coupe Elküldve December2, 2006 Megoszt Elküldve December2, 2006 Na ez teljes mértékben kimerítené nálam a bohóctunig fogalmát! :unsure: Már a lábtérneontól is röhögőgörcsöt kapok,de ez a körbefutó fény nagy gicsparádé lenne! :P Nem meri megcsinálni,mindenkitől ezt hallgatná élete végéig :blink: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December2, 2006 Megoszt Elküldve December2, 2006 Nem meri megcsinálni,mindenkitől ezt hallgatná élete végéig :unsure: :blink: ;) Tróger Society? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December2, 2006 Megoszt Elküldve December2, 2006 Na ez teljes mértékben kimerítené nálam a bohóctunig fogalmát! :unsure: Már a lábtérneontól is röhögőgörcsöt kapok,de ez a körbefutó fény nagy gicsparádé lenne! ;) Nem folyton állandóan villogna csak nyitásnál :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December2, 2006 Megoszt Elküldve December2, 2006 Nem folyton állandóan villogna csak nyitásnál ;) Ne magyarázz,ne magyarázz!Csak rontasz a helyzeteden! :unsure: :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December2, 2006 Megoszt Elküldve December2, 2006 Nem folyton állandóan villogna csak nyitásnál :unsure: Azt nem bírnád megállni ;) :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve December2, 2006 Megoszt Elküldve December2, 2006 Most mé' bántjátok Redit! Jó az a kilincsfény, meg a lábtérvilágítás is, meg az ajtóban a kilépőfény, stb. - luxuskocsikba szokták ezeket szerelni gyárilag. Nem magával az extrával van a baj, hanem amikor gagyin van megcsinálva és a p@rasztvakítást szolgálja, nem a funkciót.... A kilincsvilágítás szerintem zsír, ha a központizár nyitásakor felvillan, aztán ajtónyitás után kialszik... én bevállalom, akkor is ha cicás... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve December2, 2006 Megoszt Elküldve December2, 2006 de akkor már a kocsi alá is kellene tenni és risztásnál körben fel is villanhatna...nem egyszerre hanem körbefutna a fény ;) Legyen piros a fény... és szereld az órádba a távirányítót... és akkor majd jöhet a: "KITT! Nyisd ki az ajtót!" :unsure: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve December2, 2006 Megoszt Elküldve December2, 2006 Rokon megáldott egy Medion típusú navigációs kütyüvel, hogy ácsoljam neki rá az IGO europe szoftvert. Egyetlen pici probléma volt, hogy nem tudtam csak a kocsiban csinálni, mert autóstöltőn kívül nem volt hozzá semmi más. Egy picit sokat ehet, ha sikerült hazavágni az akksimat kb. 15 perc alatt. VAZZE! Most nem örülök picit! :blink: ;) Tölthetem holnap töltővel egész nap, asszem. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
velo Elküldve December3, 2006 Megoszt Elküldve December3, 2006 hic-nek igaza van, kilépőfénynek, éábtér és kilincsvilágításnak tényleg van előnye, és valóban gyakran alkalmazzák presztizsautókban. A baj csak akkor van, amikor mindenféle csiricsáré kék meg piros meg zöld (és társai) színben nyomatják. Szerintem ezek a dolgok még mindig a hagyományos sárgás-fehéres színben néznek ki jól :unsure: mellesleg nekem most ez a fajta lököstoldat nagyon begyere: http://www.carstyling.hu/pic/usercar/car_7409.jpg?1165061747 Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December3, 2006 Szerző Megoszt Elküldve December3, 2006 az a felni ultrajóóó :unsure: tök jóóó csak a mutatók nem láccanak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December3, 2006 Szerző Megoszt Elküldve December3, 2006 az irmschernél is lehet kapni első lököst, pont annyiért mint a lummánál... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December3, 2006 Megoszt Elküldve December3, 2006 http://img128.imageshack.us/img128/2205/plasmanacht4vs.jpg csak a mutatók nem láccanak... Mert vagy sz@rul kötötték be, vagy le van tekerve a gyári fényerőszabályzópotika... szépek ezek a "plazma" számlapok. :unsure: az irmschernél is lehet kapni első lököst, pont annyiért mint a lummánál... http://www.jdm-per4mance.com/images/opel-astra-coupe.jpg Széééép! LÁtom csak foglalkoztat ez a lökös téged Ákos! Itt már lesz valami! :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve December3, 2006 Megoszt Elküldve December3, 2006 az irmschernél is lehet kapni első lököst, pont annyiért mint a lummánál... Látom ez a az első lökös téma karácsonyra bejátszik, mert ment a felcsigázás az biztos. :blink: Egyébként a kilincs világítás részemről respekt. ;) HIC, segítesz majd megácsolni ? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve December4, 2006 Megoszt Elküldve December4, 2006 Látom ez a az első lökös téma karácsonyra bejátszik, mert ment a felcsigázás az biztos. :blink: Egyébként a kilincs világítás részemről respekt. ;) HIC, segítesz majd megácsolni ? :unsure: Segítek - majd csináljuk a két kocsit eccerre... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December4, 2006 Megoszt Elküldve December4, 2006 Sziasztok! Mivel sok itt az 1,8-as motoros Astra ezért itt kérdezném meg: Ölembe hullott egy 1,8-as G Astrába való vadiúj termosztát. :unsure: Mivel nekem nemjó ezért eladtam 3000 Forintért. Megért az annyit? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December4, 2006 Megoszt Elküldve December4, 2006 Sziasztok! Mivel sok itt az 1,8-as motoros Astra ezért itt kérdezném meg: Ölembe hullott egy 1,8-as G Astrába való vadiúj termosztát. :unsure: Mivel nekem nemjó ezért eladtam 3000 Forintért. Megért az annyit? ;) Ha gyári, akkor elég jó üzletet csinált a vevő. :blink: Asszem 20-25e körül van az vadiúj, gyári. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December4, 2006 Megoszt Elküldve December4, 2006 Srácok! Tegnap nézelődésem közepette a Tecskóban (fiúknak nézzük az ajándékokat), megakadt a szemem egy adag G coupe full funkciós távirányítós versenyótón... 5.300 pezóért pocsékolják! Valakinek nem kell 1? amúgy made in china :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
velo Elküldve December4, 2006 Megoszt Elküldve December4, 2006 Srácok! Tegnap nézelődésem közepette a Tecskóban (fiúknak nézzük az ajándékokat), megakadt a szemem egy adag G coupe full funkciós távirányítós versenyótón... 5.300 pezóért pocsékolják! Valakinek nem kell 1? amúgy made in china :unsure: opc extrem kinézetű vagy széria? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December4, 2006 Megoszt Elküldve December4, 2006 opc extrem kinézetű vagy széria? Extrem. 2 változat... keresni akartam képeket, de nem találok róluk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December4, 2006 Megoszt Elküldve December4, 2006 Tegnap délután ezzel kocsikáztunk. :unsure: Cépótó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December4, 2006 Megoszt Elküldve December4, 2006 Milyen moci volt benne? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December4, 2006 Megoszt Elküldve December4, 2006 Milyen moci volt benne? u. a. mint Balázskának. 1,9 tádé 150 lós. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve December4, 2006 Megoszt Elküldve December4, 2006 Tegnap délután ezzel kocsikáztunk. :unsure: Legalább lehajtott tetővel mentetek?... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December4, 2006 Megoszt Elküldve December4, 2006 gyönyörű, kié ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve December4, 2006 Megoszt Elküldve December4, 2006 Sziasztok! Mivel sok itt az 1,8-as motoros Astra ezért itt kérdezném meg: Ölembe hullott egy 1,8-as G Astrába való vadiúj termosztát. :unsure: Mivel nekem nemjó ezért eladtam 3000 Forintért. Megért az annyit? :blink: Szeva Tomi! Engem érdekel a dolog! Beszéljünk róla. :P Srácok! Tegnap nézelődésem közepette a Tecskóban (fiúknak nézzük az ajándékokat), megakadt a szemem egy adag G coupe full funkciós távirányítós versenyótón... 5.300 pezóért pocsékolják! Valakinek nem kell 1? amúgy made in china ;)óóóóóóóó! Irány a Tecsóóóóó! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts