Tom Elküldve Október15, 2006 Megoszt Elküldve Október15, 2006 Szép képek ezek nagyon. :lol: Egyébként meg szerintem ennyivel jobban élnek kint. Sajnos. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Október15, 2006 Megoszt Elküldve Október15, 2006 Az a coupe sem 2 fillérben volt :lol: Egy AIRRIDE, a garnitúra króm felni, --> csak ez szerintem min. 1 milla. szerintem. A fényezés, a bőrözés (még ha ő is csinálta a bőr munkát), akkor is szerintem még 1 mellé. ... és szerintem még keveset mondtam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Október15, 2006 Megoszt Elküldve Október15, 2006 Jééé! Itt van Jokka barátunk is! :lol: Rég írtál Jokka! :D --- nézzétek: Elég jól nyomja! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jokka Elküldve Október15, 2006 Megoszt Elküldve Október15, 2006 Jééé! Itt van Jokka barátunk is! :lol: Rég írtál Jokka! :D jééé, igen régen :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Október15, 2006 Megoszt Elküldve Október15, 2006 jééé, igen régen :lol: El vagy veszve mostanság. Pontosabban hanyagolsz minket! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jokka Elküldve Október15, 2006 Megoszt Elküldve Október15, 2006 El vagy veszve mostanság. Pontosabban hanyagolsz minket! :lol: el vagyok veszve, ez az igazság a kormos coupenak sötétített a hátső lámpája, nem szeretné valaki megvenni??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Október15, 2006 Megoszt Elküldve Október15, 2006 a kormos coupenak sötétített a hátső lámpája, nem szeretné valaki megvenni???De ez nem olyan mint a Turbo-é! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
velo Elküldve Október15, 2006 Megoszt Elküldve Október15, 2006 új versenyző a használtautó.hu-n nem tűnik rossznak :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Október15, 2006 Megoszt Elküldve Október15, 2006 új versenyző a használtautó.hu-n nem tűnik rossznak :lol: Már-már túl szépen hangzik, amit leír a fazon. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
velo Elküldve Október15, 2006 Megoszt Elküldve Október15, 2006 Már-már túl szépen hangzik, amit leír a fazon. :lol: nem elképzelhetetlen, hogy van még ilyen... pl énis vigyázok az autóra, hidegen 2000 fölé nem pörgetem, illetve az esetek 90%ában még pár perces kímélő kocsikázás után is járatom... bár sajnos valóban nem ez a gyakoribb :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október15, 2006 Megoszt Elküldve Október15, 2006 Már-már túl szépen hangzik, amit leír a fazon. :lol: Hát igen. Kíváncsi lennék mi igaz ebből. Link to comment Megosztás: More sharing options...
velo Elküldve Október15, 2006 Megoszt Elküldve Október15, 2006 Márk, András! Ha gondoljátok, küldjetek nyugodtan még képeket, nagyon is jöhetnek, kiteszem őket, van még hely :lol: továbbá NFS, jöhetne a Te géped is, szívesen látnám :D továbbá várok mindenféle hasznos adatot, írást, képet, tanácsot, tippet-trükköt, letölthető cuccokat stb :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 Én mindíg azt hittem, hogy a driftesek sohasem törik össze a gépeket. Hát tessék: ... de szaaaaaar. mindig tudtam, hogy ez a driftelősdi egy full kókánykodó nagyfejű nagyképű pöcsfejkedés... :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 de szaaaaaar. mindig tudtam, hogy ez a driftelősdi egy full kókánykodó nagyfejű nagyképű pöcsfejkedés... :D ;) ;) Naaaaaa! :lol: :lol: :D Kíváncsi lennék egy összehasonlításra, hogy melyikőtök érzi jobban az autóját! Igenis meglehetősen profik a srácok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 de szaaaaaar. mindig tudtam, hogy ez a driftelősdi egy full kókánykodó nagyfejű nagyképű pöcsfejkedés... :lol: :lol: :D Osztom a véleményed,de csak ha elsőkerekes géppel csinálják! Egy 88-as Corollával szivesen csapatnék! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 Osztom a véleményed,de csak ha elsőkerekes géppel csinálják! Egy 88-as Corollával szivesen csapatnék! :D Kisebb ellentmondásaba keveredtél... :P Driftelni hátsókerekes autóval szokás... Elsőkerekessel való bohóckodást nem nevezném annak. Másrészt pedig nem tudom, hogy miért kell le"pöcsfejezni" azt aki más stílusban vezet mint Ti! :D ;) :D Ez olyan, mintha azért pöcsfejeznél le valaki, mert VW-t vesz és nem Opel-t. Vagy hogy mást mondjak, azért mert ferrarival jár... mert telik rá. ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 Stilus?Ez stilus?Jah bocsi! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 Speed, tudod 10-ig kell számolni, meg megtalálni az iróniát a sorok között........ :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 Még jó, hogy mindenkinek meg lehet, meg van a saját véleménye!! Én speciel szivesen csapatnék, de az Asztival nem lenne az igazi!! Majd 2-3 év múlva mikor meglesz a hétvégi játszós!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 Speed, tudod 10-ig kell számolni, meg megtalálni az iróniát a sorok között........ ;) :lol: Speed, bocsi, ha megsértettelek, igazán nem állt szándékomban. a lényeg Corsawolf hozzászólásában van. én igazán nem kedvelem a drifteseket, noha bizonyára 100-szor jobban érzik a kocsit, mint én, de akkor sem. azért a kijelentésem erős volt, de hát ilyenek vagyunk... nemrég valaki le "szőröstalpú"-zta a románokat, csak mert románok (a rengeteg erdőben driftszerűen csapatott QP-s román skacokról van itt szó :lol:). ezért sem szólt senki. pedig ejnye, ejnye. nem kell mindent mellre szívni, izlések és pofonok, van aki a hupilila kocsira esküszik, más meg a komorfekére. száz szónak is egy a vége, punci. :D :D (by Kaszi) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 száz szónak is egy a vége, punci. :D ;) (by Kaszi) Minden jó, ha vége jó... :lol: (....és azon kívül? Hát, azon belül.... :lol: :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 Egyébként meg szerintem ennyivel jobban élnek kint. Sajnos. :lol: sokkla több adót fizetnek mint mi, aki legálban be van jelentve az majd megdöglik a terhek alatt Speed! Ebből a naptárból nem lehet majd szerezni? Kérdezz már rá lécci Link to comment Megosztás: More sharing options...
velo Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 sokkla több adót fizetnek mint mi, aki legálban be van jelentve az majd megdöglik a terhek alatt Speed! Ebből a naptárból nem lehet majd szerezni? Kérdezz már rá lécci sokkal többet keresnek is, azért annyira nem rossz kint az élet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
velo Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 Caprisárga coupe - mintha a kormány kicsit furi lenne? szerintetek kinyílt a légyzsák? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 Speed, bocsi, ha megsértettelek, igazán nem állt szándékomban. a lényeg Corsawolf hozzászólásában van. én igazán nem kedvelem a drifteseket, noha bizonyára 100-szor jobban érzik a kocsit, mint én, de akkor sem. azért a kijelentésem erős volt, de hát ilyenek vagyunk... nemrég valaki le "szőröstalpú"-zta a románokat, csak mert románok (a rengeteg erdőben driftszerűen csapatott QP-s román skacokról van itt szó ;)). ezért sem szólt senki. pedig ejnye, ejnye. nem kell mindent mellre szívni, izlések és pofonok, van aki a hupilila kocsira esküszik, más meg a komorfekére. száz szónak is egy a vége, punci. ;) :D (by Kaszi)Én nem sértődtem meg, csak kicsit erősnek éreztem egy ilyen szeterotipizálást... ráadásul ilyen keményen! Nyilván más kategória a 84-es gyártású 325-ös BMW-val a belvárosban gumitfüstölő majer, mint azok pl. azok a Japók, akiről annyi ámulatra és csodálatra méltó videot láttunk! (elég ha csak megnézed a Fast and Furious 3-at) És én maximálisan becsülöm a magyar Drift-esek tudását is. Úgy gondolom, hogy ahhoz, amit csinálnak elég komoly tudás kell. Szeretném olyen szinten kezelni az autómat, mint azok a srácok, akik lezúzták a gépeket abban a videoban. :P És ez alatt nem az összetörést kell érteni, hanem azt, hogy előtte 4 autó úgy driftelt egymás mellett, hogy a tükrök szinte összeértek! Na ehhez / ahhoz kell tudás! Szóval hari nincs, csak erősnek éreztem. A szőrőstalpúval nem akartam senkit megbántani. (ez olyan jelző, mint a macskaevő olaszok, csigaevő franciák... stb. szerintem.) Speed! Ebből a naptárból nem lehet majd szerezni? Kérdezz már rá lécci:D Rajta vagyok a témán én is! :D Caprisárga coupe - mintha a kormány kicsit furi lenne? szerintetek kinyílt a légyzsák? :lol: Nem lehet, hogy bőrözve van? :D Kicsit olyan, mintha egy varrás lenne azon a két helyen... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts