megoszt Elküldve Január14, 2007 Uhuhu! Juteszembe a fényezés elött beszélhettünk volna egy lemásolásról, mert akkor legalább lenne nekem is (másnak is a clubból), igaz üvegszálból. Biztosan megeggyeztünk volna valami összegbe. :) Nembaj, majd lövök magamnak az ebéjen eggyet. :lol: Ne bánkodj emiatt.Csak fényezett lökösröl lehet mintát csináltattni,és olyan 40-60 között szoktak szerszámot csinálni.+ a lököst is ki kellett volna fizetni.Tehát jobban jársz ha veszel egyett újonnan. Ákos nagyon szép lett az autó :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Január14, 2007 Megoszt Elküldve Január14, 2007 Nekem lumma lesz , mert azon legalább vanak oldalt is kis kopoltyúk. :) Neha má' egyforma legyen! :) Ne bánkodj emiatt.Csak fényezett lökösröl lehet mintát csináltattni,és olyan 40-60 között szoktak szerszámot csinálni.+ a lököst is ki kellett volna fizetni.Tehát jobban jársz ha veszel egyett újonnan. Ákos nagyon szép lett az autó :) :) Alapozás után meg lehet csinálni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január14, 2007 Megoszt Elküldve Január14, 2007 Alapozás után meg lehet csinálni. :) én úgy tudom hogy azért kell fényezés után csinálni hogy a szerszám maximálisan illeszkedjen és n legyen sehol levegős.Vagy valami ilyesmi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Január14, 2007 Megoszt Elküldve Január14, 2007 én úgy tudom hogy azért kell fényezés után csinálni hogy a szerszám maximálisan illeszkedjen és n legyen sehol levegős.Vagy valami ilyesmi :lol: Anno a mantámról a sárvédő szélesítés és a front is így lett megcsinálva és tovább másolva más mantákra. Nem én tettem, de működött a dolog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január14, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január14, 2007 Ne bánkodj emiatt.Csak fényezett lökösröl lehet mintát csináltattni,és olyan 40-60 között szoktak szerszámot csinálni.+ a lököst is ki kellett volna fizetni.Tehát jobban jársz ha veszel egyett újonnan. Ákos nagyon szép lett az autó :lol: :) köszönöm szépen! ma csak ezt az egy képet csináltam, ezt is telcsivel. menden a helyén. kivéve az egyik rács, mert az még nem jött meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
velo Elküldve Január14, 2007 Megoszt Elküldve Január14, 2007 Ákos, így mindennel együtt (maga a lökös, kiegészítők, szerelés, fényezés stb) kompletten mennyi volt ennek a mutatványnak a végösszege (ha nem titok)? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január14, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január14, 2007 még nincs végösszege, mert még semmitse fizettem ki... a hivatalos részét kérdezed, akkor kb 350.000 be kerül egy ilyen, mert: lökös 105.000 Ft +ÁFA ködlámpa: 31.000 Ft+ÁFA / db rácsok: nagy asszem 9.000 + áfa kicsik 2-3.000 + áfa /db alulra merevitő a bölcsőhöz 9.000 + áfa turbós légbevezető a fékhez 7.000 + áfa / db turbos dobbetét asszem 9.000 +áfa / db az anyag brutto 280.000 Ft hozzáteszem, hogy ezeket a számokat fejből írtam, közel se biztos, hogy biztos... de megközelitőleg ennyi. meg a fényezés ugytudom hivatalosan 50-60 egy müanyag elem ebben a szinbe, meg a szerelés.... na ez volt a hivatalos. a nem hivatalos végét még nem tudom, ez attól hügg, hogy kinek mennyi, és mekkora szivességet kell tennem az elkövetkező éveimben... :lol: :) szóval ha megvan a végeredmény közzéteszem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Január14, 2007 Megoszt Elküldve Január14, 2007 még nincs végösszege, mert még semmitse fizettem ki... a hivatalos részét kérdezed, akkor kb 350.000 be kerül egy ilyen, mert: lökös 105.000 Ft +ÁFA ködlámpa: 31.000 Ft+ÁFA / db rácsok: nagy asszem 9.000 + áfa kicsik 2-3.000 + áfa /db alulra merevitő a bölcsőhöz 9.000 + áfa turbós légbevezető a fékhez 7.000 + áfa / db turbos dobbetét asszem 9.000 +áfa / db az anyag brutto 280.000 Ft hozzáteszem, hogy ezeket a számokat fejből írtam, közel se biztos, hogy biztos... de megközelitőleg ennyi. meg a fényezés ugytudom hivatalosan 50-60 egy müanyag elem ebben a szinbe, meg a szerelés.... na ez volt a hivatalos. a nem hivatalos végét még nem tudom, ez attól hügg, hogy kinek mennyi, és mekkora szivességet kell tennem az elkövetkező éveimben... :lol: :) szóval ha megvan a végeredmény közzéteszem :) Most láttam az ebayen 49euróért lámpákat bele. Hmm erre, ennyiért lehet hogy be is fizetek. Még a színe is okés!(majdnem) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január14, 2007 Megoszt Elküldve Január14, 2007 Fog az még feljebb is menni,mire lejár a licit :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Január14, 2007 Megoszt Elküldve Január14, 2007 Fog az még feljebb is menni,mire lejár a licit :) Te mindíg csak negatívoskodsz! Mennyé má' át a géjesísekhez negatívba! Na. :lol: Modjad inkább hol kapok itthon lumma frontot, mert a ebayen nem találtam, csak ezt a vacak irmschert. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts