Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Márk, ezek nagyon bitang képek :unsure:

Ákos, grat az angel eyes-hoz, leld benne sok örömöd ;)

és akkor énis mondok valamit! Ma felkerült a Steinmetz csík nekem is az autóra, nagyon állati lett ;) Majd mutatok képeket is :blink:

Elküldve
beraktam a diszkólámpát a paripába...

http://uhuhu.uw.hu/kepek/kep001kicsi.jpg

http://uhuhu.uw.hu/kepek/kep007kicsi.jpg

http://uhuhu.uw.hu/kepek/kep010kicsi.jpg

má csak egy Lumma lökháritó kéne előre.... :unsure:

Érdekesen szolgáltatnak manapság az internet szolgáltatók, mert most épp ezek a linkek sem elérhetők. :blink:

Voszi szerveréről is bitang lassan jönnek le a lurdis képek és tegnap a cégnél is többször volt olyan öt perc, hogy semmilyen oldalt nem lehetett elérni a neten. ;)

Képpel nem idézünk! Gepard

Elküldve
szóóval ilyen diszkólámpáin lettek.

raktam bele xenonszettet is, remélem látni is fogok vele.

tetszik nekem igy az eleje.....

Céép lett........ :unsure:

Elküldve

Ákos... nem mondod, hogy Te is Lumma lököst szeretnél előre! :unsure:

LPC/R ??? Ami olyan, mint az OPC?

Mondjuk elég népszerűek... szóval előbb-utóbb egyre több QP-n lesznek ezek itthon is.

Egyébként nekem az is tetszik, amit az András választott... azt is nézegettem korábban...

hm.

Elküldve

mééé?? mit választott az András??? nem tudokn róla...

az opc lökös meg szép nagyon. de nem kell izgulni. nem lesz asszem ilyenem még egy darabig :unsure:

Elküldve
mééé?? mit választott az András??? nem tudokn róla...

az opc lökös meg szép nagyon. de nem kell izgulni. nem lesz asszem ilyenem még egy darabig :unsure:

Ezt majd ő elmondja, mikor már lehet! ;)

Nem izgulok az OPC miatt! :blink: Egyébként teljesen nyilvánvaló, hogy az egyik LEGSZEBB - ha nem A LEGSZEBB Astra G lökös! ;)

Elküldve
ENDYKA leírta, amit én szerettem volna!

Lehet, hogy nem voltam egyértelmű! Természetesen én CSAK ÚGY raknék ilyet az autómba, hogy

- csak fehér ledből

- és CSAK AKKOR VILÁGÍTSON, amikor a belső lámpa is világít! Tehát, amikor nyit a központi és nyúlok a kilincsért. Szerintem dolgozó lány jól nézne ki! :P

Na mindegy... (mellesleg nem hiszem, hogy megcsinálom. ;))

én már 1 éve agyalok ezen, hogy jól nézne e ki a kilics alatt pár led amikor ki/be riasztok......sztem igen ;)

de akkor már a kocsi alá is kellene tenni és risztásnál körben fel is villanhatna...nem egyszerre hanem körbefutna a fény ;)

Nem a 2 srác a lényeg... hanem a helyzet, ahol készült...

ahogy elnézem ezek épp valamerre túrázni mentek... vagy kirándulni!

A kép valami parkolóban készült... de a LÉNYEG: 4 QP van a képen! Szóval ez valszeg valami QP-s túra volt! :lol:

http://www.astra-coupe.net/files/scheichs_133.jpg

vagy nekik ez a helyi lurdy parkoló

vagy épp szerelni álltak meg

vagy talira mentek

vagy magyar autonepperek akik a lebiztosítózott kupékat hozzák be

vagy.....vagy sok lehetőség van :unsure: :blink:

Elküldve
én már 1 éve agyalok ezen, hogy jól nézne e ki a kilics alatt pár led amikor ki/be riasztok......sztem igen :blink:

de akkor már a kocsi alá is kellene tenni és risztásnál körben fel is villanhatna...nem egyszerre hanem körbefutna a fény ;)

:unsure: elvégre mindjárt itt a Karácsony ;)

Szép az autója Ákos bátyám ! :P

Elküldve
én már 1 éve agyalok ezen, hogy jól nézne e ki a kilics alatt pár led amikor ki/be riasztok......sztem igen ;)

Gyorsan felejtsd el :P :unsure: :blink:

Elküldve
én már 1 éve agyalok ezen, hogy jól nézne e ki a kilics alatt pár led amikor ki/be riasztok......sztem igen :blink:

Na ez teljes mértékben kimerítené nálam a bohóctunig fogalmát! :unsure: Már a lábtérneontól is röhögőgörcsöt kapok,de ez a körbefutó fény nagy gicsparádé lenne! ;)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.