Atommanó Elküldve December9, 2006 Megoszt Elküldve December9, 2006 Hát ha olyan puhányul használnám az autóm mint Te...akkor az kivinne a világból... :unsure: :blink: ;) 1.8... ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve December9, 2006 Megoszt Elküldve December9, 2006 Ha majd versenyzel is, mint Futó kolléga, akkor elmondhatod! Addig meg csak HMCS. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve December9, 2006 Megoszt Elküldve December9, 2006 Hát ha olyan puhányul használnám az autóm mint Te...akkor az kivinne a világból... :unsure: :blink: ;) 1.8... ;) :P Nem ültél még mellettem! ;) Igaz, még én se melletted! Na majd csapunk egyet, ha erre jársz legközelebb! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December10, 2006 Megoszt Elküldve December10, 2006 Lehet, hogy lassan, de az enyém legalább eléri! A saját Vmax-át minden autó eléri, azért Vmax. :lol: :) Az érték a nem mindegy. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve December10, 2006 Megoszt Elküldve December10, 2006 A saját Vmax-át minden autó eléri, azért Vmax. :lol: :) Az érték a nem mindegy. :) Az Anti-é messze nem biztos, hogy eléri 10-szer egymás után! :) Lehet, hogy 5-ször sem! :) (SZERELÉS NÉLKÜL!) Pont ez volt a lényege! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jokka Elküldve December10, 2006 Megoszt Elküldve December10, 2006 Az Anti-é messze nem biztos, hogy eléri 10-szer egymás után! :lol: Lehet, hogy 5-ször sem! :) (SZERELÉS NÉLKÜL!) Pont ez volt a lényege! :) a turbos coupe 6750rpm-nel tilt, ezt 4. sebesseg fokozatban el lehet erni, 5.-ben viszont 6250rpm kornyeken nem megy tobbet. Az ora 240km/h-t mutat. Te is igy tapasztaltad Velo?! :) Az M6-oson kell probalni, nagyon minimalis ott a forgalom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
velo Elküldve December10, 2006 Megoszt Elküldve December10, 2006 a turbos coupe 6750rpm-nel tilt, ezt 4. sebesseg fokozatban el lehet erni, 5.-ben viszont 6250rpm kornyeken nem megy tobbet. Az ora 240km/h-t mutat. Te is igy tapasztaltad Velo?! :) Az M6-oson kell probalni, nagyon minimalis ott a forgalom. :) én még nem tapasztaltam sehogy... :) az orosz rulett is biztonságosabb, mint a jelenlegi gumijaimmal 240et menni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve December11, 2006 Megoszt Elküldve December11, 2006 az enyém ötödikben pontosan 6000-nél megy 240-et óra szerint, és akkor GPS szerint 235 km/h-val megyünk, és széria állapotban itt is van a vége, nem megy tovább, csak ha egyedül vagyok, akkor kb. óra szerint 243-ig (237 km/h). a gyári végsebesség 240 km/h, de az én gépem a széria tömegnél 60 kilóval nehezebb, és ez ennyit tesz. a fordulatszám max szériában 6800, de csak 5 mp-ig, azután vissza tilt 6400-ra. egyébként a váltó, a végáttétel, meg a kerék méretéből 6000-nél 237 km/h-val kellene mennie, de az enyémen egy mérettel nagyobb gumi van, ami miatt 6000-nél 241-t kéne mennie. A 241 és a 235 közötti különbség a szlip, ami kiszámolható, hogy 2,5%, tök reális. most 7300-ig forog a gép, és csak azt tudom, hogy kb. 130 kettesben a vége, afelett nem jártam, mert nem volt készen, csak a chip volt rajta. a végsebességet is csak sejtem, hogy egy bő tizes lesz a többlet, az tuti, hogy óra szerint simán túlforog a 250-en. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve December11, 2006 Megoszt Elküldve December11, 2006 az enyém ötödikben pontosan 6000-nél megy 240-et óra szerint, és akkor GPS szerint 235 km/h-val megyünk, és széria állapotban itt is van a vége, nem megy tovább, csak ha egyedül vagyok, akkor kb. óra szerint 243-ig (237 km/h). a gyári végsebesség 240 km/h, de az én gépem a széria tömegnél 60 kilóval nehezebb, és ez ennyit tesz.... Lassan az óra számlapot (órát) is cserélni kell? :lol: Rövidebbre vettem az idézetet. Gepard Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve December11, 2006 Megoszt Elküldve December11, 2006 Ez elég jóóóól hangzik! :) Láthatóan "egyáltalán" nem vagy megszállott! :) :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 neeeem, dehoooogy :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December13, 2006 Szerző Megoszt Elküldve December13, 2006 ez igy tök rendbe van szerintem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December13, 2006 Megoszt Elküldve December13, 2006 azért egy nagyobb felnit elviselne :lol: de ez a hátsó lámpa ISTEN!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December13, 2006 Szerző Megoszt Elküldve December13, 2006 téliguminak nézem..... a lökös jól áll ennek az autónak: és ezu a csóka elment és vett egy új opc lököst..... appáámmm. máshol mennyi pénz van az autóra... vagy csak nekem kevés??? http://www.oggyweb.de/jens-h/details.php?image_id=342 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve December13, 2006 Megoszt Elküldve December13, 2006 http://www.oggyweb.de/jens-h/data/media/22/DSC00706.JPG ez igy tök rendbe van szerintem... csak az a szárny ne lenne rajta... meg a kipuff sem tetszik igazán... viszont ilyen Steinmetz hátsó lökhárítóm lesz! :) Már kinéztem magamnak egy ideje! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve December13, 2006 Megoszt Elküldve December13, 2006 kipuff szerintem is nem bejövős. túlontúl lerí, hogy csak dísz. kéne hozzá olyan lökös, amibe jobban bebújik. viszont a lökös meg jó hátul (elől nyilván az, hiszen OPC :lol:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December14, 2006 Szerző Megoszt Elküldve December14, 2006 mennyiért lehet szerintetek eladni egy coupé lökháritót?? elsőt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve December14, 2006 Megoszt Elküldve December14, 2006 az a baj ugye, hogy csak annak kell, akinek megsérült a sajátja. sok sérült QP meg ugye nincs... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December14, 2006 Megoszt Elküldve December14, 2006 az a baj ugye, hogy csak annak kell, akinek megsérült a sajátja. sok sérült QP meg ugye nincs... szed ami használtauton van az milyen volt pár héttel ezelőtt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December14, 2006 Szerző Megoszt Elküldve December14, 2006 én inkább arra gondoltam, hogy a sima astra g-s lecseréli coupésra... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December14, 2006 Megoszt Elküldve December14, 2006 mennyiért lehet szerintetek eladni egy coupé lökháritót?? elsőt... 40-45öt simán lehet kérni érte szerintem..... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December14, 2006 Szerző Megoszt Elküldve December14, 2006 ez jóhir :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December14, 2006 Megoszt Elküldve December14, 2006 ez jóhir :lol: Ha csak azt nézed hogy bontottan nincs sehol,az új meg jóval 100 felett van akkor még olcsó is :) . Egyszer valaki úgyis elviszi ennyiért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December14, 2006 Szerző Megoszt Elküldve December14, 2006 40 plusz ködlámpa... összesen 60 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve December14, 2006 Megoszt Elküldve December14, 2006 40 plusz ködlámpa... összesen 60 :lol: Probléma mentesen felmegy az 5 ajtós G-re? Engem lehet érdekelne, az áron meg még finomítunk! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts