Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Astra G Coupe

uhuhu

Recommended Posts

Nálam pont annyira hogy míg nyáron nem...addig most télen épp, hogy beleér a kerék...de legalább mindig szép fémtiszta az ív...és nem tud elrohadni...max elfogy... :lol:

Meg van aki úgy is összetöri...ezért kár vigyázni... :)

Látod segítek neked döntéseket hozzni,így már kénytelen vagy megcsináltattni :) :)

SAJNÁLOM :)

Megosztás:

Szóval nagyon röviden...

ugye 305 EUR-az ára...ez kb 76.000 HUF...+ utalás szállítás szal 100-ból itthon van...

Gyári csomagolt eredeti db!

2 volt fennt a liciten, 1-et már elvittek...

Be van vékonyítva a mosónak a luk, de nincs kivágva, így Te döntöd el, hogy kell e...

minden kis + moytót lehet még hozzá kapni...

Tömítőgumi a lámpa alá, ködlámpa felszereléshez csavarok, mindenféle kis mütyür...

Viszont, sajna csak No-ba szállít még csak Svájcba sem... ki is hangsúlyozza...szóval ezzel még levelezni is kár, hogy hátha... :)

mé? megint összetört a vas??

Nem kicsit... :) :lol:

Megosztás:

Ennyiért lehet hogy megéri kimenni érte :lol:

Kitolattam a kocsijával és nem vettem észre hogy ott van az oszlop,és megkarcoltam a hátsó ívet amit amúgy is fényezni kell

vagy megkérdezni egy kedves kecskeméti embert, hogy mettől-meddig lesz kint, és esetleg nem-e lehetne arról szó hogy...

Megosztás:

Kitolattam a kocsijával és nem vettem észre hogy ott van az oszlop,és megkarcoltam a hátsó ívet amit amúgy is fényezni kell

Szóval az ívet végighúzta az oszlopon...szal most fehéres fémes...:-)

nem kellett volna fényeztetni, csak filóztam rajta, mert az új ívek heggesztésénél áthúzott a gitt, és meglátszott, hogy hol lett vágva...

De István eldöntötte! Fényezve lesz...:-)

Megosztás:

1300 km re van. mááá megnéztem...

2600 km, 9 literrel számolva, az sok... annyit nem ér

szerintem. vagy nincsigazam?

Hát Áki!

Ezt neked kell kiszámolnod...én ehhez már hülye vagyok...viszont 9 literrel számolva és vegyünk alapul 300 HUF os Vpowert literenként, az 2.700 HUF ...Ennyiért megéri... :) :) :lol:

Megosztás:

Szóval az ívet végighúzta az oszlopon...szal most fehéres fémes...:-)

nem kellett volna fényeztetni, csak filóztam rajta, mert az új ívek heggesztésénél áthúzott a gitt, és meglátszott, hogy hol lett vágva...

De István eldöntötte! Fényezve lesz...:-)

Csak fehéres nem fémes :) ,de felajánlottam egy zsíros mávos lapot :lol: :) :)

Megosztás:

:) kabbe :)

Ilyet írtál ma már nekem... :lol:

IQBajnok bélánk szerintem szó nélkül...dobj neki egy pü-t... :D :)

viszont akkor spórolt is neked, mert kevesebb munkadijat fognak kérni tőled, hisz elő van készitve a lemez a fényezésre :)

Erre írtam, hogy én erre nem gondoltam volna...

Nem baj, majd az övénél sokkal körültekintőbbek leszünk...a tetejéről is leszedjük a fényt... :D

Hogy ne legyek OFF:

G Astra... :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.