NeedForSpeed Elküldve December4, 2006 Megoszt Elküldve December4, 2006 Tegnap délután ezzel kocsikáztunk. :unsure: Cépótó. Ez olyan mint az újságírós teszt autó, még a totalcar oldalon is fenn van. Annak KIS-122 volt a rendszáma, de 1.8-as motorja volt. Le is fényképeztem. ;) Ennek KIS-123 a rendszáma? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December4, 2006 Szerző Megoszt Elküldve December4, 2006 Szeva Tomi! Engem érdekel a dolog! Beszéljünk róla. :lol: má nincs meg... eladta... háromért... :blink: amugy a Twintop nálam volt kölcsibe, 1.9 sokszelepes dizel kocsi volt, sportgombbal. amugy teliextrás autó volt, és összeszámoltam, 9,3 milka körüli ára volt. vigyáztam is rá nagyon ;) egész hétvégén azzal krúzoltam a városba. de lehuzott tetővel hideg volt. nem is kellene ilyen :P ;) Amugy vasárap este probáltuk ki először a xenont az éndzsöl ájsz lámpával... HÁT HOGY MÉRT NEM VETTEM MÁR 1 ÉVVEL EZELÖTT.... :unsure: ultra jó. iszopnyatot világit. végre láááttoookkk este!!! Ez az ujságírós teszt autó, még a totalcar oldalon is fenn van és a manta talin is ott volt. Le is fényképeztem. Megvette valaki, hogy lekerült az oldaláról a matrica? ;) ez az az autó. az Opelé. én is kipróbáltam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
agressor26 Elküldve December4, 2006 Megoszt Elküldve December4, 2006 Amugy vasárap este probáltuk ki először a xenont az éndzsöl ájsz lámpával... HÁT HOGY MÉRT NEM VETTEM MÁR 1 ÉVVEL EZELÖTT.... :unsure: ultra jó. iszopnyatot világit. végre láááttoookkk este!!! Ugye...ugye....diszkós meg minden....de legalább látsz vele rendesen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December4, 2006 Megoszt Elküldve December4, 2006 Aztán autómata magasságállítás van-e a verdátokba?Mert én is agyaltam egy esetleges xenonon, de elrettent a szembejövők villogása a jelenlegi lámáimmal, pedig normálisan vannak beállítva.......... Vagy csak a népek nem szoktak még hozzá, a projektoros lámpákhoz? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December4, 2006 Megoszt Elküldve December4, 2006 Aztán autómata magasságállítás van-e a verdátokba?Mert én is agyaltam egy esetleges xenonon, de elrettent a szembejövők villogása a jelenlegi lámáimmal, pedig normálisan vannak beállítva.......... Vagy csak a népek nem szoktak még hozzá, a projektoros lámpákhoz? :unsure: Semmivel se jobban villágít az a fajta projector ami ezekbe a lámpákba van.Erre akkor jöttem rá mikor bekerült a mostani lámpa.Sokkal jobban látok vele.Az angel eyest lehetettlen jól beállítani. Antinak is vakított a xenon,de pénteken lejebb állítottuk és most már nem égeti ki a szemem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December4, 2006 Megoszt Elküldve December4, 2006 Semmivel se jobban villágít az a fajta projector ami ezekbe a lámpákba van.Erre akkor jöttem rá mikor bekerült a mostani lámpa.Sokkal jobban látok vele.Az angel eyest lehetettlen jól beállítani. Antinak is vakított a xenon,de pénteken lejebb állítottuk és most már nem égeti ki a szemem. Azért az angel eyes + xenon kombó elég jól muzsikál. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve December4, 2006 Megoszt Elküldve December4, 2006 Az az Angel, ami nekem volt... asszem Pisti Neked is ilyen van - ami nem FK - na az egy kalap kaka! Mármint, hogy sokkal jobban néz ki, mint az FK, de a fénye az 0! (xenon nélkül. Xenonnal nem tudom) De legalább jól néz ki! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December4, 2006 Megoszt Elküldve December4, 2006 Nekem most amit Udi hozott izzót segített,megvagyok elégedve! Bosch H4 Plus 60 Holnap,ha lesz időm kiszaladok egy fényszoróbeállításra,mert ködben látszott,hogy nem állnak valami jól! Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December5, 2006 Megoszt Elküldve December5, 2006 http://emc.elte.hu/~uhuhu/kupe/015.jpg Nagyon jó kép. :blink: Ki fotózta? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December5, 2006 Szerző Megoszt Elküldve December5, 2006 Az angel eyest lehetettlen jól beállítani naaaa. nekem ugy 2 óra munkával és egy elemes csavarhuzóval amibe egy 7 imbuszt raktam, na azzal olyan 98% ra megcsináltam. az igaz, hogy közbe lekáromkodtam a jóannyát a csinálójának, de sikerült. a jobb oldalit egy picit lejebb kell állitani, de jóóó igy... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December5, 2006 Megoszt Elküldve December5, 2006 Semmivel se jobban villágít az a fajta projector ami ezekbe a lámpákba van.Erre akkor jöttem rá mikor bekerült a mostani lámpa.Sokkal jobban látok vele.Az angel eyest lehetettlen jól beállítani. Antinak is vakított a xenon,de pénteken lejebb állítottuk és most már nem égeti ki a szemem. Akkor nyilván nekem is rá kellett volna számolnom erre a problémára.Asszem visszaviszem, hogy gariban tekerjék lentebb! :blink: A Xenonnal még várok, egyébként érdekes, hogy ezzel a lámpával is ugyanolyan jól látni sztem, mint a gyárival.Talán annyival jobb (szerintem), hogy nem szórja annyira szét a fényt, hanem egy adott tartományba világít.Nekem ez jobban tetszik... