velo Elküldve Január1, 2007 Megoszt Elküldve Január1, 2007 hol látjátok ti azt a lököst? Én vagyok vak? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 hol látjátok ti azt a lököst? Én vagyok vak? :lol: Én se találtam! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január2, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január2, 2007 nem láttyátok :lol: van-volt rajta egy sima Astra G lökös, itt ott kivágással ideiglenesen. de nemteccik, és minnyá nem lesz rajta :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 De csúnya karikás lett a szemed! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 viszont rettenetesen nagyot dobott az autón az ültetés... állatul néz ki :lol: Én mondtam! Én mondtam! Már vagy fél éve ezt magyarázom Neked! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 Te Uhuhu! Nem véletlenül a turbós motorhoz vetted azt a rugó szettet? Annak nehezebb a mocija és akkor jobban le is ülne az eleje, így meg kissé asszimetrikus a hatás. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 mindig csak a kritika... könnyű a kisebbet bántani... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január2, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január2, 2007 nem, sajnos sedáné :) azért lehet egy picit lejebb a hátulja, de különben, vagyis én ugy láttam, hogy a küszöb egyenes... meg van egy baszottnagy mélyláa a csomiba :) az is másfél centi minusz. amugy a téli gumivl, 4 fővel balatonra egyszerse ért le... mindig csak a kritika... könnyű a kisebbet bántani... :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 amugy a téli gumivl, 4 fővel balatonra egyszerse ért le... A nyári miatt ne izgulj! Az tuti bele fog. De majd csináltatsz valamit a kerékjárattal! :) Én is azt akarom! Egyébként nem találok sehol sem képet a gépedről - ültetve! Dobj már fel újra valamit, mert amit a múltkor linkeltél, azok eltűntek! Nem véletlenül a turbós motorhoz vetted azt a rugó szettet? Annak nehezebb a mocija és akkor jobban le is ülne az eleje, így meg kissé asszimetrikus a hatás. :lol: Nincs külön szett a Turboshoz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január2, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január2, 2007 Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 brutkó! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 http://emc.elte.hu/~uhuhu/kepek/kep%20349.jpg Az enyém is így ül... a hátulja olyan, mintha lentebb lenne... szerintem. Pedig az enyém úgy tudom, hogy 40/25-ös... hm. fura. Viszont nagyon-nagyon kellett ez az ültetés a gépednek Ákos! :lol: Király lett! Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 A nyári miatt ne izgulj! Az tuti bele fog. De majd csináltatsz valamit a kerékjárattal! :lol: Én is azt akarom! Ákosnak a téli lemez kereke omegáé.Sokkal kijebb van mint a g astra lemez felni.Ha most nem ér bele akkor szerintem nyáron se fog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Ákosnak a téli lemez kereke omegáé.Sokkal kijebb van mint a g astra lemez felni.Ha most nem ér bele akkor szerintem nyáron se fog.Bizonyára nem egyforma autónk van... Egyébként nekem télen gyári 16"-os alufelni van rajta... és télen nekem sem ér bele ---- más ---- Hiradó, ma: "Ámokfutók azért még mindig akadnak! A minap 220 km/h-val száguldott egy autós az M1-esen!" :lol: :) :) "ámokfutó", mi? :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Az autótok biztos egyforma,de azon egy 6" széles et 33as lemezfelni van.A tiédnek a gyári felnije 6.5széles és ET49 ha jól emlékszem.Akárhogy is számolom a lemezfelni sokkal kijebb van,legalábbis nekem kijebb volt :) :A nyári kereke ha jól emlékszem akkor 7 széles és Et40-42 az is kb ennyire lóg ki,de lehet tévedek :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január6, 2007 Megoszt Elküldve Január6, 2007 gondoltam jelentem itt is, hogy kész a taligám. :lol: a Turbo-sokk topicban írtam róla rendesen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január6, 2007 Megoszt Elküldve Január6, 2007 gondoltam jelentem itt is, hogy kész a taligám. :lol: a Turbo-sokk topicban írtam róla rendesen. Hát Voszi pajtás! Gratula itt is! :) Szép munka! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január6, 2007 Megoszt Elküldve Január6, 2007 Eladó az a Speedster, ami kint volt a pályanapon. Itt a link Az ismerősöm szólt, hogy árulja az üzlettársa. Állítólag 4 körül el lehetne hozni... :lol: elég jó ár... Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január7, 2007 Megoszt Elküldve Január7, 2007 Hát Voszi pajtás! Gratula itt is! :) Szép munka! köszönöm szépen! jó kis meló volt, remélem, hogy minden O.K. lesz. :lol: :) erre a Speedsterre kell még a dBilas turbinyekk, és akkor ready. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január7, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január7, 2007 a speedstert egy darabig fogja még árulni.... ezt: http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024 3 éve árulják :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január7, 2007 Megoszt Elküldve Január7, 2007 Kint voltam ma és megnéztem a gépet! SZERELMES VAGYOK! :lol: :) Semmi extra nincs a gépben... - Manuális az ablakemelő - nincs benne klíma sőt, én úgy néztem, hogy az első (csomagtér tető) és a hátsó karosszéria elemek is (kivéve a motortértetőt) műanyagból vannak. Amin megdöbbentem, elől csak 175/55R17-es gumi van rajta!!! Hátul viszont 235/45R17. :D Nagyon-nagyon disznó kis gép! Hihetetlen módon le van könnyítve... Teljesen puritán belső tér... álllat! :D jaaaaa... és a KÖLDÖKÖMIG ér mindössze!!! :) :) Egyszer tuti veszek egy ilyet! :) (annyira nem is sok... elvileg ezt is el lehetne hozni 4m-ben) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január7, 2007 Megoszt Elküldve Január7, 2007 Speed!Mikor láthatjuk?A kis gépet? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január7, 2007 Megoszt Elküldve Január7, 2007 Egyszer tuti veszek egy ilyet! :lol: (annyira nem is sok... elvileg ezt is el lehetne hozni 4m-ben) cseréld be a kupéra......valszeg belemennek, mert egy kupét csak könnyebb eladni mint a speedstert :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január7, 2007 Megoszt Elküldve Január7, 2007 cseréld be a kupéra......valszeg belemennek, mert egy kupét csak könnyebb eladni mint a speedstert :)Hát sajnos igazad lehet... Egyébként azon lepődtem meg, hogy... inkább megmutatom! Opel Speedster belsőtér: Lotus Elise belső tér: Ti nem véltek valami hasonlóságot felfedezni? :lol: Gyanítottam, hogy közös alapra épül a két gép... de hogy ennyire egyformák! A köszübök, az ülések, a padló, műszerfal elhelyezkedése, beosztása... :) Hihetetlen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január7, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január7, 2007 sőőőt pontosan ugyanaz a kettő.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts