uhuhu Elküldve December18, 2006 Szerző Megoszt Elküldve December18, 2006 Mááá nézem is... :) köszi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 Nálam pont annyira hogy míg nyáron nem...addig most télen épp, hogy beleér a kerék...de legalább mindig szép fémtiszta az ív...és nem tud elrohadni...max elfogy... :lol: Meg van aki úgy is összetöri...ezért kár vigyázni... :) Látod segítek neked döntéseket hozzni,így már kénytelen vagy megcsináltattni :) :) SAJNÁLOM :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December18, 2006 Szerző Megoszt Elküldve December18, 2006 mé? megint összetört a vas?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 Szóval nagyon röviden... ugye 305 EUR-az ára...ez kb 76.000 HUF...+ utalás szállítás szal 100-ból itthon van... Gyári csomagolt eredeti db! 2 volt fennt a liciten, 1-et már elvittek... Be van vékonyítva a mosónak a luk, de nincs kivágva, így Te döntöd el, hogy kell e... minden kis + moytót lehet még hozzá kapni... Tömítőgumi a lámpa alá, ködlámpa felszereléshez csavarok, mindenféle kis mütyür... Viszont, sajna csak No-ba szállít még csak Svájcba sem... ki is hangsúlyozza...szóval ezzel még levelezni is kár, hogy hátha... :) mé? megint összetört a vas?? Nem kicsit... :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December18, 2006 Szerző Megoszt Elküldve December18, 2006 mesélj mááá. holm olvasható infó róla?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 mé? megint összetört a vas?? Kicsit megkarcoltam a hátsó sárvédőt :) Nem kicsit... :) :lol: ne túlozz :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December18, 2006 Szerző Megoszt Elküldve December18, 2006 Szóval nagyon röviden... ugye 305 EUR-az ára...ez kb 76.000 HUF...+ utalás szállítás szal 100-ból itthon van... Gyári csomagolt eredeti db! köszönöm szépen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 Kicsit megkarcoltam a hátsó sárvédőt :) ne túlozz :) :) Te ezt nem tudod átérezni...mintha a szívemből téptél volna ki egy darabot... :) :lol: :D köszönöm szépen... Nincs mit... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December18, 2006 Szerző Megoszt Elküldve December18, 2006 na! :lol: mivót? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 köszönöm szépen... Ennyiért lehet hogy megéri kimenni érte :lol: na! :) mivót? Kitolattam a kocsijával és nem vettem észre hogy ott van az oszlop,és megkarcoltam a hátsó ívet amit amúgy is fényezni kell Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 Ja...elgondolkodtató... Csak akkor lökös nélkül, és kinnt ezt meg felrakod...csak úgy meg lehet, hogy nem engednek ki a határon... Akkor marad az, hogy behajtogatod a csomiba...félbevágva tutkó befér... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 Ennyiért lehet hogy megéri kimenni érte :lol: Kitolattam a kocsijával és nem vettem észre hogy ott van az oszlop,és megkarcoltam a hátsó ívet amit amúgy is fényezni kell vagy megkérdezni egy kedves kecskeméti embert, hogy mettől-meddig lesz kint, és esetleg nem-e lehetne arról szó hogy... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December18, 2006 Szerző Megoszt Elküldve December18, 2006 1300 km re van. mááá megnéztem... 2600 km, 9 literrel számolva, az sok... annyit nem ér szerintem. vagy nincsigazam? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 Kitolattam a kocsijával és nem vettem észre hogy ott van az oszlop,és megkarcoltam a hátsó ívet amit amúgy is fényezni kell Szóval az ívet végighúzta az oszlopon...szal most fehéres fémes...:-) nem kellett volna fényeztetni, csak filóztam rajta, mert az új ívek heggesztésénél áthúzott a gitt, és meglátszott, hogy hol lett vágva... De István eldöntötte! Fényezve lesz...:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 Ja...elgondolkodtató... Csak akkor lökös nélkül, és kinnt ezt meg felrakod...csak úgy meg lehet, hogy nem engednek ki a határon... Akkor marad az, hogy behajtogatod a csomiba...félbevágva tutkó befér... :lol: Befér a lökös ha lehajtod az ülést :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 1300 km re van. mááá megnéztem... 2600 km, 9 literrel számolva, az sok... annyit nem ér szerintem. vagy nincsigazam? ezért írtam amit írtam... K-val kezdődik, acsero a vége a nevének. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December18, 2006 Szerző Megoszt Elküldve December18, 2006 maJD MEGNÉZEM, HOGY ÉN EZT MENNYIÉRT KAPOM ITTHON... elméletileg: opel által ajánlott ár -20% és ebből lejön az áfa, ami megint 20% Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 1300 km re van. mááá megnéztem... 2600 km, 9 literrel számolva, az sok... annyit nem ér szerintem. vagy nincsigazam? Hát Áki! Ezt neked kell kiszámolnod...én ehhez már hülye vagyok...viszont 9 literrel számolva és vegyünk alapul 300 HUF os Vpowert literenként, az 2.700 HUF ...Ennyiért megéri... :) :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 Szóval az ívet végighúzta az oszlopon...szal most fehéres fémes...:-) nem kellett volna fényeztetni, csak filóztam rajta, mert az új ívek heggesztésénél áthúzott a gitt, és meglátszott, hogy hol lett vágva... De István eldöntötte! Fényezve lesz...:-) Csak fehéres nem fémes :) ,de felajánlottam egy zsíros mávos lapot :lol: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December18, 2006 Szerző Megoszt Elküldve December18, 2006 :lol: kabbe :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 néhány helyen kajak fémig jött...nem szaroztál...ha már úgy is fényezni kell, elötte úgy is le kell túrni a festéket is...már kevesebbet...Köszi hogy Te még erre is gondoltál...nekem nem jutott volna eszembe... A MÁV-os lapoddal meg ..... ki a .... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December18, 2006 Szerző Megoszt Elküldve December18, 2006 viszont akkor spórolt is neked, mert kevesebb munkadijat fognak kérni tőled, hisz elő van készitve a lemez a fényezésre :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 :) kabbe :) Ilyet írtál ma már nekem... :lol: IQBajnok bélánk szerintem szó nélkül...dobj neki egy pü-t... :D :) viszont akkor spórolt is neked, mert kevesebb munkadijat fognak kérni tőled, hisz elő van készitve a lemez a fényezésre :) Erre írtam, hogy én erre nem gondoltam volna... Nem baj, majd az övénél sokkal körültekintőbbek leszünk...a tetejéről is leszedjük a fényt... :D Hogy ne legyek OFF: G Astra... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 viszont akkor spórolt is neked, mert kevesebb munkadijat fognak kérni tőled, hisz elő van készitve a lemez a fényezésre :lol: látod milyen jó barát vagyok :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December18, 2006 Szerző Megoszt Elküldve December18, 2006 :lol: most méééé bántod??? :) akarsz róla beszélni??? :) ezt még nem is tudja olvasni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts