Speed Elküldve Október21, 2006 Megoszt Elküldve Október21, 2006 Egyetértek! A felni egy giccsparádé!A protector is igen hülyén néz ki!Szerintem röhejesen nézne ki városban ilyennel cirkálni!Hála Istennek nem vagyunk egyformák! :lol: Szerintem nagyon patent a gép! Egyébként szerintem nagyon különleges a QP azzal, hogy a fekete műszerfalhoz van a bézsbőr! Ilyen gyárilag nem volt (illetve talán csak cabrio-ban). Gyárilag a bézsbőrhöz mindig a bronz műszerfalt párosították! Egyébként valamit nekem is ki kellene találnom a motorháztető és a lökhárító megvédésére. Vagy leragasztom valami színtelen védőfóliával, vagy lebőröztetem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október21, 2006 Megoszt Elküldve Október21, 2006 Ricsi ! jó lett a csík...anno láttam egy asc.cabriot amin hasonló volt és nagyon jól nézett ki csak nem találom a képet :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Október21, 2006 Megoszt Elküldve Október21, 2006 Sajátos változat. Jó pofa! :lol: Sikerült szépen egyenesen felrakni? Igazán élőben lenne jól látható. Link to comment Megosztás: More sharing options...
velo Elküldve Október22, 2006 Megoszt Elküldve Október22, 2006 hood protector nekem is bejön... fóliázás sztem nem túl célszerű, legalábbis szerintem jobban karcolódik mint a fényezés és akkor meg csúnya lesz. igen Márk, bézs kárpithoz (Texashoz is) csak a barna+bronz műszerfal volt, ugyanúgy a többihez meg csak a fekete+ezüst kombináció... az is lehet hogy légzsák nyilott volt, akkor bizony komplett műszerfalcsere esedékes, és lehet nem kapott barnát, vagy pedig ülések+ajtókárpit lett cserélve vagy egyedileg bőröztetve. Mindenesetre nekem a barna műszerfal jobban bejövős, nem olyan komor :lol: NFS! Az a csík nagyon szép lett, nekem nagyon tetszik! Mondta András hogy nekem is jó lenne, meg kellene is, de majd csak tavasszal nagypolir és spotozás után... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Október22, 2006 Megoszt Elküldve Október22, 2006 Velo! Nem hinném, hogy cserés lett volna a műszerfal! Egyébként miért kéne egy légzsák nyílás után műszerfalat cserélni??? :lol: Szerintem ez nem így van! Ha megnézed a srác padlókárpitját látható, hogy az is fekete - szemben a mi bézsünkkel. Szóval: 1. vagy így rendelte a srác - valszeg a németeknél bárhogy lehetett rendelni 2. utólag bőrözte be az ülést és ajtókárpitokat cserélt. szerintem. Nem tudom, hogy mi lesz a motortértetőmmel... de valamit kezdenem kell vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október22, 2006 Megoszt Elküldve Október22, 2006 Velo! Nem hinném, hogy cserés lett volna a műszerfal! Egyébként miért kéne egy légzsák nyílás után műszerfalat cserélni??? :lol: Szerintem ez nem így van! Azért mert az utasoldali légszák kinyilik,kiszakítja a műszerfal burkolatot is.Azt meg nem lehet visszabörözni úgy hogy szép legyen :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október22, 2006 Megoszt Elküldve Október22, 2006 Egyetértek! A felni egy giccsparádé!A protector is igen hülyén néz ki!Szerintem röhejesen nézne ki városban ilyennel cirkálni! nem :lol: az a felni nagyon póz, erre az autóra nagyon ráillik :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Október22, 2006 Megoszt Elküldve Október22, 2006 nem :lol: az a felni nagyon póz, erre az autóra nagyon ráillik ;) :lol: nem :D :D az a felni ultra giccs, mint minden ilyesmi randa guriga, és cseppet sem illik egy ilyen zsír robbanómotoros gépjárműre. ;) :D ja, és előre is bocsi Redi, meg mindenki, aki csípi az ilyen randaságokat, semmi bajom vele, csak nem teccik, ahogy a drift sem, aztán azért is kaptam, gondoltam jobb előre belapítani. :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október22, 2006 Megoszt Elküldve Október22, 2006 Giccsnek giccs az a felni,még amcsi strici lórájderen el is menne,de nem egy ilyen gépen! A protector színe pedig szerintem túl feltűnő,mintha láthatósági mellényben mennél! :lol: De akinek ez tetszik...tényleg nem vagyunk egyformák! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
