agressor26 Elküldve November30, 2006 Megoszt Elküldve November30, 2006 Sok Boldog Névnepot Agressor!!! És az összes többi Andrásnak is :unsure: Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve November30, 2006 Megoszt Elküldve November30, 2006 Köszi! Nekem nem is? :unsure: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December1, 2006 Szerző Megoszt Elküldve December1, 2006 de tök jó ez a kép: Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve December1, 2006 Megoszt Elküldve December1, 2006 De korán keltél! Ez a kék nagyon szép óttó!! Jópofa a tükrös motorháztető burkolat. Biztos jól hangszigetel is... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
velo Elküldve December1, 2006 Megoszt Elküldve December1, 2006 Márk, ezek nagyon bitang képek :unsure: Ákos, grat az angel eyes-hoz, leld benne sok örömöd ;) és akkor énis mondok valamit! Ma felkerült a Steinmetz csík nekem is az autóra, nagyon állati lett ;) Majd mutatok képeket is :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve December2, 2006 Megoszt Elküldve December2, 2006 beraktam a diszkólámpát a paripába... http://uhuhu.uw.hu/kepek/kep001kicsi.jpg http://uhuhu.uw.hu/kepek/kep007kicsi.jpg http://uhuhu.uw.hu/kepek/kep010kicsi.jpg má csak egy Lumma lökháritó kéne előre.... :unsure: Érdekesen szolgáltatnak manapság az internet szolgáltatók, mert most épp ezek a linkek sem elérhetők. :blink: Voszi szerveréről is bitang lassan jönnek le a lurdis képek és tegnap a cégnél is többször volt olyan öt perc, hogy semmilyen oldalt nem lehetett elérni a neten. ;) Képpel nem idézünk! Gepard Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December2, 2006 Szerző Megoszt Elküldve December2, 2006 szaros uw.hu... :unsure: minnyá korrigálom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December2, 2006 Szerző Megoszt Elküldve December2, 2006 Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December2, 2006 Szerző Megoszt Elküldve December2, 2006 szóóval ilyen diszkólámpáin lettek. raktam bele xenonszettet is, remélem látni is fogok vele. tetszik nekem igy az eleje..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December2, 2006 Megoszt Elküldve December2, 2006 szóóval ilyen diszkólámpáin lettek. raktam bele xenonszettet is, remélem látni is fogok vele. tetszik nekem igy az eleje..... Céép lett........ :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December2, 2006 Megoszt Elküldve December2, 2006 Da széépp Ótó!!! :blink: Nekem eddig is tetszett, ezután is tetszik! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve December2, 2006 Megoszt Elküldve December2, 2006 Ákos... nem mondod, hogy Te is Lumma lököst szeretnél előre! :unsure: LPC/R ??? Ami olyan, mint az OPC? Mondjuk elég népszerűek... szóval előbb-utóbb egyre több QP-n lesznek ezek itthon is. Egyébként nekem az is tetszik, amit az András választott... azt is nézegettem korábban... hm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December2, 2006 Szerző Megoszt Elküldve December2, 2006 mééé?? mit választott az András??? nem tudokn róla... az opc lökös meg szép nagyon. de nem kell izgulni. nem lesz asszem ilyenem még egy darabig :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve December2, 2006 Megoszt Elküldve December2, 2006 mééé?? mit választott az András??? nem tudokn róla... az opc lökös meg szép nagyon. de nem kell izgulni. nem lesz asszem ilyenem még egy darabig :unsure: Ezt majd ő elmondja, mikor már lehet! ;) Nem izgulok az OPC miatt! :blink: Egyébként teljesen nyilvánvaló, hogy az egyik LEGSZEBB - ha nem A LEGSZEBB Astra G lökös! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December2, 2006 Szerző Megoszt Elküldve December2, 2006 megnéztem, közel 500 juró... :blink: biztos hogy nemlesz :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
velo Elküldve December2, 2006 Megoszt Elküldve December2, 2006 ez se rossz hátsólámpa.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December2, 2006 Szerző Megoszt Elküldve December2, 2006 én nekem az a felni... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December2, 2006 Megoszt Elküldve December2, 2006 én nekem az a felni... :blink: Akartam írni de megelőztél. Egy ilyet rápróbálnék én is az enyémre. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
velo Elküldve December2, 2006 Megoszt Elküldve December2, 2006 Zafira lökös mennyire kompatibilis a G Astrával? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December2, 2006 Szerző Megoszt Elküldve December2, 2006 szerintem semennyire. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December2, 2006 Megoszt Elküldve December2, 2006 Zafira lökös mennyire kompatibilis a G Astrával? :unsure: Bizti kell hozzá némi kreativitás!! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December2, 2006 Megoszt Elküldve December2, 2006 ENDYKA leírta, amit én szerettem volna! Lehet, hogy nem voltam egyértelmű! Természetesen én CSAK ÚGY raknék ilyet az autómba, hogy - csak fehér ledből - és CSAK AKKOR VILÁGÍTSON, amikor a belső lámpa is világít! Tehát, amikor nyit a központi és nyúlok a kilincsért. Szerintem dolgozó lány jól nézne ki! :P Na mindegy... (mellesleg nem hiszem, hogy megcsinálom. ;)) én már 1 éve agyalok ezen, hogy jól nézne e ki a kilics alatt pár led amikor ki/be riasztok......sztem igen ;) de akkor már a kocsi alá is kellene tenni és risztásnál körben fel is villanhatna...nem egyszerre hanem körbefutna a fény ;) Nem a 2 srác a lényeg... hanem a helyzet, ahol készült... ahogy elnézem ezek épp valamerre túrázni mentek... vagy kirándulni! A kép valami parkolóban készült... de a LÉNYEG: 4 QP van a képen! Szóval ez valszeg valami QP-s túra volt! :lol: http://www.astra-coupe.net/files/scheichs_133.jpg vagy nekik ez a helyi lurdy parkoló vagy épp szerelni álltak meg vagy talira mentek vagy magyar autonepperek akik a lebiztosítózott kupékat hozzák be vagy.....vagy sok lehetőség van :unsure: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December2, 2006 Megoszt Elküldve December2, 2006 én már 1 éve agyalok ezen, hogy jól nézne e ki a kilics alatt pár led amikor ki/be riasztok......sztem igen :blink: de akkor már a kocsi alá is kellene tenni és risztásnál körben fel is villanhatna...nem egyszerre hanem körbefutna a fény ;) :unsure: elvégre mindjárt itt a Karácsony ;) Szép az autója Ákos bátyám ! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December2, 2006 Megoszt Elküldve December2, 2006 én már 1 éve agyalok ezen, hogy jól nézne e ki a kilics alatt pár led amikor ki/be riasztok......sztem igen ;) de akkor már a kocsi alá is kellene tenni és risztásnál körben fel is villanhatna...nem egyszerre hanem körbefutna a fény ;) Gyorsan felejtsd el :P :unsure: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December2, 2006 Megoszt Elküldve December2, 2006 én már 1 éve agyalok ezen, hogy jól nézne e ki a kilics alatt pár led amikor ki/be riasztok......sztem igen :blink: de akkor már a kocsi alá is kellene tenni és risztásnál körben fel is villanhatna...nem egyszerre hanem körbefutna a fény ;) Na ez teljes mértékben kimerítené nálam a bohóctunig fogalmát! :unsure: Már a lábtérneontól is röhögőgörcsöt kapok,de ez a körbefutó fény nagy gicsparádé lenne! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts