NeedForSpeed Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 Áááá! Mondom, ne aprózzuk el - Itt van egy Caddy , ócsóé, kikapjuk a motorját, fogjuk a flexet, aztán addig ügyeskedünk, amíg belenyomjuk egy G Astrába. Ez a motor alaphangon 300LE, de itt még messze nincs kihasználva. 500-600 LE-t röhögve lehet belőle csiholni, nem is szólva a nyomatékról, ami valszeg szét is szakítaná az origi Astra hajtásláncot kb. 1 perc alatt.... :unsure: Na jó, felébredtem, aztán kivettem a kezem a biliből.... :blink: Szerintem egy top-chop vagy egy big foot sem lenne rossz, ha már ötletelni kell. Én a top-chop-ra voksolnék, azt a mantán is nagyon meg akartam csinálni. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 Arra kiváncsi lennék ha kijönnél németországba egy talira a ######a kis coupe astráddal,és közölnék veled az ottani coupésok hogy állj már arrébb a gyári autóddal mert rontja az összképet te akkor mit szólnál.Szerintem nagyon rosszul esne :unsure: Tudod, azért mert valakinek nincs annyi pénze, mint Neked, hogy egy autó vásárlás után egyből feltuningolja azt, attól még nem sz@r ember! Attól még ugyanúgy szeretheti az autóját és ugyanúgy meglehetnek a saját elképzelései, tervei a tuning irányába, csak idő - és pénz - kérdése, hogy megvalósítsa! Nem először használod lenézően a "gyári autó" kifejezést... nekem ez van, és még sokunknak. (de sokunk szándéka szerint nem ez a végső stádium) Neked biztos jó, hogy már 2002-ben volt egy 6 millió forintos QP-d! (azért nem cserélnék Veled :blink:) (bocsi, hogy kvázi off módon egy lezárt vitához szólok hozzá, de napközben sajnos a munkahelyemen nem volt módom leírni, amit gondoltam... és nyomta a lelkem! ;) Én kijelentem, hogy nem szándékozok a vitához többet fűzni! A Barátaim már leírták, ami a téma korábbi részéhez fontos volt! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 na látod,akiket elküldtél onnan azok pont úgy érezhették magukat mint most Te.Ezzel pont azt akartam érzékeltetni :blink: Azt még hozzáteszem,hogy azért nem számít kinek milyen autója van,mert nem kell hozzá már pénz sem csak jó sok hitel :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 Remélem ezzel vége a párbajnak! ;) már így is teljesen szétoffoltátok a topikot... :unsure: amúgy meg nem kell hozzá sok hitel... sőt! :blink: csak 36 euro kell hozzá! és versenyótód lehet! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 csak 36 euro kell hozzá! és versenyótód lehet! :blink: Wooooaaa!!! Figyuzzátok??!! Ezért tépem én a számat itten tuningbajnokok!!! Ez kell a népnek! :unsure: Opel Astra V8 Coupe!!! Na ez lenne, ha azt a 4.8-as Northstar blokkot belevarázsolnánk! (Persze nem feltétlen 1:24-ben kellene ezt megtenni, lehet, hogy 1:1-ben ütősebb ;) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 Remélem ezzel vége a párbajnak! ;) már így is teljesen szétoffoltátok a topikot... :unsure: Ki a leggyengébb láncszem? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 Ezúton bemutatom az autómat! ;) :unsure: :blink: Én ilyet szeretnék az enyémre! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 :unsure: Ez milyen? Szerintem ku..a nagy! :blink: Ilyenen én is agyaltam már... persze fehér leddel! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
agressor26 Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 :unsure: Ez milyen? Szerintem ku..a nagy! :blink: Ilyenen én is agyaltam már... persze fehér leddel! :P felejtős.....vagy ha kész lesz.....irány a cicás autók ;) ;) /Ez most nem ...gatás. Csak gondolkozzál már!/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 :unsure: Ez milyen? http://img69.imageshack.us/img69/4792/pic00196600x450ph2.jpg Szerintem ku..a nagy! :blink: Ilyenen én is agyaltam már... persze fehér leddel! ;) Speed, minden tiszteletem a tiéd, de ilyet ne csinálj a QP-val légyszi.Az ilyen ledesítés jól áll 1-2 CP-s traguárnak, de a TE gépednek nagyonnem.Szerintem.. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
velo Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 Speed, minden tiszteletem a tiéd, de ilyet ne csinálj a QP-val légyszi.Az ilyen ledesítés jól áll 1-2 CP-s traguárnak, de a TE gépednek nagyonnem.Szerintem.. :blink: mondjuk nekem jól állna? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 mondjuk nekem jól állna? :unsure: CP=Centrum Parkoló.A tiédnek pedig szintén nem állna jól. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 Az első szélvédő két sarkába kék led az má' milyen menő! ;) Kis karácsonyi fenyő az ablakba, mint a kamionokban van? Olyan világítós? Az de gizdaaa! :blink: Nekem anno a mantán volt random piros stroboszkóp a kipu melett alul és ha olyanom volt bekapcsoltam, a hátam mögött jövők legnagyobb örömére. ;) Persze leszereltem, mikor eladtam, úgyhogy bármikor felrakható. Vélemények? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 :unsure: Ez milyen? Szerintem ku..a nagy! :blink: Ilyenen én is agyaltam már... persze fehér leddel! ;) Nekem tetszik! Van is pár nagy presztizsű autón ilyen!! 1ik ismerősömnek a 7es BMW-jén van, ha kinyitja a központit bekapcsolódik és rövid ideig ég, hogy könnyedén beszálhass és megtaláld a kilincset sötét utcában is.. érdekes dolgok ezek és nem vonnék párhuzamot a spricniben lévő és a szelpsapkába épített között.. PÍSZ TU ÓL! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 http://astra-coupe.net/files/cimg0326_325.jpg ez az opc lökös ? nekem annyira nem gyere be Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 Nekem tetszik! Van is pár nagy presztizsű autón ilyen!! 1ik ismerősömnek a 7es BMW-jén van, ha kinyitja a központit bekapcsolódik és rövid ideig ég, hogy könnyedén beszálhass és megtaláld a kilincset sötét utcában is.. érdekes dolgok ezek és nem vonnék párhuzamot a spricniben lévő és a szelpsapkába épített között.. PÍSZ TU ÓL! :unsure: ENDYKA leírta, amit én szerettem volna! Lehet, hogy nem voltam egyértelmű! Természetesen én CSAK ÚGY raknék ilyet az autómba, hogy - csak fehér ledből - és CSAK AKKOR VILÁGÍTSON, amikor a belső lámpa is világít! Tehát, amikor nyit a központi és nyúlok a kilincsért. Szerintem dolgozó lány jól nézne ki! :blink: Na mindegy... (mellesleg nem hiszem, hogy megcsinálom. ;)) ez az opc lökös ? nekem annyira nem gyere be Nem OPC! Ez Lumma. De ugyanolyan! ;) Nekem nagyon tetszik az OPC típusú lökös! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 Na mindegy... (mellesleg nem hiszem, hogy megcsinálom. :unsure:) Ha mégis, itt az info, hogy köll --- KLIKK Szerintem jó ötlet közösíteni a belsőtér-világítással.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 :unsure: De jóóóóó! Nem a 2 srác a lényeg... hanem a helyzet, ahol készült... ahogy elnézem ezek épp valamerre túrázni mentek... vagy kirándulni! A kép valami parkolóban készült... de a LÉNYEG: 4 QP van a képen! Szóval ez valszeg valami QP-s túra volt! ;) Szóval... jó pofa! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
velo Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 nekem nagyon tetszik ez a kilincstéma, de én nem LED-del csinálnám, hanem fehér, de ugyebár kicsit sárgás fényű izzókkal, hogy elhalványuljon meg hasonlók :unsure: a talis kép nagyon ász. Nyáron mi is fogunk vajon ilyen qp túrát csinálni? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 Nyáron mi is fogunk vajon ilyen qp túrát csinálni? :unsure: Nyilván! :blink: Mi Zsolt barátommal már csináltunk is ilyet! Igaz, csak Szemesre meg vissza! De azért az is elég frankó volt! Jaaa... na meg Andris barátunkkal + Zsolttal... meg még egy G Astrás kecskeméti sráccal 4-en csapattunk tempósan fel Esztergomba! (végig rádión dumálva!) Na az volt még a tuti! ;) Ez azért kemény... Lehet, hogy akár még veszélyes is lehet egy Speedster? Alig látszódik a tükörben!!! ne mán... Link to comment Megosztás: More sharing options...
velo Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 Nyilván! :blink: Mi Zsolt barátommal már csináltunk is ilyet! Igaz, csak Szemesre meg vissza! De azért az is elég frankó volt! Jaaa... na meg Andris barátunkkal + Zsolttal... meg még egy G Astrás kecskeméti sráccal 4-en csapattunk tempósan fel Esztergomba! (végig rádión dumálva!) Na az volt még a tuti! ;) Ez azért kemény... http://jj-concept.com/acn/speedy/speedy4.jpg Lehet, hogy akár még veszélyes is lehet egy Speedster? Alig látszódik a tükörben!!! ne mán... http://jj-concept.com/acn/speedy/speedy.jpg deszép az a coupe! Ilyen hátsólámpát akaroooook :unsure: ha jól sejtem koszos a felnije, azért ilyen sötétszürke, de én gondoltam arra is milyen lenne ilyen színűre festetni a felniket a coupe-n? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 deszép az a coupe! Ilyen hátsólámpát akaroooook :unsure: ha jól sejtem koszos a felnije, azért ilyen sötétszürke, de én gondoltam arra is milyen lenne ilyen színűre festetni a felniket a coupe-n? Szerintem nem szép ez a felni így... De ez nem koszos! A srácnak meg van fújva a felnije! Azért ilyen. Nekem jobban tetszik fényes festéssel! :lol: Ilyen hátsólámpát akaroooook :blink:Sajnos ez az, amit már nem gyártanak! ;) ;) :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
velo Elküldve November30, 2006 Megoszt Elküldve November30, 2006 Sok Boldog Névnepot Agressor!!! És az összes többi Andrásnak is :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
velo Elküldve November30, 2006 Megoszt Elküldve November30, 2006 aztaaaa, kis lexmaul lökös :unsure: gyalogosvédelem rlz :blink: mellesleg nekem nagyon tetszik (tudom, perverz vagyok ;)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve November30, 2006 Megoszt Elküldve November30, 2006 Sok Boldog Névnepot Agressor!!! És az összes többi Andrásnak is ;)Szintén kívánok Andrásnak Naggyon Boldog (és egészséges) Névnapot! ;) (ma van András? :blink: :unsure: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts