coupe Elküldve December21, 2006 Elküldve December21, 2006 Ákos Én meg pont az ellenkezőjét mondom,szerintem rakd fel a lököst mert jól fog állni neki.Nem egy lökhárítón múlik hogy körbe autóznak e vagy sem.Hiába van turbó a coupeba annak is van ellenfele,már egy honda is bármikor körbe autózza ha gyári mindkettő,és akkor mi van :lol: Tény hogy kicsit drága,de legalább passzolni fog minden rögzítési pont nem kell mokolni csak egyszerüen felrakni ami egy üvegszállas lökösnél biztos hogy nem így lenne.
warwolf Elküldve December21, 2006 Elküldve December21, 2006 Ákos Én meg pont az ellenkezőjét mondom,szerintem rakd fel a lököst mert jól fog állni neki.Nem egy lökhárítón múlik hogy körbe autóznak e vagy sem.Hiába van turbó a coupeba annak is van ellenfele,már egy honda is bármikor körbe autózza ha gyári mindkettő,és akkor mi van :lol: Tény hogy kicsit drága,de legalább passzolni fog minden rögzítési pont nem kell mokolni csak egyszerüen felrakni ami egy üvegszállas lökösnél biztos hogy nem így lenne. Ne vegyen! :) :) :) :) :D :D :D
coupe Elküldve December21, 2006 Elküldve December21, 2006 Ne vegyen! :) :) :) :lol: :D :) :D De miért ne?Azért mert csak 1.8as moci van benne?Ez elég gyér indok :D :D
mélykék76 Elküldve December21, 2006 Elküldve December21, 2006 ....szerintem rakd fel a lököst mert jól fog állni neki.... Nem azt mondtad, hogy szerinted uncsi az OPC lökös ? :lol:
warwolf Elküldve December21, 2006 Elküldve December21, 2006 De miért ne?Azért mert csak 1.8as moci van benne?Ez elég gyér indok :D :) Inkább kerék, v. komplett optika......... De OPC lököst a világ összes kincséértse........ :) Dáága....... :D Na befejezem az idétlenkedést.Bízzuk rá. :) Uhuhu........ gondolj csak bele..........15cm-rel később állsz meg........... :lol: :) Nah' majd meglátjuk! :D
uhuhu Elküldve December21, 2006 Szerző Elküldve December21, 2006 na ne izguljatok.... ez még csak a gondolatban létezik ez a projekt....
NeedForSpeed Elküldve December21, 2006 Elküldve December21, 2006 Szép dolog a 150, de még a ködlámpa vagy mi? És milyen való bele? Megasztán valami levegő terelés is van ott alul a fékek felé, ha jól tudom? tudom az minek, meg apróságok. De. :lol:
ENDYKA Elküldve December21, 2006 Elküldve December21, 2006 Az OPC lökös minden centet megér! :lol: Meg kell venni! Csak aztán az hozza magával a többit, hogy a hátsó lökös már nem olyan klafa stb... OPC Optika Rulez! :)
uhuhu Elküldve December21, 2006 Szerző Elküldve December21, 2006 Szép dolog a 150, de még a ködlámpa vagy mi? És milyen való bele? Megasztán valami levegő terelés is van ott alul a fékek felé, ha jól tudom? tudom az minek, meg apróságok. De. :lol: majd akkor lesz szép fékhütésem.... :) melyik a szebb?? az OPC vagy az irmscher alig van küönbség, de szerintem az OPC a szebb....
adorjant Elküldve December21, 2006 Elküldve December21, 2006 sokkal de sokkal szebb az OPC! a másik,mintha nem is erre az autóra lett volna tervezve :lol: szerintem
Speed Elküldve December21, 2006 Elküldve December21, 2006 megkérdeztem: 95 körül megkapom az OPC lököst.... ebből minusz AFA, ugy 75 körül van plusz sallangok.... nem kevés....Ha hozod nekem ennyiért AZONNAL FIZETEM!!! Nem gondolkozok rajta! 75e-ért az OPC lökös! Mondd, hogy hova utaljam a pénzt! Nem xaroztam le a verdád.De én nem adnék 150e.-t egy első lökösért, lévén az autó egyik legsérülékenyebb pontja. A turbo pedig turbo.S, nem szívó 1.8.Tudod, lámpás party, és beállnál a régi masináddal a sportosított gépem mellé.........biztos emléxel.De akinek futja turbós gépre, az nem vacillál ilyesmin.Sztem ne vegyél rá ilyen drága lököst.Felrakom a gépemre a GSi lököst.Beáll mellém a lámpánál egy GSi-s, és éppen 3X autóz körbe, mire elindulok.Benézek v.mit és bukom azt a 30e.-t, amibe a lökös került.Na most vegyük példának, ha te egyszer hibázol, és 15cm-rel később állsz meg, mint szeretnéd.Bux 150e.-t.S, ez nemjó..... Ennyi........... Wolfi... egy TURBO-s QP-val SOKKAL könnyebben töri össze az első lököst... nem? Egyébként én max 100.000,-et buknék rajta... (Casco fizet)... Ákosnak nem tudom, hogy mennyi az önereje. Gyönyörű az OPC lökös! Én még NEM LÁTTAM ENNÉL SZEBB lököst ASTRÁN! Ennyi! :lol:
Speed Elküldve December21, 2006 Elküldve December21, 2006 Egyébként most értünk haza a Lurdy-tól nem rég. Zsolt barátommal felugrottunk... mert András kitalálta, hogy csináljunk egy QP-s talit... mert hogy lesz vagy 6-7 QP! Ehhez képest 2-en voltunk... aztán megjött Ákos is. De más senki. (QP-val) Na sebaj. De legalább autóztunk egy elég jót! Hazafelé toltunk egy 170-190-200-as tempot egy darabon... aztán autót cseréltünk! Érdekes volt egy ugyanolyan autóval menni, ami teljesen más volt mégis. A Zsolt gépe X18XE-vel fut... és még bowdenes a gáz. Érdekes, hogy mennyire más. És bizony érezhető volt az a bizonyos 10 LE különbség a rugalmasságnál is... Mindezek mellett egy nagyon klassz kis autó az övé :lol:
ENDYKA Elküldve December21, 2006 Elküldve December21, 2006 Egyébként én max 100.000,-et buknék rajta... (Casco fizet)... Ákosnak nem tudom, hogy mennyi az önereje. Nekem 50 E az önerő, de csak 1 gyárit adnának az OPC helyett..Casco nem téríti meg az updatelt lökösöket, kapsz olyat amire kötötted a biztosítást..
Speed Elküldve December21, 2006 Elküldve December21, 2006 Nekem 50 E az önerő, de csak 1 gyárit adnának az OPC helyett..Casco nem téríti meg az updatelt lökösöket, kapsz olyat amire kötötted a biztosítást..Azért sok okosságot lehet a casco-val eljátszani... :lol: Egyébként esetemben (Uniqa Mulit Plusz Casco) azért lett 100.000,- mert a konstrukció úgy néz ki, hogyha az autó új ára 6 millió alatt volt, akkor 50.000,- ha 6 millió felett volt, akkor 100.000,- a casco önereje.
velo Elküldve December21, 2006 Elküldve December21, 2006 hűha, elég követni a dolgokat ha beindul a csevej :) OPC lökös mindenekfelett :) (Ákos, szerintem Irmscher vegyél magadnak, nekem meg egy OPC lököst :)) Énis mentem volna qp talira ha tudok... de sajnos nem tudtam. Ez van, messziről jött ember, soxor messze is marad :) Corsawolf: egy turbos se sokkal drágább mint az 1.8, és hidd el, sokkal könnyebb odacsapni :lol: amúgy azon gondolkotam, hogy rettentő mód visszafogtam magam az elmúlt évben, ismerkedtem az autóval, vigyáztam a gumikkal, nem mentem bele spontán kihívásokba... viszont tavasszal rákerülnek az új papucsok, és nem lesz kegyelem :D
voszi Elküldve December22, 2006 Elküldve December22, 2006 Ákos Én meg pont az ellenkezőjét mondom,szerintem rakd fel a lököst mert jól fog állni neki.Nem egy lökhárítón múlik hogy körbe autóznak e vagy sem.Hiába van turbó a coupeba annak is van ellenfele,már egy honda is bármikor körbe autózza ha gyári mindkettő,és akkor mi van :lol: Tény hogy kicsit drága,de legalább passzolni fog minden rögzítési pont nem kell mokolni csak egyszerüen felrakni ami egy üvegszállas lökösnél biztos hogy nem így lenne. sztem QP-nak igaza van, sok lé, de ha tetszik, akkor meg kell venni (ha megoldható). a hondás körbeautózáshoz lenne pár szavam, de persze minden kocsinak meg van az ellenfele. :) én egyetértek azzal, hogy Astra G-n az OPC lökös messze a legszebb. tudom hazabeszélek, de ezt nagyon kiérlelte valami zsír dizájner. egyébként az új corsa, meg az új astra OPC spoilerezése is genyó jó!!! a lumma még ami tetszik, de az az OPC egy az egyes koppintása, a horpasztás a két oldalon azért van rajta, hogy ne legyen jogvita.
uhuhu Elküldve December22, 2006 Szerző Elküldve December22, 2006 nekem 50.000 ft az önrészem. amugy a coupe és a opc lökös teliára között asszem 2-3 ezer forint a különbség...
ENDYKA Elküldve December22, 2006 Elküldve December22, 2006 Azért sok okosságot lehet a casco-val eljátszani... :lol: Értem én, nekem is van olyan ismerős aki külföldről rángat be nagyértékű autókat és... :)
Hic Elküldve December22, 2006 Elküldve December22, 2006 nekem 50.000 ft az önrészem. amugy a coupe és a opc lökös teliára között asszem 2-3 ezer forint a különbség... Akkor meg csak a különbözetet buknád, ami meg hepli.... így a rizikó rész már nem olyan vészes szerintem, csak azt kell végiggondolni, hogy ki akarsz-e adni rá most 100 rigót, vagy sem.
redline Elküldve December22, 2006 Elküldve December22, 2006 Gyönyörű az OPC lökös! Én még NEM LÁTTAM ENNÉL SZEBB lököst ASTRÁN! Ennyi! :) gsi :) :) :lol:
velo Elküldve December22, 2006 Elküldve December22, 2006 gsi :) :) :lol: igen, F Astrának valóban a GSi lökös áll a legjobban szerintem... G-nek meg az OPC :)
warwolf Elküldve December22, 2006 Elküldve December22, 2006 Harcosok.......ha van pénztek OPC lökösre, akkor meg kell venni.Igaz, hogy 150e.-be kerül, de jóól néz ki! :lol: Velo nem könyebb odacsapni egy turbo QP-t sem, mint bármelyik másik autót.Felhasználó függő........
Recommended Posts