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December5, 2006 Megoszt Elküldve December5, 2006 Azért az angel eyes + xenon kombó elég jól muzsikál. :blink: FK lámpa+xenon tényleg jól muzsikál,ha sikerül jól beállítani,mert úgye van egy pár amit lehetettlen. Az az Angel, ami nekem volt... asszem Pisti Neked is ilyen van - ami nem FK - na az egy kalap kaka! Mármint, hogy sokkal jobban néz ki, mint az FK, de a fénye az 0! (xenon nélkül. Xenonnal nem tudom) De legalább jól néz ki! ;) Ez így van,semmire se jó.max arra hogy jól mutat.A xenon is jó bele csak érdekesen 3fény nyaláb jön ki a projector mögül(Antinak)az Andrásnak viszont össze gyüjti a fényt és egy nyalábban szorja a fényt.Gondolom kicsivel jobb minőségű az a lencse. Talán annyival jobb (szerintem), hogy nem szórja annyira szét a fényt, hanem egy adott tartományba világít.Nekem ez jobban tetszik... :unsure: pont az a különbség hogy a projectoros az autó elé villágít igazán,míg a gyári lámpa jóval messzebre szórja a fényt,de jobban eloszlik. Még kell várni egy kicsit a xenonnal mert az elmúlt 1-2hét alatt eléggé lejjebb ment az ára,és lesz ez még olcsóbb is ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December5, 2006 Megoszt Elküldve December5, 2006 Még kell várni egy kicsit a xenonnal mert az elmúlt 1-2hét alatt eléggé lejjebb ment az ára,és lesz ez még olcsóbb is :blink: Várom a fejleményeket! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve December5, 2006 Megoszt Elküldve December5, 2006 szóval... mit is mondjak! Szerintem gyönyörű! :unsure: A hátsó lökös nagyon tetszik! Diszkrét, valamivel nagyobb, mint a gyári, de nem eltúlzott! Ez Steinmetz cucc. Szerintem nagyon korrekt a gép! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 Need! A CS-on mindenki a 242-őn csámcsog! :unsure: Fáj nekik az iagzság! :blink: Amúgy meglepődtem ám, hogy feltoltad a vasat oda. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 Need! A CS-on mindenki a 242-őn csámcsog! :blink: Fáj nekik az iagzság! ;) Amúgy meglepődtem ám, hogy feltoltad a vasat oda. Miért szerinted hihető? :unsure: Pláne hogy tilt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 Nem mondtam én ilyet... az a baj, hogy ilyenkor látszik igazán, hogy kik vannak ott többségben. Nem a kocsit nézik, hogy hűűű.... hanem inkább az adatokon csámcsognak. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 ezzel szerintem nincs is baj. az adatlap is az autóhoz tartozik :blink: a 242 viszont tényleg fura,hiába gyönyörűszép az autó :unsure: azt még elhinném,hogy 5 tiltáson 242őt mutat az óra,na de hogy 125 ló képes leforgatni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 pici kerékkel miért ne! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 akkor én 13as kerékkel 225nél integetnék a mellettem inaszakadtából tempózó c20xe gsinek? :unsure: (szerintem 240-250hez nagyon alsóhangon 200 erőteljes lovacska kell,hozzá meg jó sok nyomaték :blink: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 Nem mondtam én ilyet... az a baj, hogy ilyenkor látszik igazán, hogy kik vannak ott többségben. Nem a kocsit nézik, hogy hűűű.... hanem inkább az adatokon csámcsognak. :blink: Szerintem most ritka korrektek voltak. Leglábbis amiket olvastam. Írták, hogy szép az autó, de a vmax nem hiteles, mert... és egy teljesen valós példával támasztották alá. Ennyi. Nem kell hülyeséget kiírni és akor nem fognak rajta csámcsogni. ;) Szerintem. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 sajna az átlagot nézve már van aki retkezi is... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 sajna az átlagot nézve már van aki retkezi is... :blink: Hát ez egy ilyen játék. Ha nem tetszik nem kell beszállni. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 (szerintem 240-250hez nagyon alsóhangon 200 erőteljes lovacska kell,hozzá meg jó sok nyomaték :blink: ) Ez valóban így van... Nekem sem elég erős ahhoz, hogy 5-ben tiltásig eljussak...ott már nagyon nagy a légellenállás is, amivel nem árt számolni...És így van meg picivel 250 felett... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 sajna az átlagot nézve már van aki retkezi is... :unsure: Nem baj, tőlem Tunedot kapott meg jó sok zsírt! A többi meg, hagy írígykedjen! Velem is szívóztak a 198-as végsebesség miatt...ez van..bár nekem csak 110 lovas.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts