voszi Elküldve Október17, 2006 Elküldve Október17, 2006 Caprisárga coupe - mintha a kormány kicsit furi lenne? szerintetek kinyílt a légyzsák? :lol: lehet, hogy egy corsa kormány, de hogy mitől oly csúf nem tudom, lehet, hogy valami berhelmény. erre utal az is, hogy a kocsi orra toccsos volt (lökös lóg, a színe meg capri sárga béta verzió). sárvédőlemez is új (lásd alul, ahol a lemez összeér az oldalspoilerrel, a színeltérés Univerzumnyi). de lehet, hogy a kormány bőrözve van tényleg, csak akkor a többi részek miért nem? viszont szép autó. az ára nem gáz, ha a kilcsi igaz, és a törés mégse nem volt pusztító erejű.
mackosajt Elküldve Október17, 2006 Elküldve Október17, 2006 Ezt a coupét alaposan meg kell nézni, és úgy ítélkezni. :lol: Ilyen alapon akkor az én vekim is TK. Pedig nem gáz, csak most cserélik a csomiajtót(és mivel metálfekát találtak, így festve lesz) vagyis vastagabb festékréteg lesz rajta, meg lehet picit elüt majd a lökös is, attól még tisztességes szervízben hozatom rendbe, ahol rendesen megcsinálják. Mondjuk a sárvédő-küszöb találkozás elég érdekes ezen a gépen. Nem épp a legjobb munkára utal, ha ugyan volt törve egyáltalán.
voszi Elküldve Október17, 2006 Elküldve Október17, 2006 Ezt a coupét alaposan meg kell nézni, és úgy ítélkezni. :lol: Ilyen alapon akkor az én vekim is TK. Pedig nem gáz, csak most cserélik a csomiajtót(és mivel metálfekát találtak, így festve lesz) vagyis vastagabb festékréteg lesz rajta, meg lehet picit elüt majd a lökös is, attól még tisztességes szervízben hozatom rendbe, ahol rendesen megcsinálják. Mondjuk a sárvédő-küszöb találkozás elég érdekes ezen a gépen. Nem épp a legjobb munkára utal, ha ugyan volt törve egyáltalán. elég alaposan megnéztem, és úgy ítélkeztem, minden amit írtam konkrétumokkal alátámasztva. :lol: sztem ezek a tények. attól még lehet a gép jó, ezt is írtam.
mackosajt Elküldve Október17, 2006 Elküldve Október17, 2006 Oksa. :lol: Én csak a lógó lökösre, más színre rekcióztam. meg persze én is jól megnéztem a képeket a kocsiról. :lol:
ENDYKA Elküldve Október17, 2006 Elküldve Október17, 2006 Jó festő tökéletesen megegyező elemeket készít. Nekem is sok elemet fényeztek és nincs eltérés! :lol:
Speed Elküldve Október17, 2006 Elküldve Október17, 2006 Voszinak igaza van részben! Az első lökös valóban lóg! Mivel azt nem szokták le-föl pakolni így feltehetően sérült volt - esetleg cserés. Ezt támasztja alá az a tény, hogy az első lökös alján lévő gumi-szakállemez Turbo-Couperól való (légbeömlő van rajta a fékek hűtéséhez) A színben igazad van, hogy elég vad... igen más árnyalatnak tűnik, mint a gyári! Azonban Voszi, egy dolgot nem szabad elfelejtened: Ez egy gyöngyház fényezés. Így az egyes elemek közötti színeltérés - főleg, ahol már szögben állnak az egyes elemek - teljesen természetes. Nézd meg az enyémet, vagy Ákosét élőben! Minden hajlaton, minden kis kanyarulat után más-más színű az autó! Főleg napfényben! Ráadásul ezek a fényezéseknek attól függően, hogy fémen, vagy műanyagon vannak, árnyalatban lehet eltérés. (Ezt egy karosszéria-fényező műhelyt vezető barátom mondta)
mackosajt Elküldve Október17, 2006 Elküldve Október17, 2006 Voszinak igaza van részben! Az első lökös valóban lóg! Mivel azt nem szokták le-föl pakolni így feltehetően sérült volt - esetleg cserés. Ezt támasztja alá az a tény, hogy az első lökös alján lévő gumi-szakállemez Turbo-Couperól való (légbeömlő van rajta a fékek hűtéséhez) ... lököst mondjuk lámpacseréhez is levehették. :lol: az a "légbeömlö" csak turbóknak van? :lol: bizti?