velo Elküldve Október22, 2006 Megoszt Elküldve Október22, 2006 azért egy ilyen felni patent lenne az astrára: 1. kép, 2. kép... :lol: mondjuk biztos nem ócccsó :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október22, 2006 Megoszt Elküldve Október22, 2006 azért egy ilyen felni patent lenne az astrára: 1. kép, 2. kép... :lol: mondjuk biztos nem ócccsó :lol: No azért a kávéskészlet se smafu! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Október22, 2006 Megoszt Elküldve Október22, 2006 Na igen, ez Lambo kézzel kovácsolt felni-->nekem nagyon tetszik!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
velo Elküldve Október23, 2006 Megoszt Elküldve Október23, 2006 Chevrolet Astra Sedan milyen jól néz ki gyárilag falazva... és milyen szép a hátsó lámpája :lol: http://img.mercadolivre.com.br/jm/img?s=ML...63_7731.jpg&v=P http://www.bigger.com.ve/car/upload/tn_photo_10.jpg vajon belehetne szerezni ilyesmit? írtam egy mailt opeléknak ezügyben, hátha válaszolnak :lol: mellesleg nincs valakinek brazil rokona? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Október23, 2006 Megoszt Elküldve Október23, 2006 Nekem olyan rönó tháliás feelingje van, vagy dácsiás?! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Október23, 2006 Megoszt Elküldve Október23, 2006 Nekem olyan rönó tháliás feelingje van, vagy dácsiás?! :lol: Én is hasonlókat vélek felfedezni! Szerintem férc munka! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Október23, 2006 Megoszt Elküldve Október23, 2006 vajon belehetne szerezni ilyesmit? A német QP fórumon írták a srácok, hogy tudnak ilyen hátsó lámpákat szerezni. Sőt van olyan is mint a lexmaul volt, csak nem füstös. ca. 200EUR-t emlegettek... plusz valamennyi postaktg. Ez pedig nem kevés. Egyébként nekem nem tetszik annyira... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október23, 2006 Megoszt Elküldve Október23, 2006 Hát ez a: "hogyanlegyen nagycsomitartó rajzoljunkhozzá" munka nekem semmilyen márkán nem jön be! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
velo Elküldve Október23, 2006 Megoszt Elküldve Október23, 2006 új versenyző a használtautón. Szerintem szép :lol: http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1280 Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Október23, 2006 Megoszt Elküldve Október23, 2006 Ezt a hülyeséget! Gyerek miatt adja el. Nekünk hátra simán befér a gyerekülés és mellé a feleségem. Én sem vagyok kicsi és mégis elférek a vezetőülésben, ha mögöttem ül feleségem. Előredöntöm az ülést és pont ki-be fér a gyerek a gyereküléssel együtt. Nem értem miért kell egy gyerek miatt rögtön kombit, meg egyterűt vásárolni. Ez még csak egy gyerek. Kettő esetén már valóban elgondolkodtató! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október23, 2006 Megoszt Elküldve Október23, 2006 Ezt a hülyeséget! Gyerek miatt adja el. Nekünk hátra simán befér a gyerekülés és mellé a feleségem. Én sem vagyok kicsi és mégis elférek a vezetőülésben, ha mögöttem ül feleségem. Előredöntöm az ülést és pont ki-be fér a gyerek a gyereküléssel együtt. Nem értem miért kell egy gyerek miatt rögtön kombit, meg egyterűt vásárolni. Ez még csak egy gyerek. Kettő esetén már valóban elgondolkodtató! :lol: mégse irhatja h csapágyas és hengerfejes a motor a kasztnit meg most huzatták :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
