Speed Elküldve Szeptember25, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 Szeretnék menni nagyon, de sajnos nem rajtam múlik. Egyelőre úgy néz ki, hogy dolgozom, de ezen még próbálok változtni a héten. Azóta naponta mosom a GSi-t, úgyhogy... :P :wub: :P Remélem sikerül ott lenned! :D Viszont akkor Te a saját autóddal gyere el.(nem úgy mint soltvadkerten) :lol: B)Majd figyelek rá! :P Bár ide tényleg szivesebben jönnék "bér autóval"... akkor nem kéne a gumit sajnálni a pályán! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
velo Elküldve Szeptember25, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 :P Remélem sikerül ott lenned! :lol: Majd figyelek rá! :D Bár ide tényleg szivesebben jönnék "bér autóval"... akkor nem kéne a gumit sajnálni a pályán! :P micsodaaa? gumit sajnálni a pályán? muhaha... van egy ajánlatom! cseréljünk! Nekedadom a 4 kopott gumimat a Te 4 jó gumidért, és akkor nem kell majd sajnálnod őket a pályán B) (és valószínűleg nekem is megnőnek a hazaérési esélyeim :P) jólvanna, csak viccelem :P (persze ha nagyon ragaszkodsz hozzá, cserélhetünk :wub: ) mellesleg ítélkeztem, mint nép... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Szeptember25, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 micsodaaa? gumit sajnálni a pályán? muhaha... van egy ajánlatom! cseréljünk! Nekedadom a 4 kopott gumimat a Te 4 jó gumidért, és akkor nem kell majd sajnálnod őket a pályán :P (és valószínűleg nekem is megnőnek a hazaérési esélyeim :P) jólvanna, csak viccelem B) (persze ha nagyon ragaszkodsz hozzá, cserélhetünk :wub: ) mellesleg ítélkeztem, mint nép... Guuuma jó a színe az autódnak! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 mellesleg ítélkeztem, mint nép... Jó a macid a szellőzőbe! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
velo Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 Jó a macid a szellőzőbe! :wub: illatosító! :P amúgy már rég nincs az autóban, a vacak kis tartópöcke rendre kicsúszott a szellőzőből, ígyhát száműztem a mackót :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 30-án szerintem nem megyek, talán ha mégis meg tudom oldani, akkor. bocsi, de meló, meló, meló... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 30-án szerintem nem megyek, talán ha mégis meg tudom oldani, akkor. bocsi, de meló, meló, meló... :wub: Nagyon sajnálom Voszi! Örültünk volna Neked ha eljössz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Én viszont asszem megyek. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember28, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 99,5% hogy én is :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 SZUPER! Akkor megalapítjuk a szekciónkat! :wub: Velo+Agressor26+Uhuhu+NFS+Speed! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
velo Elküldve Szeptember30, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2006 SZUPER! Akkor megalapítjuk a szekciónkat! :lol: Velo+Agressor26+Uhuhu+NFS+Speed! :D szuper (lett volna)... végülis ott volt mindenki, csak nem egyidőben :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Október1, 2006 Megoszt Elküldve Október1, 2006 De legalább dumáltunk egy jót a nap végén! :lol: Köszi Andris és Peti, hogy eljöttetek! Mivel én napközben nem nagyon tudtam "cimborázni" így jó volt este dumálgatni veletek egy kicsit! :D Különösan Andris jövetele volt különleges, hisz ő délután 5-re ért Kecskemétre! :lol: Na és Peti sem keveset autózott... Szóval megtettétek a magatokét Ti is! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
velo Elküldve Október1, 2006 Megoszt Elküldve Október1, 2006 De legalább dumáltunk egy jót a nap végén! :lol: Köszi Andris és Peti, hogy eljöttetek! Mivel én napközben nem nagyon tudtam "cimborázni" így jó volt este dumálgatni veletek egy kicsit! :D Különösan Andris jövetele volt különleges, hisz ő délután 5-re ért Kecskemétre! :lol: Na és Peti sem keveset autózott... Szóval megtettétek a magatokét Ti is! :D az már biztos, nagyon jó kis beszélgetés volt ;) még sok ilyet, örültem hogy ott lehettem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Október1, 2006 Megoszt Elküldve Október1, 2006 az már biztos, nagyon jó kis beszélgetés volt :lol: még sok ilyet, örültem hogy ott lehettem! Azért Te nem vagy túl jó helyzetbe! Nekünk azért az Andrissal, a Zsolttal, az Ákossal nem kell nagyon megeröltetni magunkat, hogy találkozzunk... Kár, hogy ilyen messze laksz! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október1, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október1, 2006 nem kell megerőltetni, de igy is dolgozó lány nehéz megszervezni, hogy mindenki ráérjen, legyen pénze, legyen kedve sötöbö... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október1, 2006 Megoszt Elküldve Október1, 2006 Ti gyertek el mondjuk Szolnok-H.szoboszló vonalak között valameddig, és akkor Velonak nem kell sokat ótózni! :lol: Adjak ötleteket az alapításhoz? :lol: vagy csináljunk egy buli itt nálunk, és akkor ott megalakultok? :D (most valahogy úgy érzem, hogy veszettül ideje lenne már ennek is... mármint a Db-i bulinak...vagy egy kis mozgolódásnak) bocsesz ha offoltam kicsit.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október1, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október1, 2006 pl egy évzáró ott??? :lol: kedd reggel elugrunk egy kicsit nyaralni :lol: ilyen időnk lesz : http://uhuhu.uw.hu/bbc.jpg 30 fok, és vigyázni kell a napozással ;) :D nagyonszar lesz nekünk ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Október1, 2006 Megoszt Elküldve Október1, 2006 tegnapról: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október1, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október1, 2006 na ebből jól kimaradtunk asszem.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Október1, 2006 Megoszt Elküldve Október1, 2006 Még néhány... Link to comment Megosztás: More sharing options...
velo Elküldve Október1, 2006 Megoszt Elküldve Október1, 2006 nagyon jók lettek! uhuhu! Bánhatod hogy hazamentél, nagyon jó kis coupe-tali maradt a végére :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Október1, 2006 Megoszt Elküldve Október1, 2006 Az utolsó 2, amit kiválasztottam. Szerintem egészen jók lettek! Sajnálom Ákos, hogy Te kimaradtál belőle! Majd legközelebb! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október2, 2006 Megoszt Elküldve Október2, 2006 tényleg szépek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Október2, 2006 Megoszt Elküldve Október2, 2006 Gyönyörű a három muskétás!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 sajnálom, hogy kimaradtunk, szép kis kocsi gyülekezet volt a fotók alapján... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts