Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Egyetértek!

A felni egy giccsparádé!A protector is igen hülyén néz ki!Szerintem röhejesen nézne ki városban ilyennel cirkálni!

Hála Istennek nem vagyunk egyformák! :lol:

Szerintem nagyon patent a gép!

Egyébként szerintem nagyon különleges a QP azzal, hogy a fekete műszerfalhoz van a bézsbőr!

Ilyen gyárilag nem volt (illetve talán csak cabrio-ban).

Gyárilag a bézsbőrhöz mindig a bronz műszerfalt párosították!

Egyébként valamit nekem is ki kellene találnom a motorháztető és a lökhárító megvédésére.

Vagy leragasztom valami színtelen védőfóliával, vagy lebőröztetem. :lol:

Elküldve

hood protector nekem is bejön...

fóliázás sztem nem túl célszerű, legalábbis szerintem jobban karcolódik mint a fényezés és akkor meg csúnya lesz.

igen Márk, bézs kárpithoz (Texashoz is) csak a barna+bronz műszerfal volt, ugyanúgy a többihez meg csak a fekete+ezüst kombináció... az is lehet hogy légzsák nyilott volt, akkor bizony komplett műszerfalcsere esedékes, és lehet nem kapott barnát, vagy pedig ülések+ajtókárpit lett cserélve vagy egyedileg bőröztetve. Mindenesetre nekem a barna műszerfal jobban bejövős, nem olyan komor :lol:

NFS! Az a csík nagyon szép lett, nekem nagyon tetszik! Mondta András hogy nekem is jó lenne, meg kellene is, de majd csak tavasszal nagypolir és spotozás után...

Elküldve

Velo! Nem hinném, hogy cserés lett volna a műszerfal!

Egyébként miért kéne egy légzsák nyílás után műszerfalat cserélni??? :lol: Szerintem ez nem így van!

Ha megnézed a srác padlókárpitját látható, hogy az is fekete - szemben a mi bézsünkkel. Szóval:

1. vagy így rendelte a srác - valszeg a németeknél bárhogy lehetett rendelni

2. utólag bőrözte be az ülést és ajtókárpitokat cserélt.

szerintem.

Nem tudom, hogy mi lesz a motortértetőmmel... de valamit kezdenem kell vele.

Elküldve
Velo! Nem hinném, hogy cserés lett volna a műszerfal!

Egyébként miért kéne egy légzsák nyílás után műszerfalat cserélni??? :lol: Szerintem ez nem így van!

Azért mert az utasoldali légszák kinyilik,kiszakítja a műszerfal burkolatot is.Azt meg nem lehet visszabörözni úgy hogy szép legyen :lol:

Elküldve
Egyetértek!

A felni egy giccsparádé!A protector is igen hülyén néz ki!Szerintem röhejesen nézne ki városban ilyennel cirkálni!

nem :lol: az a felni nagyon póz, erre az autóra nagyon ráillik :D :lol:

Elküldve
nem :lol: az a felni nagyon póz, erre az autóra nagyon ráillik ;) :lol:

nem :D :D az a felni ultra giccs, mint minden ilyesmi randa guriga, és cseppet sem illik egy ilyen zsír robbanómotoros gépjárműre. ;) :D

ja, és előre is bocsi Redi, meg mindenki, aki csípi az ilyen randaságokat, semmi bajom vele, csak nem teccik, ahogy a drift sem, aztán azért is kaptam, gondoltam jobb előre belapítani. :P :D :D

Elküldve

Giccsnek giccs az a felni,még amcsi strici lórájderen el is menne,de nem egy ilyen gépen!

A protector színe pedig szerintem túl feltűnő,mintha láthatósági mellényben mennél! :lol:

De akinek ez tetszik...tényleg nem vagyunk egyformák! :lol:

Elküldve
vajon belehetne szerezni ilyesmit?

A német QP fórumon írták a srácok, hogy tudnak ilyen hátsó lámpákat szerezni.

Sőt van olyan is mint a lexmaul volt, csak nem füstös.

ca. 200EUR-t emlegettek... plusz valamennyi postaktg.

Ez pedig nem kevés.

Egyébként nekem nem tetszik annyira... :lol:

Elküldve

Ezt a hülyeséget! Gyerek miatt adja el. Nekünk hátra simán befér a gyerekülés és mellé a feleségem. Én sem vagyok kicsi és mégis elférek a vezetőülésben, ha mögöttem ül feleségem.

Előredöntöm az ülést és pont ki-be fér a gyerek a gyereküléssel együtt. Nem értem miért kell egy gyerek miatt rögtön kombit, meg egyterűt vásárolni. Ez még csak egy gyerek. Kettő esetén már valóban elgondolkodtató! :lol:

Elküldve
Ezt a hülyeséget! Gyerek miatt adja el. Nekünk hátra simán befér a gyerekülés és mellé a feleségem. Én sem vagyok kicsi és mégis elférek a vezetőülésben, ha mögöttem ül feleségem.

Előredöntöm az ülést és pont ki-be fér a gyerek a gyereküléssel együtt. Nem értem miért kell egy gyerek miatt rögtön kombit, meg egyterűt vásárolni. Ez még csak egy gyerek. Kettő esetén már valóban elgondolkodtató! :lol:

mégse irhatja h csapágyas és hengerfejes a motor a kasztnit meg most huzatták :lol:

Elküldve

azt nem írta hanyadik gyerek :lol: amúgy egyetértek veled, bár az is lehet hogy a feleség akarja annyira a cserét :D

Elküldve
Hát ez a: "hogyanlegyen nagycsomitartó rajzoljunkhozzá" munka nekem semmilyen márkán nem jön be! :D

Szinte egy az egyben Astra G Sedan a gép...

Ezek szerint az sem tetszik...

Hozzá teszem, hogy ha nekem lenne egy gyerekem nem szívesen raknám be hátra a bézs kárpitra...

Ki-be rakni is kicsivel nehezebb a gyereket hátulról...

Ráadásul összerugdossa az ülést (ha már picit nagyobb)... plussz amit hátul szemetel, kaja, cumisüveg, stb.

Szóval jó esélyel nekem is addig tartana csak a QP, utána kerítenék egy 4 ajtósat...

Egyébként nekem a rendszám a leggyanúsabb. A JWU... hm. Kb. év eleji autó lehet... de az is lehet, hogy későbbi. Valszeg kintről hozták be.

Miért vett február-márciusban ilyet, ha úgyis jött a gyerek? Bár az is lehet, hogy "egy nyári autónak" szánta. :lol:

Kár, hogy ez a hűtőmaszk van benne! Na meg, hogy nem fekete az Angel.

Egyébként jó állású "játékos" :D

Elküldve
Szinte egy az egyben Astra G Sedan a gép...

Ezek szerint az sem tetszik...

nekem tetszik lefalazva :D

Hozzá teszem, hogy ha nekem lenne egy gyerekem nem szívesen raknám be hátra a bézs kárpitra...

Ki-be rakni is kicsivel nehezebb a gyereket hátulról...

Ráadásul összerugdossa az ülést (ha már picit nagyobb)... plussz amit hátul szemetel, kaja, cumisüveg, stb.

Szóval jó esélyel nekem is addig tartana csak a QP, utána kerítenék egy 4 ajtósat...

Egyébként nekem a rendszám a leggyanúsabb. A JWU... hm. Kb. év eleji autó lehet... de az is lehet, hogy későbbi. Valszeg kintről hozták be.

Miért vett február-márciusban ilyet, ha úgyis jött a gyerek? Bár az is lehet, hogy "egy nyári autónak" szánta. :lol:

Kár, hogy ez a hűtőmaszk van benne! Na meg, hogy nem fekete az Angel.

Egyébként jó állású "játékos" ;)

énis akartam mondani a kárpit dolgot, csak nem voltam biztos benne hogy ebben bézs... mondjuk énsem raknék be a hibátlan állapotú bőr hátsó ülésekre :lol:

szerintem így szürkében jóláll neki a króm angel... a rendszám tényleg gyanús, de mint mindenre, erre is lehet olyan magyarázat, ami nem feltétlenül negatív (elhagyta/ellopták/uniósat szeretett volna), sajnos általában a negatív magyarázatok ugazabbak :D

mellesleg a rendszám szerintem inkább tavaly október-novemberi max... nekem KD*-*** és márciusi

Elküldve

Ebben az ezüst QP-ban szerintem nem bézs van, hanem fekete.

De ettől függetlenül megértem a fazont a fentebb leírtak alapján.

A volt főnököm január közepén lépett a cégtől és február közepén kapta meg az új Passat-ját - amire várni kellett pár hetet és azon JZZ-s rendszám van!

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.