Hic Elküldve December18, 2006 Elküldve December18, 2006 Azé' elég veszélyes ez a járdázás ilyen lökössel..... :lol: De a lámpaszűkítés nagyon állat. (meg az alsó kép is)
uhuhu Elküldve December18, 2006 Szerző Elküldve December18, 2006 ez as lökös nagyonállat... :lol: viszont ez ködlámpa nélkül nagyon cúúúnaaa..
mackosajt Elküldve December18, 2006 Elküldve December18, 2006 ez as lökös nagyonállat... :lol: http://www.astra-coupe.net/files/schr_g_hinten_104.jpg viszont ez ködlámpa nélkül nagyon cúúúnaaa.. http://www.astra-coupe.net/files/schr_g_vorne.jpg a hátsó lökös tényleg szép. a ködlámpára meg nem maradt pénze, miután megvette az OPC lököst. :) boocs... ez a lumma..
uhuhu Elküldve December18, 2006 Szerző Elküldve December18, 2006 ja... hát milyen drága.... :) viszont igy szar. inkáb ne vett volna semmitse... mert vagycsináljunk valamit, de akkor normálisan, ne félig.... :lol: :)
adorjant Elküldve December18, 2006 Elküldve December18, 2006 na meg az a rácsozás se teljesen odavaló :) viszont a feljebb levő fekete coupe.... miért ilyen gyönyörű a coupé formája? :lol: és nekem miért nincs olyanom? :)
warwolf Elküldve December18, 2006 Elküldve December18, 2006 na meg az a rácsozás se teljesen odavaló :) viszont a feljebb levő fekete coupe.... miért ilyen gyönyörű a coupé formája? :lol: és nekem miért nincs olyanom? :) Mert véletlenül Gasztrát vettél....... Mit ahogy én a GSi helyett shíma F-t.Ez van..... :)
uhuhu Elküldve December18, 2006 Szerző Elküldve December18, 2006 na meg az a rácsozás se teljesen odavaló :) viszont a feljebb levő fekete coupe.... miért ilyen gyönyörű a coupé formája? :lol: és nekem miért nincs olyanom? :) bazzz mennyé add el a taligát, és abból a pénzbő vegyé egy kupét. én is igy csináltam. ujszerü autót akartam, aztán egy kupé lett belőle... nem is bántam meg egy pillanatig se... :)
Speed Elküldve December18, 2006 Elküldve December18, 2006 és mivel összemennek meg is sűrűsödnek... szélsőséges példa: mikor lenne feszesebb egy lengéscsillapító, ha gumimassza lenne benne vagy ha csapvíz?... annyira pedig "nem mennek össze", hogy az térfogatilag észrevehető legyen.Velo! Volt már Neked olyan autód, amiben TELESZKÓPOS volt a csomagtér ajtó? Gondolom akkor tapasztaltad, hogy télen lényegesen könnyebben csukódott! (nekem pl. az ex-Golf I-esem hátsó ajtaját nyáron megtartotta, de télen nem) ez as lökös nagyonállat... :lol: http://www.astra-coupe.net/files/schr_g_hinten_104.jpg viszont ez ködlámpa nélkül nagyon cúúúnaaa.. http://www.astra-coupe.net/files/schr_g_vorne.jpg Hát ha valaki ekkora paraszt, hogy ezüst rácsot rak egy sötét autóba... :) Ha fekete rácsot dobott volna bele már sokkal szebb lenne! Imhol e! :)
NeedForSpeed Elküldve December18, 2006 Elküldve December18, 2006 Hát ezaz! Biztosan Zetoron látta, munka közben. :lol:
Speed Elküldve December18, 2006 Elküldve December18, 2006 most nyitott a fórum vagy sem? mert most az van kiírva, hogy "csak club tagok..."
warwolf Elküldve December18, 2006 Elküldve December18, 2006 most nyitott a fórum vagy sem? mert most az van kiírva, hogy "csak club tagok..." Visszazáródott! :) :lol: Hopp! :) :) :)
Speed Elküldve December18, 2006 Elküldve December18, 2006 Visszazáródott! :) :lol: Hopp! :) :) :) Pedig az van írva abban a bizonyos chat-topic-ba, hogy... . . . . . . ... hogy nem olvastam el a reklamációkat... szóval ismét bezárták...
