Hic Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 nekem egy 7 hónapos történetem van a Groupamával, éás a rendőrségi papirokat is felül próbálták bírálni, mert ők olyan okosok. oszt ügyvédért kiáltottam, egyből hittek a rendőrségi papirnak, miszerint én álltam.... Na jó - ezek szerint ez a másik fél kötelező biztosítása volt.... álló dolgoknak ugye nem megyünk neki, tehát nem te voltál a hibás, tehát biztos nem cascóra javíttattál... :wub: De mindegy, nekem sincs jó véleményem a Groupamáról, legalábbis a Dekrásokról, akik a kárfelvételt csinálják nekik, nem.... szóval ha kötök majd cascót még valaha, bizti nem náluk lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember20, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 éhes vagyok :wub: anya még sehol :P mi lesz így velem ??? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Én megnéztem! Akkor sem lesz 25-30e! De mint mindig, biztos most is Neked lesz igazad... szerinted! :wub: Igazad van Speed,nem is volt ilyen autóm :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Igazad van Speed,nem is volt ilyen autóm :P Mostmár letagadnád a múltat, mi? :P :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Mostmár letagadnád a múltat, mi? :P :wub: Nem tagadom le B) ,de örülök hogy túl vagyok rajta :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Igazad van Speed,nem is volt ilyen autóm :wub:Én azt mondtam, hogy lehet olcsóbban találni casco-t nagy biztosítónál! Az autó hitelre pedig legtöbbünknek szükségünk van egy 2,5-3,0 milliós autó vásárlásánál. (akinen nincs, annak nyilván nem olyan nagy gond, ha 15-20e helyett 25-30e a casco) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Igazán nem akarok beleszólni, de nem lehetne abbahagyni a biztosításos témát, és inkább a kocsival foglalkozni? :wub: A hátsó szárny nekem annyira ezen nem tecc, de amúgy az összhatás jó. Szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
velo Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Igazán nem akarok beleszólni, de nem lehetne abbahagyni a biztosításos témát, és inkább a kocsival foglalkozni? :P http://photofile.ru/photo/vavan/7035/large/94580.jpg http://photofile.ru/photo/vavan/7035/large/94581.jpg http://photofile.ru/photo/vavan/7035/large/94582.jpg A hátsó szárny nekem annyira ezen nem tecc, de amúgy az összhatás jó. Szerintem. hááát, nem is tudom... nekem a coupe astrák pár kivételtől eltekintve főleg szériában tetszenek a legjobban... ezen speciel semmi sem tetszik :P uhuhu! rendelj pizzát :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Mit szólsz a felnijeimhez? Szerintem Uhuhu már RIP, hacsak nem csinált addig is egy rántottát. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Nem tagadom le :P ,de örülök hogy túl vagyok rajta :P de mondjuk szabadulhattál volna rentábilisabban is tőle :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 de mondjuk szabadulhattál volna rentábilisabban is tőle :wub: Annak tényleg örültem volna :P :P B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
velo Elküldve Szeptember21, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 Mit szólsz a felnijeimhez? http://mantacustom.uniq.hu/kepek/felgen1.jpg http://mantacustom.uniq.hu/kepek/felgen2.jpg Szerintem Uhuhu már RIP, hacsak nem csinált addig is egy rántottát. :P szépek :wub: 16os? és szépek a Yoko A539-ek is B) énis ilyet akarok majd, mondhatnál róla némi tapasztalatot :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Szeptember21, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 szépek :wub: 16os? és szépek a Yoko A539-ek is B) énis ilyet akarok majd, mondhatnál róla némi tapasztalatot :P 17es ET40. Ha beülnek hátra és zökkenőre megyek, akkor a hátsó lökhárítót rögzítő csavar azért beleér a gumiba, de a kiállása így korrekt. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Szeptember21, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 Need: Szépek a görgők!! Láttam ilyet Horvátban, azon gúla alakú középrész volt. (jó hegyes) Nagyon királyság volt!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Szeptember21, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 Need: Szépek a görgők!! Láttam ilyet Horvátban, azon gúla alakú középrész volt. (jó hegyes) Nagyon királyság volt!!! Köszi! Ebben a gyári kupakja van belepattintva. Majd később talán. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
velo Elküldve Szeptember24, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2006 tudtommal nem az astra coupeból van a legtöbb az országban... és mégcsak a fórumon se. Mégis, ez a legpörgősebb topic g astra témakörben :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Szeptember25, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 Mit szólsz a felnijeimhez? ... Ej de pofásak, a gumi is csini rajta! tudtommal nem az astra coupeból van a legtöbb az országban... és mégcsak a fórumon se. Mégis, ez a legpörgősebb topic g astra témakörben :P :wub: indítok egy Ócsó Piaci Cuccos fórumot, és az lesz a legpörgősebb, feltéve, hogy naponta benézek párszor, és válaszolok magamnak. :P B) valóban, a Coupe fórum jól pörög, még szerencse, és hajrá! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Szeptember25, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 Voszi barátom! Te is jössz 30-án, ugye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Szeptember25, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 Tisztelt Astra Coupe Tulajdonos barátaim! Szeretném kérni, hogy ha lehet minél többen gyertek el szombaton az I. Opel-es Pályanap nevű rendezvényünkre Kecskemétre! Ha összejönnénk annyian, igazán alakíthatnánk már végre egy Astra Coupe szekciót! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember25, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 Ha összejönnénk annyian, igazán alakíthatnánk már végre egy Astra Coupe szekciót! :P Ha meg 10-en lennétek, akkor lehetne kettőt is. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Szeptember25, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 Ha meg 10-en lennétek, akkor lehetne kettőt is. :wub: Színek alapján csoportosítva! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember25, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 Színek alapján csoportosítva! :P Akartam javasolni. :wub: De remélem lesznek majd szép képek, ha együtt parkoltok!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Szeptember25, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 Akartam javasolni. :wub: De remélem lesznek majd szép képek, ha együtt parkoltok!!! Remélem Te magad fogod elkészíteni őket! Persze Te, csak akkor jöhetsz be, ha tiszta lesz az autód! :P (nem úgy mint Soltvadkerten) B) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember25, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 Remélem Te magad fogod elkészíteni őket! Persze Te, csak akkor jöhetsz be, ha tiszta lesz az autód! B) (nem úgy mint Soltvadkerten) :lol: :P Szeretnék menni nagyon, de sajnos nem rajtam múlik. Egyelőre úgy néz ki, hogy dolgozom, de ezen még próbálok változtni a héten. Azóta naponta mosom a GSi-t, úgyhogy... :P :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember25, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 Remélem Te magad fogod elkészíteni őket! Persze Te, csak akkor jöhetsz be, ha tiszta lesz az autód! :P (nem úgy mint Soltvadkerten) B) :wub: Viszont akkor Te a saját autóddal gyere el.(nem úgy mint soltvadkerten) :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts