Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Probléma mentesen felmegy az 5 ajtós G-re? Engem lehet érdekelne, az áron meg még finomítunk! :)

Mondtam Én hogy el lehet adni :lol: :) :)

Elküldve
Probléma mentesen felmegy az 5 ajtós G-re? Engem lehet érdekelne, az áron meg még finomítunk! :)

39e plusz ködlámpa... :) --> 58.900,- :)

tudod a számom! :D :)

Egyébként én is agyaltam ezen tényleg.

Kicsit olyan egy ilyen lökös eladása, mint a kormányzati épületeké. Az egy dolog, hogy megállapítják, hogy 3-4-6-8 milliárdod ér egy, kérdés csak az, hogy ki ad érte annyit! :lol:

Elküldve
39e plusz ködlámpa... :D --> 58.900,- :D

tudod a számom! :D :)

Egyébként én is agyaltam ezen tényleg.

Kicsit olyan egy ilyen lökös eladása, mint a kormányzati épületeké. Az egy dolog, hogy megállapítják, hogy 3-4-6-8 milliárdod ér egy, kérdés csak az, hogy ki ad érte annyit! :lol:

Csúnya dolod más üzletét rontani :) :)

Ha valakinek kell az meg fogja venni,mivel bontottan nem lehet kapni,az új ára pedig elég húzos.Lehet hogy nem most fogják elvinni,de ha nem sürgős biztos hogy lesz aki megvegye.Ha valaki elmegy és szeretne egy egyedi lököst akkor azt üvegszálból 40-60között csinálják meg ami soha nem fog úgy állni mint a gyári.És akkor még hol van a ködlámpa.Itthon még nem is láttam G astrán coupe lököst :)

Elküldve
Csúnya dolod más üzletét rontani :) :)

Ha valakinek kell az meg fogja venni,mivel bontottan nem lehet kapni,az új ára pedig elég húzos.Lehet hogy nem most fogják elvinni,de ha nem sürgős biztos hogy lesz aki megvegye.Ha valaki elmegy és szeretne egy egyedi lököst akkor azt üvegszálból 40-60között csinálják meg ami soha nem fog úgy állni mint a gyári.És akkor még hol van a ködlámpa.Itthon még nem is láttam G astrán coupe lököst :lol:

Boldizsárnak is coupe lökös van a Caravan-ján...

http://g-astra.opelclub.hu/index.php?optio...view&staffid=19

Elküldve
a rács mögött van, vagy az egy régi kép??

A képen olyan mintha be lenne párásodva,azért tünik olyannak mintha rács lenne elötte :lol:

Elküldve
Szeretném figyelmetekbe ajánlani a 7. sort !!!

:)

így ok? :)

De mennyiért?

Az oldalon nem találtam árat rá.

Ez üvegszálas? :lol:

Tudod, hogy mi a bajom? Ez szerintem nem az OPC-ről van koppintva, hanem a LUMMA-ról, ami 3 cm-rel nagyobb (mélyebb), mint az OPC... az pedig SOK! Szerintem...

Vagy rosszul látom? :)

Elküldve

ez a felni kurvajó...

1400_6633323134323462.jpg

1400_3038316164666564.jpg

Tudod, hogy mi a bajom? Ez szerintem nem az OPC-ről van koppintva, hanem a LUMMA-ról, ami 3 cm-rel nagyobb (mélyebb), mint az OPC... az pedig SOK! Szerintem...

Vagy rosszul látom? :lol:

nem látok különbséget.....

tqp2to3.jpg

Elküldve
nem látok különbséget.....

Akkor nézd meg jobban!!

A légbeömlőlők nagyobbak!

A vékony csíkok alul (amik a fékeket hűtik) azok fölött az LUMMA-n jóval nagyobb hely van.

Ha a két lökhárító alját nézed... az OPC alja egyenes, az LUMMA LPC-R pedig... :lol:

De az is elég ha a két lökhárító oldalán alul lévő "peremet" összehasonlítod.

3 cm-rrel nagyobb a LUMMA lökös! Ez TUTI! :)

Vannak akik lemérték...

front2_105.jpg

G_astra_%20elso.JPG

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.