Astragsi Elküldve December18, 2006 Elküldve December18, 2006 Hát kicsit a kárörvendést érzem a hangotokban! Mennyi lehet a reális ára egy ilyen Coupenak? Mondjuk egy 5 éves jó állapotú mennyi lehet, csakis bőrrel? Ja és feketét szeretnék, mert az gyönyörű!!! :lol:
velo Elküldve December18, 2006 Elküldve December18, 2006 Hát kicsit a kárörvendést érzem a hangotokban! Mennyi lehet a reális ára egy ilyen Coupenak? Mondjuk egy 5 éves jó állapotú mennyi lehet, csakis bőrrel? Ja és feketét szeretnék, mert az gyönyörű!!! :lol: ez elég erősen állapot, felszereltség és km függő... nézz szét a használtauto.hu-n árak ügyében, az alapján nagyjából kikalkulálható...
meriva1.8 Elküldve December18, 2006 Elküldve December18, 2006 Szerintem nézd meg a hasznaltauto.hu-n, abból kalkulálhatsz. Hát kicsit a kárörvendést érzem a hangotokban! Mennyi lehet a reális ára egy ilyen Coupenak? Mondjuk egy 5 éves jó állapotú mennyi lehet, csakis bőrrel? Ja és feketét szeretnék, mert az gyönyörű!!! :lol: Nincs itt kárörvendés, csak poénkodnak. Hallottad volna, mi volt itt, mikor bezárult a fórum.... Most mire megszokták, megint változik. Az a baj, hogy öregek és idegenkednek minden változástól. :)
Speed Elküldve December18, 2006 Elküldve December18, 2006 Hát kicsit a kárörvendést érzem a hangotokban! Mennyi lehet a reális ára egy ilyen Coupenak? Mondjuk egy 5 éves jó állapotú mennyi lehet, csakis bőrrel? Ja és feketét szeretnék, mert az gyönyörű!!! :) Na szeva! Nincs káröröm... csak vegyes a fogadtatás! :) De úgy látom, hogy mégis elérhető még! :lol: Szóval a kérdésed... Astra Coupe-t (5 év körülit) most kapsz 2 milliótól egészen 2,8-3,0 millióig. Abszolult állapot függő. Én inkább annak vagyok a híve, hogy vegyél egy kicsit drágábbat, de szebbet. Nagyon vigyáznod kell, mert sokat hoznak be kintről mosatnában, és azt tudnod kell, hogy kint nem olcsóbb a QP alap esetben, szóval amit behoznak, az eléggé lelakott... max kicsit lepolírozzák. A lényeg, ha szépet akarsz és mondjuk legyen 1,8-as, akkor 2,5millára kalkulálnod kell. Ha Turós kell, akkor az a 3-at közelíti simán. Egyébként szerintem gumma jó moci ez a Z18XE... igaz, nem egy C20XE, de azért nem panaszkodok! És igen facássan fogyaszt!
ENDYKA Elküldve December19, 2006 Elküldve December19, 2006 Egyébként szerintem gumma jó moci ez a Z18XE... igaz, nem egy C20XE, de azért nem panaszkodok! És igen facássan fogyaszt! Szerintem vegyen dízelt, mert az enyém még facássabban fogyaszt.. (bár nem Coupe) :lol: Én speciel nagyon örülök az új arcoknak! :)
Tom Elküldve December19, 2006 Elküldve December19, 2006 Hát kicsit a kárörvendést érzem a hangotokban! Mennyi lehet a reális ára egy ilyen Coupenak? Mondjuk egy 5 éves jó állapotú mennyi lehet, csakis bőrrel? Ja és feketét szeretnék, mert az gyönyörű!!! :lol: Szerintem inkább először a GSi-det tedd rendbe, aztán nézz új autó után. :) Egy GSi úgyis sokkal emberközelibb, mint az új autók többsége.
ENDYKA Elküldve December19, 2006 Elküldve December19, 2006 Egy GSi úgyis sokkal emberközelibb, mint az új autók többsége. Voszi meg mindjárt hozzáteszi, hogy: OPC Rulez! Mindenki a magáét dicséri! :lol:
Tom Elküldve December19, 2006 Elküldve December19, 2006 Voszi meg mindjárt hozzáteszi, hogy: OPC Rulez! Mindenki a magáét dicséri! :) Nem, mindenki a GSi-t dícséri, mert az a jó. :) Kérdezzük csak meg az Astragsi-t. :lol: :)
uhuhu Elküldve December19, 2006 Szerző Elküldve December19, 2006 szerintem ez se olyan nagyon rossz lökös....
Speed Elküldve December19, 2006 Elküldve December19, 2006 http://www.jdm-per4mance.com/images/Opel%2...e%20Booster.jpg szerintem ez se olyan nagyon rossz lökös.... Akkó' mindenképp ilyet vegyé' :lol: Az OPC meg marad nekem! :) Na... egyébként az a bizonyos Irmscher felni tényleg ütős! Különösen így 18"-asban! :)
Recommended Posts