velo Elküldve Október23, 2006 Megoszt Elküldve Október23, 2006 Ezt a hülyeséget! Gyerek miatt adja el. Nekünk hátra simán befér a gyerekülés és mellé a feleségem. Én sem vagyok kicsi és mégis elférek a vezetőülésben, ha mögöttem ül feleségem. Előredöntöm az ülést és pont ki-be fér a gyerek a gyereküléssel együtt. Nem értem miért kell egy gyerek miatt rögtön kombit, meg egyterűt vásárolni. Ez még csak egy gyerek. Kettő esetén már valóban elgondolkodtató! :lol: azt nem írta hanyadik gyerek :lol: amúgy egyetértek veled, bár az is lehet hogy a feleség akarja annyira a cserét :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Október23, 2006 Megoszt Elküldve Október23, 2006 Hát ez a: "hogyanlegyen nagycsomitartó rajzoljunkhozzá" munka nekem semmilyen márkán nem jön be! :D Szinte egy az egyben Astra G Sedan a gép... Ezek szerint az sem tetszik... Ezt a hülyeséget! Gyerek miatt adja el. Nekünk hátra simán befér a gyerekülés és mellé a feleségem. Én sem vagyok kicsi és mégis elférek a vezetőülésben, ha mögöttem ül feleségem. Előredöntöm az ülést és pont ki-be fér a gyerek a gyereküléssel együtt. Nem értem miért kell egy gyerek miatt rögtön kombit, meg egyterűt vásárolni. Ez még csak egy gyerek. Kettő esetén már valóban elgondolkodtató! :lol:Hozzá teszem, hogy ha nekem lenne egy gyerekem nem szívesen raknám be hátra a bézs kárpitra... Ki-be rakni is kicsivel nehezebb a gyereket hátulról... Ráadásul összerugdossa az ülést (ha már picit nagyobb)... plussz amit hátul szemetel, kaja, cumisüveg, stb. Szóval jó esélyel nekem is addig tartana csak a QP, utána kerítenék egy 4 ajtósat... Egyébként nekem a rendszám a leggyanúsabb. A JWU... hm. Kb. év eleji autó lehet... de az is lehet, hogy későbbi. Valszeg kintről hozták be. Miért vett február-márciusban ilyet, ha úgyis jött a gyerek? Bár az is lehet, hogy "egy nyári autónak" szánta. :lol: Kár, hogy ez a hűtőmaszk van benne! Na meg, hogy nem fekete az Angel. Egyébként jó állású "játékos" :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
velo Elküldve Október23, 2006 Megoszt Elküldve Október23, 2006 Szinte egy az egyben Astra G Sedan a gép... Ezek szerint az sem tetszik... nekem tetszik lefalazva :D Hozzá teszem, hogy ha nekem lenne egy gyerekem nem szívesen raknám be hátra a bézs kárpitra... Ki-be rakni is kicsivel nehezebb a gyereket hátulról... Ráadásul összerugdossa az ülést (ha már picit nagyobb)... plussz amit hátul szemetel, kaja, cumisüveg, stb. Szóval jó esélyel nekem is addig tartana csak a QP, utána kerítenék egy 4 ajtósat... Egyébként nekem a rendszám a leggyanúsabb. A JWU... hm. Kb. év eleji autó lehet... de az is lehet, hogy későbbi. Valszeg kintről hozták be. Miért vett február-márciusban ilyet, ha úgyis jött a gyerek? Bár az is lehet, hogy "egy nyári autónak" szánta. :lol: Kár, hogy ez a hűtőmaszk van benne! Na meg, hogy nem fekete az Angel. Egyébként jó állású "játékos" ;) énis akartam mondani a kárpit dolgot, csak nem voltam biztos benne hogy ebben bézs... mondjuk énsem raknék be a hibátlan állapotú bőr hátsó ülésekre :lol: szerintem így szürkében jóláll neki a króm angel... a rendszám tényleg gyanús, de mint mindenre, erre is lehet olyan magyarázat, ami nem feltétlenül negatív (elhagyta/ellopták/uniósat szeretett volna), sajnos általában a negatív magyarázatok ugazabbak :D mellesleg a rendszám szerintem inkább tavaly október-novemberi max... nekem KD*-*** és márciusi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Október23, 2006 Megoszt Elküldve Október23, 2006 Ebben az ezüst QP-ban szerintem nem bézs van, hanem fekete. De ettől függetlenül megértem a fazont a fentebb leírtak alapján. A volt főnököm január közepén lépett a cégtől és február közepén kapta meg az új Passat-ját - amire várni kellett pár hetet és azon JZZ-s rendszám van! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október23, 2006 Megoszt Elküldve Október23, 2006 Szinte egy az egyben Astra G Sedan a gép... Ezek szerint az sem tetszik... Ahogy mondod! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts