coupe Elküldve December18, 2006 Elküldve December18, 2006 Nálam pont annyira hogy míg nyáron nem...addig most télen épp, hogy beleér a kerék...de legalább mindig szép fémtiszta az ív...és nem tud elrohadni...max elfogy... :lol: Meg van aki úgy is összetöri...ezért kár vigyázni... :) Látod segítek neked döntéseket hozzni,így már kénytelen vagy megcsináltattni :) :) SAJNÁLOM :)
Atommanó Elküldve December18, 2006 Elküldve December18, 2006 Szóval nagyon röviden... ugye 305 EUR-az ára...ez kb 76.000 HUF...+ utalás szállítás szal 100-ból itthon van... Gyári csomagolt eredeti db! 2 volt fennt a liciten, 1-et már elvittek... Be van vékonyítva a mosónak a luk, de nincs kivágva, így Te döntöd el, hogy kell e... minden kis + moytót lehet még hozzá kapni... Tömítőgumi a lámpa alá, ködlámpa felszereléshez csavarok, mindenféle kis mütyür... Viszont, sajna csak No-ba szállít még csak Svájcba sem... ki is hangsúlyozza...szóval ezzel még levelezni is kár, hogy hátha... :) mé? megint összetört a vas?? Nem kicsit... :) :lol:
uhuhu Elküldve December18, 2006 Szerző Elküldve December18, 2006 mesélj mááá. holm olvasható infó róla??
coupe Elküldve December18, 2006 Elküldve December18, 2006 mé? megint összetört a vas?? Kicsit megkarcoltam a hátsó sárvédőt :) Nem kicsit... :) :lol: ne túlozz :) :)
uhuhu Elküldve December18, 2006 Szerző Elküldve December18, 2006 Szóval nagyon röviden... ugye 305 EUR-az ára...ez kb 76.000 HUF...+ utalás szállítás szal 100-ból itthon van... Gyári csomagolt eredeti db! köszönöm szépen...
Atommanó Elküldve December18, 2006 Elküldve December18, 2006 Kicsit megkarcoltam a hátsó sárvédőt :) ne túlozz :) :) Te ezt nem tudod átérezni...mintha a szívemből téptél volna ki egy darabot... :) :lol: :D köszönöm szépen... Nincs mit... :D
coupe Elküldve December18, 2006 Elküldve December18, 2006 köszönöm szépen... Ennyiért lehet hogy megéri kimenni érte :lol: na! :) mivót? Kitolattam a kocsijával és nem vettem észre hogy ott van az oszlop,és megkarcoltam a hátsó ívet amit amúgy is fényezni kell
Atommanó Elküldve December18, 2006 Elküldve December18, 2006 Ja...elgondolkodtató... Csak akkor lökös nélkül, és kinnt ezt meg felrakod...csak úgy meg lehet, hogy nem engednek ki a határon... Akkor marad az, hogy behajtogatod a csomiba...félbevágva tutkó befér... :lol:
mackosajt Elküldve December18, 2006 Elküldve December18, 2006 Ennyiért lehet hogy megéri kimenni érte :lol: Kitolattam a kocsijával és nem vettem észre hogy ott van az oszlop,és megkarcoltam a hátsó ívet amit amúgy is fényezni kell vagy megkérdezni egy kedves kecskeméti embert, hogy mettől-meddig lesz kint, és esetleg nem-e lehetne arról szó hogy...
uhuhu Elküldve December18, 2006 Szerző Elküldve December18, 2006 1300 km re van. mááá megnéztem... 2600 km, 9 literrel számolva, az sok... annyit nem ér szerintem. vagy nincsigazam?
Atommanó Elküldve December18, 2006 Elküldve December18, 2006 Kitolattam a kocsijával és nem vettem észre hogy ott van az oszlop,és megkarcoltam a hátsó ívet amit amúgy is fényezni kell Szóval az ívet végighúzta az oszlopon...szal most fehéres fémes...:-) nem kellett volna fényeztetni, csak filóztam rajta, mert az új ívek heggesztésénél áthúzott a gitt, és meglátszott, hogy hol lett vágva... De István eldöntötte! Fényezve lesz...:-)
coupe Elküldve December18, 2006 Elküldve December18, 2006 Ja...elgondolkodtató... Csak akkor lökös nélkül, és kinnt ezt meg felrakod...csak úgy meg lehet, hogy nem engednek ki a határon... Akkor marad az, hogy behajtogatod a csomiba...félbevágva tutkó befér... :lol: Befér a lökös ha lehajtod az ülést :)
mackosajt Elküldve December18, 2006 Elküldve December18, 2006 1300 km re van. mááá megnéztem... 2600 km, 9 literrel számolva, az sok... annyit nem ér szerintem. vagy nincsigazam? ezért írtam amit írtam... K-val kezdődik, acsero a vége a nevének. :lol:
uhuhu Elküldve December18, 2006 Szerző Elküldve December18, 2006 maJD MEGNÉZEM, HOGY ÉN EZT MENNYIÉRT KAPOM ITTHON... elméletileg: opel által ajánlott ár -20% és ebből lejön az áfa, ami megint 20%
Atommanó Elküldve December18, 2006 Elküldve December18, 2006 1300 km re van. mááá megnéztem... 2600 km, 9 literrel számolva, az sok... annyit nem ér szerintem. vagy nincsigazam? Hát Áki! Ezt neked kell kiszámolnod...én ehhez már hülye vagyok...viszont 9 literrel számolva és vegyünk alapul 300 HUF os Vpowert literenként, az 2.700 HUF ...Ennyiért megéri... :) :) :lol:
coupe Elküldve December18, 2006 Elküldve December18, 2006 Szóval az ívet végighúzta az oszlopon...szal most fehéres fémes...:-) nem kellett volna fényeztetni, csak filóztam rajta, mert az új ívek heggesztésénél áthúzott a gitt, és meglátszott, hogy hol lett vágva... De István eldöntötte! Fényezve lesz...:-) Csak fehéres nem fémes :) ,de felajánlottam egy zsíros mávos lapot :lol: :) :)
Atommanó Elküldve December18, 2006 Elküldve December18, 2006 néhány helyen kajak fémig jött...nem szaroztál...ha már úgy is fényezni kell, elötte úgy is le kell túrni a festéket is...már kevesebbet...Köszi hogy Te még erre is gondoltál...nekem nem jutott volna eszembe... A MÁV-os lapoddal meg ..... ki a .... :lol:
uhuhu Elküldve December18, 2006 Szerző Elküldve December18, 2006 viszont akkor spórolt is neked, mert kevesebb munkadijat fognak kérni tőled, hisz elő van készitve a lemez a fényezésre :lol:
Atommanó Elküldve December18, 2006 Elküldve December18, 2006 :) kabbe :) Ilyet írtál ma már nekem... :lol: IQBajnok bélánk szerintem szó nélkül...dobj neki egy pü-t... :D :) viszont akkor spórolt is neked, mert kevesebb munkadijat fognak kérni tőled, hisz elő van készitve a lemez a fényezésre :) Erre írtam, hogy én erre nem gondoltam volna... Nem baj, majd az övénél sokkal körültekintőbbek leszünk...a tetejéről is leszedjük a fényt... :D Hogy ne legyek OFF: G Astra... :D
coupe Elküldve December18, 2006 Elküldve December18, 2006 viszont akkor spórolt is neked, mert kevesebb munkadijat fognak kérni tőled, hisz elő van készitve a lemez a fényezésre :lol: látod milyen jó barát vagyok :) :) :)
uhuhu Elküldve December18, 2006 Szerző Elküldve December18, 2006 :lol: most méééé bántod??? :) akarsz róla beszélni??? :) ezt még nem is tudja olvasni...
Recommended Posts