Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Astra G Coupe

uhuhu

Recommended Posts

Szeretnék menni nagyon, de sajnos nem rajtam múlik. Egyelőre úgy néz ki, hogy dolgozom, de ezen még próbálok változtni a héten.

Azóta naponta mosom a GSi-t, úgyhogy... :P :wub:

:P

Remélem sikerül ott lenned! :D

Viszont akkor Te a saját autóddal gyere el.(nem úgy mint soltvadkerten) :lol: B)
Majd figyelek rá! :P

Bár ide tényleg szivesebben jönnék "bér autóval"... akkor nem kéne a gumit sajnálni a pályán! :P

Megosztás:

:P

Remélem sikerül ott lenned! :lol:

Majd figyelek rá! :D

Bár ide tényleg szivesebben jönnék "bér autóval"... akkor nem kéne a gumit sajnálni a pályán! :P

micsodaaa? gumit sajnálni a pályán? muhaha... van egy ajánlatom! cseréljünk! Nekedadom a 4 kopott gumimat a Te 4 jó gumidért, és akkor nem kell majd sajnálnod őket a pályán B) (és valószínűleg nekem is megnőnek a hazaérési esélyeim :P)

jólvanna, csak viccelem :P (persze ha nagyon ragaszkodsz hozzá, cserélhetünk :wub: )

mellesleg ítélkeztem, mint nép...

Megosztás:

micsodaaa? gumit sajnálni a pályán? muhaha... van egy ajánlatom! cseréljünk! Nekedadom a 4 kopott gumimat a Te 4 jó gumidért, és akkor nem kell majd sajnálnod őket a pályán :P (és valószínűleg nekem is megnőnek a hazaérési esélyeim :P)

jólvanna, csak viccelem B) (persze ha nagyon ragaszkodsz hozzá, cserélhetünk :wub: )

mellesleg ítélkeztem, mint nép...

Guuuma jó a színe az autódnak! :lol:

Megosztás:

De legalább dumáltunk egy jót a nap végén! :lol:

Köszi Andris és Peti, hogy eljöttetek! Mivel én napközben nem nagyon tudtam "cimborázni" így jó volt este dumálgatni veletek egy kicsit! :D

Különösan Andris jövetele volt különleges, hisz ő délután 5-re ért Kecskemétre! :lol:

Na és Peti sem keveset autózott...

Szóval megtettétek a magatokét Ti is! :D

Megosztás:

De legalább dumáltunk egy jót a nap végén! :lol:

Köszi Andris és Peti, hogy eljöttetek! Mivel én napközben nem nagyon tudtam "cimborázni" így jó volt este dumálgatni veletek egy kicsit! :D

Különösan Andris jövetele volt különleges, hisz ő délután 5-re ért Kecskemétre! :lol:

Na és Peti sem keveset autózott...

Szóval megtettétek a magatokét Ti is! :D

az már biztos, nagyon jó kis beszélgetés volt ;)

még sok ilyet, örültem hogy ott lehettem!

Megosztás:

az már biztos, nagyon jó kis beszélgetés volt :lol:

még sok ilyet, örültem hogy ott lehettem!

Azért Te nem vagy túl jó helyzetbe!

Nekünk azért az Andrissal, a Zsolttal, az Ákossal nem kell nagyon megeröltetni magunkat, hogy találkozzunk...

Kár, hogy ilyen messze laksz! :lol:

Megosztás:

Ti gyertek el mondjuk Szolnok-H.szoboszló vonalak között valameddig, és akkor Velonak nem kell sokat ótózni! :lol:

Adjak ötleteket az alapításhoz? :lol:

vagy csináljunk egy buli itt nálunk, és akkor ott megalakultok? :D

(most valahogy úgy érzem, hogy veszettül ideje lenne már ennek is... mármint a Db-i bulinak...vagy egy kis mozgolódásnak)

bocsesz ha offoltam kicsit..

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.