Speed Elküldve Október17, 2006 Elküldve Október17, 2006 lököst mondjuk lámpacseréhez is levehették. :D az a "légbeömlö" csak turbóknak van? :lol: bizti?Nézd meg az Andris vagy az én QP-mat! Én elég sok QP-t láttam már és eddig csak a Turbo-sokon láttam! --> nyilván mert azon volt fent gyárilag! :P Ettől még persze lehet másikakon is. ...és, mint a mellékelt ábra mutatja, nem csak Turbo-sokon létezik! Hisz ezen is van! :D Más kérdés, hogy hogy került oda! :D Szerintem nem gyári! Ettől még nem biztos, hogy törött! Egyébként Te miért szoktál lámpát cserélni az autódon? Főleg gyárit gyárira? ;) Nyilván mert tört - ha tényleg erről van szó. Egyébként a G Astránál egy lámpacseréhez le kellene venni a lökharítót??? Ez biztos? :lol: :D ;) :D Andris segíts! Te cserélgettél ki-be többször Angelt! Vagy Endy!
agressor26 Elküldve Október17, 2006 Elküldve Október17, 2006 Nézd meg az Andris vagy az én QP-mat! Én elég sok QP-t láttam már és eddig csak a Turbo-sokon láttam! --> nyilván mert azon volt fent gyárilag! ;) Ettől még persze lehet másikakon is. ...és, mint a mellékelt ábra mutatja, nem csak Turbo-sokon létezik! Hisz ezen is van! :D Más kérdés, hogy hogy került oda! :P Szerintem nem gyári! Ettől még nem biztos, hogy törött! Egyébként Te miért szoktál lámpát cserélni az autódon? Főleg gyárit gyárira? ;) Nyilván mert tört - ha tényleg erről van szó. Egyébként a G Astránál egy lámpacseréhez le kellene venni a lökharítót??? Ez biztos? :lol: :lol: :D :D Andris segíts! Te cserélgettél ki-be többször Angelt! Vagy Endy! Az a szakállspoiler csak a turbóson van. Azzal vezetik a fékhez a levegőt. Van ott mögötte valami speckó kialakításu műanyag cső ami segíti a levegő fékhezjutását. Visszatérve arra a qp-ra....azon a kormány újra lett bőrözve. Így csinálják meg, ha légzsákos....Ezt akkor szokták ilyen variációban csinálni ha a a kürt nyomógombjának a bulkorata el van fáradva..... @Speed.... a lámpacseréhez lökös le....mert alatta van 1 csavar ami tartja a lámpa alját a kasznihoz és nem férsz hozzá a csavarhoz másképpen.
ENDYKA Elküldve Október17, 2006 Elküldve Október17, 2006 Andris segíts! Te cserélgettél ki-be többször Angelt! Vagy Endy! Nekem lekellett venni az Angel meg a Xenon beépítésénél!
Speed Elküldve Október17, 2006 Elküldve Október17, 2006 Köszi az infot. Ezek szerint valóban le kell venni. Bár ha gyári a lökös és sérülésmentes a kasztni is, feltehetően tökéletesen vissza lehet rakni... :lol:
ENDYKA Elküldve Október17, 2006 Elküldve Október17, 2006 Köszi az infot. Ezek szerint valóban le kell venni. Bár ha gyári a lökös és sérülésmentes a kasztni is, feltehetően tökéletesen vissza lehet rakni... :lol: Ahogy mondod!! :lol:
velo Elküldve Október17, 2006 Elküldve Október17, 2006 hozzászólok énis :lol: 1. lámpacseréhez valóban le kell venni a lököst 2. szerintem ködlámpa-izzó cserénél is, bár ebben nem vagyok biztos, a könyv azt írta, hogy ennek a cseréjénél be kell fáradni a szervizbe :lol: 3. lehet törött volt, lehet nem, mindenesetre a lökös lóg, és szerintem is vissza kellene mennie hibátlanul 4. nem járt alapból minden coupehoz bőrkormány??? Én úgy tudtam igen... ráadásul az András által említett kürt-gomb-fáradás nem ennyi km után szokott jelentkezni... folyt köv...
Speed Elküldve Október17, 2006 Elküldve Október17, 2006 hozzászólok énis :lol: 4. nem járt alapból minden coupehoz bőrkormány??? Én úgy tudtam igen... ráadásul az András által említett kürt-gomb-fáradás nem ennyi km után szokott jelentkezni... Sajnos sok esetben - használat és kézkeménység függvénye - 40-50e km-nél is nagyon könnyen előjön az a bizonyos "kürtgomb-fáradás". Tudtommal minden QP gyárilag bőrkormányos, ám a gyári bőr igen kemény. Én is újra fogom bőröztetni! :lol:
mackosajt Elküldve Október18, 2006 Elküldve Október18, 2006 Sajnos sok esetben - használat és kézkeménység függvénye - 40-50e km-nél is nagyon könnyen előjön az a bizonyos "kürtgomb-fáradás". Tudtommal minden QP gyárilag bőrkormányos, ám a gyári bőr igen kemény. Én is újra fogom bőröztetni! :lol: hopp... akkor ha véletlen te is lámpát cserélsz (mert mondjuk bemattul, vagy kavicsot kap) és picit lógósan megy majd vissza a lökös, akkor a tiéd is töröttnek számít? :lol: valahogy ez még eszembe jutott. Amúgy elég érdekes, hogy csak a túrósok kapnak +hűtést. A 2.2 mé nem kap? vagy a 2.0 szívó? érdekesen gondolkoznak GMék.
voszi Elküldve Október18, 2006 Elküldve Október18, 2006 hopp... akkor ha véletlen te is lámpát cserélsz (mert mondjuk bemattul, vagy kavicsot kap) és picit lógósan megy majd vissza a lökös, akkor a tiéd is töröttnek számít? :lol: igen, ez jogos, ezért írtam, hogy a kocsi lehet ettől még jó. de akinek van egy kapri sárga gyönyörű Coupé-ja, azt sose értem meg, hogy miért hagyja, hogy a kocsi orra így el legyen rondítva. kivétel, ha komolyabban toccsos volt, mert akkor már semmi nincs úgy a helyén többé, és itt mm-ek is számítanak, olyan pontosak az illesztések...
mackosajt Elküldve Október18, 2006 Elküldve Október18, 2006 Én az én ótómról tudom, hogy bármennyire akartam, lámpacsere után picit tuti másképp ment fel a lökös(hangyabögyörőnyi eltéréssel). Pedig igyekeztem. Most talán a szervízben helyrekerül az is. :lol:
velo Elküldve Október18, 2006 Elküldve Október18, 2006 olyan alsó beömlőt a szakállban valóban csak a turbok kaptak, de nemtudom miért "csak"... Mondjuk hogy a féket hűtik-e azt nemtudom, mikor felemeltük az autóüt, azok a bizonyos csövek felmentek a doblemez fölé. A turbon elöl pl 308 mm-es tárcsák vannak, lényegesen nagyobbak mint az 1.8-2.0-2.2 szívón... mindenesetre érdekes hogy ezen qa coupen olyan van. Lehetséges hogy az egész lökös cserélve lett volna? :lol:
Speed Elküldve Október18, 2006 Elküldve Október18, 2006 hopp... akkor ha véletlen te is lámpát cserélsz (mert mondjuk bemattul, vagy kavicsot kap) és picit lógósan megy majd vissza a lökös, akkor a tiéd is töröttnek számít? :lol: valahogy ez még eszembe jutott. Amúgy elég érdekes, hogy csak a túrósok kapnak +hűtést. A 2.2 mé nem kap? vagy a 2.0 szívó? érdekesen gondolkoznak GMék. Mackósajt! Eléggé kiforgatod az általam leírtakat! De sebaj! Egyébként egy 4-5 éves autó lámpája nem nagyon szabad, hogy bemattuljon! A 2.0 szívó azért nem kapott, mert olyan QP-ban nincs. :D És azért kapott a Turbo külön hűtést, amiért nagyobb féktárcsát is kapott! és amiért picit módosított futóművet is kapott! :D Lehetséges hogy az egész lökös cserélve lett volna? :lol: Erre utal az is, hogy a lökhárító is csálén áll! (esélyes, hogy sérült az autó eleje, a lökös új - vagy bontott - de a tartók a kasztnin nem tökéletesek és ezért lóg.) Egyébként az is lehet, hogy csak elveszett az alsó gumi-szakállemez - mint Ákosnak - és egy Turbo-ról szerzett egyet a srác! Vagy ő is olyan fanatista, mint némelyikőnk és felrakott egy fékhűtést utólag! ;)
voszi Elküldve Október18, 2006 Elküldve Október18, 2006 szia Velo! rápottyintottam a Coupés mailedre az OPC-s anyagot, amit megbeszéltünk!
velo Elküldve Október18, 2006 Elküldve Október18, 2006 szia Velo! rápottyintottam a Coupés mailedre az OPC-s anyagot, amit megbeszéltünk! hi :lol: fel is ment a gépsas :D köszi :lol:
mackosajt Elküldve Október19, 2006 Elküldve Október19, 2006 ... Egyébként az is lehet, hogy csak elveszett az alsó gumi-szakállemez - mint Ákosnak - és egy Turbo-ról szerzett egyet a srác! Vagy ő is olyan fanatista, mint némelyikőnk és felrakott egy fékhűtést utólag! :D Én csak megpróbálok logikus magyarázatot adni... amúgy sose felejtsük el, hogy lehet aki megveszi, majd olvassa ezt az oldalt is. :lol: És mit fog szólni... jól lefikázzuk itt a vasat. :D Amúgy látom kicsit nyugodtabban átgondolva már te is találsz másfajta magyarázatokat. ;) Márk! Régen raktál már be képet coupékról!!! Nincs valami új? :lol:
uhuhu Elküldve Október19, 2006 Szerző Elküldve Október19, 2006 Egyébként az is lehet, hogy csak elveszett az alsó gumi-szakállemez - mint Ákosnak mi veszett el nekem???
Speed Elküldve Október19, 2006 Elküldve Október19, 2006 mi veszett el nekem??? Amikor vetted az autód nem volt rajta gumi-szakállemez! A lökös alján.
voszi Elküldve Október19, 2006 Elküldve Október19, 2006 hi :lol: fel is ment a gépsas :D köszi :lol: köszi! nagyon zsír lett! a kaszi gépe 2002-es!
Recommended Posts