voszi Elküldve Január9, 2007 Megoszt Elküldve Január9, 2007 jé, emmeg kié? ? ? a Sanyiqua-é? vagy a tiéd volt? ? ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Január9, 2007 Megoszt Elküldve Január9, 2007 Mosmá' töltés tekintetében is utol kellene érni a külföldi kollégát! 684,2 PS Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január9, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január9, 2007 jé, emmeg kié? ? ? a Sanyiqua-é? vagy a tiéd volt? ? ? nekem nem volt ilyenem.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január9, 2007 Megoszt Elküldve Január9, 2007 jé, emmeg kié? ? ? a Sanyiqua-é? vagy a tiéd volt? ? ?Ákosnak nem volt, Sanyiquának pedig komplett lököse van... nem csak toldat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január10, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január10, 2007 má megkezdődött a restaurálás.... úúúúgy izgulok :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január10, 2007 Megoszt Elküldve Január10, 2007 má megkezdődött a restaurálás.... úúúúgy izgulok :lol: :) Kész lesz ma?? Képeket!!!!! :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január10, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január10, 2007 ok!! lesz minden minnyááá.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január10, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január10, 2007 a melőhelyről nem tudok sehova feltölteni képeket, majd otthonról.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
velo Elküldve Január10, 2007 Megoszt Elküldve Január10, 2007 lemostam a kocsit! szép csilli villi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január10, 2007 Megoszt Elküldve Január10, 2007 :lol: kíváncsi leszek! Te Ákos! Az alvázszámodat nézd már még légyszi! A 10. karakter Neked micsoda? (A B betű előtt közvetlenül) Y vagy 1-es??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Január10, 2007 Megoszt Elküldve Január10, 2007 má megkezdődött a restaurálás.... úúúúgy izgulok :) :) Neked is küldött valamelyik bank hitelkártyát! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január11, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január11, 2007 nem tudok feltölteni képet sehova... KKKKÉÉÉÉÉÉSSSSZZZZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! úúúúgy örülök :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január11, 2007 Megoszt Elküldve Január11, 2007 nem tudok feltölteni képet sehova... KKKKÉÉÉÉÉÉSSSSZZZZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! úúúúgy örülök :lol: kűűdd el őket ímélben... ha gondolod, én meg feltolom valamelyik táramra... mackosajt@t-email.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január11, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január11, 2007 majd este otthonról.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január11, 2007 Megoszt Elküldve Január11, 2007 nem tudok feltölteni képet sehova... KKKKÉÉÉÉÉÉSSSSZZZZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! úúúúgy örülök :lol: fórumos galéria ? örülök h örülsz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január11, 2007 Megoszt Elküldve Január11, 2007 fórumos galéria ? örülök h örülsz :lol: Lurdy? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január11, 2007 Megoszt Elküldve Január11, 2007 Lurdy? :lol: biztos megtekinthető lesz ott is de én nem megyek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január11, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január11, 2007 biztos megtekinthető lesz ott is de én nem megyek :) nem lesz megtekintehető sajnos, mert vasárnap lesz készre szerelve, mert akkor még lesz bibelődés vele. addig meg egy Vectra C vel járok.... teccik azis :lol: volt veéle szopás rendesen, mert a turbos fékhütése nem fért el sehol, igy jól átvariáltuk, és már az is jóóóóó. passzol minden asszem megcsókolgatom a lakatost, és a szerelőt a sok sok sok segitségért... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Január11, 2007 Megoszt Elküldve Január11, 2007 WOÁ! Decép! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január11, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január11, 2007 na és akkor a képek :) http://emc.elte.hu/~uhuhu/kupe/lokos/3.jpg http://emc.elte.hu/~uhuhu/kupe/lokos/5.jpg http://emc.elte.hu/~uhuhu/kupe/lokos/6.jpg :lol: és most tessék irigykedni !!!! :) egy rács még hiányzik, remélem egy pár napon belül megjön.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január11, 2007 Megoszt Elküldve Január11, 2007 Szép lett :lol: Mi lesz a következő átalakítás ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január11, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január11, 2007 asszem elég.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január11, 2007 Megoszt Elküldve Január11, 2007 szép lett... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január11, 2007 Megoszt Elküldve Január11, 2007 szép lett... :) csak ismételni tudom az előttem szólókat! ui: gondolom jó drága is lett... :lol: vigyázz rá nagyon! Link to comment Megosztás: More sharing options...
velo Elküldve Január11, 2007 Megoszt Elküldve Január11, 2007 nagyon széép :lol: grat hozzá még1x, balesetmentest :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts