velo Elküldve December27, 2006 Elküldve December27, 2006 http://lode001.tripod.com/sitebuilderconte...coupe_turbo.jpg A hátsó lámpa nagyon állat, azt hiszem Irmscher! :lol: nemnem... ez kérlek csak virtual tuning... ugyanúgy mint a lila coupe vagy a kék vectra. :)
uhuhu Elküldve December27, 2006 Szerző Elküldve December27, 2006 na, akkor mától minusz 4 cm.... :lol:
redline Elküldve December27, 2006 Elküldve December27, 2006 Nem szép látvány,de az tény,hogy az autó használati tárgy. kié? :lol: :)
mélykék76 Elküldve December27, 2006 Elküldve December27, 2006 ....na, akkor mától minusz 4 cm.... :lol:.... Jájjjjj :) Mi történt ?
redline Elküldve December27, 2006 Elküldve December27, 2006 Jájjjjj :) Mi történt ? gondolom (illetve remélem) eladta a lököst mert megrendelte az újat :lol:
adorjant Elküldve December27, 2006 Elküldve December27, 2006 Jájjjjj :lol: Mi történt ? még nincs rajta az OPC lökös :)
mélykék76 Elküldve December27, 2006 Elküldve December27, 2006 kié? :lol: :) Hát nem a tiéd, mert alig használod :) :) :) :D
mélykék76 Elküldve December27, 2006 Elküldve December27, 2006 leültettem bazzzz :) És amilyen jólnevelt kocsi szót is fogad nektek :lol: Lökös unistall is bene volt a beszerelési leírásban ? :)
ENDYKA Elküldve December27, 2006 Elküldve December27, 2006 leültettem bazzzz :lol: rugó avagy komplett futómű installed?
NeedForSpeed Elküldve December27, 2006 Elküldve December27, 2006 leültettem bazzzz :) Majd azt is újságold el, hogy hátul hogy ér bele a lökhárító felfogatása a kerékbe. Vagy meg mütetted egy ügyes lakatos bácsival? :) :lol: Nyári garnitúrával próbáldat már? Engem is érdekel, mert itt az ültető rugesz, meg OPC front is érdekelne olcsóé, csak azért érdeklődök ennyire.
uhuhu Elküldve December27, 2006 Szerző Elküldve December27, 2006 az ültetés hazafelé kiderül hogy milyen :lol: és csak rugó, mert a budapesti utak miatt egy pici komfortnak kell maradnia, mert különben élvezhetetlen az autózás....
Speed Elküldve December27, 2006 Elküldve December27, 2006 az ültetés hazafelé kiderül hogy milyen :lol:Nem lesz vele bajod! És nagyon kellett az autónak az ültetés! :) Viszont a nyári gumival erősen fogod majd szívni a fogadat... ugyanis bele fog érni az a bizonyos illesztés (amit Ricsi említett) :)
uhuhu Elküldve December27, 2006 Szerző Elküldve December27, 2006 remélem nem lesz bajom a nyárikerekekkel se.... ET42 assze, ha beleér, akkor majd a kalapács alakit rajta :lol:
Speed Elküldve December27, 2006 Elküldve December27, 2006 remélem nem lesz bajom a nyárikerekekkel se.... ET42 assze, ha beleér, akkor majd a kalapács alakit rajta :lol: Nekem a gyári Coupe Turbo felni is beleér... szóval kell majd az a kalapács!
Speed Elküldve December27, 2006 Elküldve December27, 2006 Néztem tegnap előtt egy VMAX-ot az elkerülőn (téli gumákkal) Úgy ca. 6300 RPM-nél óra szerint 216 km/h-val gurultunk, a GPS szerint a VMAX 208,7 km/h volt. Adott körülmények között kb. ez volt a max. (2 személy, téli gumi - 205/50R16) A nyárival valamivel több lenne (1-2 km/h), tekintve a nagyobb kerékátmérőt. De úgy gondolom, hogy jelen állapotában az autó nem tud sokkal többet. Talán fel lehetne tornázni 220 km/h-ig - óra szerint - de nem vagyok meggyőződve róla.
uhuhu Elküldve Január1, 2007 Szerző Elküldve Január1, 2007 nézzétek csak: az érdekesség : szerintem nagyon butábn néznek ki a mostani sportosnak mondott autók... nézzétek meg a külömbséget a kupé és a fókusz között... mekkora a szintkülönbség!!!! A fókusz a ford jelenlegi sportos autója, ez egy 1.6 os, 3 ajtós coupe :lol: , sportos csomagga, vagyis belül nem a sima 1.6 os... mennyivel jobban néz ki az astra mint a fókusz!!! viszont rettenetesen nagyot dobott az autón az ültetés... állatul néz ki :)
mackosajt Elküldve Január1, 2007 Elküldve Január1, 2007 hmm... Jobb az astra! :lol: és az ültetés is jó! Már csak annyit árulj el Ákos, hogy mi az a sötét rondaság a kocsi elején? A régi lökössel mi lett? ui: az előző oldalon a lap alja felé linkelt képeik nem jönnek be. hiba van a dologban.
NeedForSpeed Elküldve Január1, 2007 Elküldve Január1, 2007 B.U.É.K.! :lol: Hátúl soknak tűnik, de mi ez a fekete lökhárító?
uhuhu Elküldve Január1, 2007 Szerző Elküldve Január1, 2007 az kééékkk :lol: hát egyenlőre ideiglenesen van fennt, addig, amig ki nem derül, hogy jön e a tunying lökös... ha jön, akkor ez le, tunying fel, ha nemjön, akkr ez le, és a régi vissza... ezt csak felpróbáltam hogy áll a agépnek, de nemteccik, gagyi nagyon ez... Elől kevés. :) :) pedig 4 centi...
Recommended Posts