uhuhu Elküldve Szeptember18, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 milyen nagyonszép szine van.... http://www.autoveiling.com/cars_images/200...476010_Opel.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 milyen nagyonszép szine van.... http://www.autoveiling.com/cars_images/200...476010_Opel.jpg ez ugye nem olyan bordó mint a mienk ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 ez egy kicsit gyanusan olcsó, nem? bár egy ilyen kárpit nem kerülhetett sokba :P :wub: de legalább a rendszáma jó :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Redi,ha ilyen cserében töröd a fejed,el kell hogy mondjam,csak az autó havi cascoja 26-30ezer ft. között van. A másik hogy gsi után én biztos nem vennék 1.8ast :P :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 ...gsi után én biztos nem vennék 1.8ast :P :P Hát elég nagy visszaesés...:-) Ezért mondtam én a 2.8 turót...az legalább szinten van... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Hát elég nagy visszaesés...:-) Ezért mondtam én a 2.8 turót...az legalább szinten van... :wub: Azzal meg az a bajom hogy kb 10millió ft-ba kerül. :P Annyit meg nem ér. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Ha így folytatom nincs túl sok hátra... :wub: , szóval ideje lesz elgondolkodni... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Ehhez mit szóltok? 2.0, turbó is van benne... és még aránylag ócsó... vagyis nem 10 milkó csak miként mutat ebben a bordó belső... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember18, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Hát elég nagy visszaesés...:-) áááááááááá.... valamit valamiért.... 11 helyett 8-9 liter, és évenkénti szerviz a havi szervizek helyett... én inkább az 1.8 ast választanám :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 áááááááááá.... valamit valamiért.... 11 helyett 8-9 liter, és évenkénti szerviz a havi szervizek helyett... én inkább az 1.8 ast választanám :wub: Ennyivel eljárok én is,és már nem kellett hozzányúlni lassan fél éve :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Szerintem van, aki örülne a havi szervíznek is a 4 nap helyett.... jelen esetben. :wub: egy 1.6-ost valaki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Pont ezt akartam írni...kiegyeznék egy havi szerelgetéssel...:-) a 200 pacis meg úgy megy mint egy GSI... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Ha a hátsó lámpára veszek rácsot, az átmegy a vizsgán, vagy mindenképp kérjek műbizonylatot? Egyáltalán arra van TÜV? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Ne vegyél... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Ne vegyél... :wub: Ezt írtam én is,de inkább nem küldtem el :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 oké! Itt egy érdekes és bejövős lámpa meg lökhárító: kép 1 kép 2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Ezek a ledes lámpák nekem csak sötétben tetszenek...(dög sötétben...:-) ) ha fel van kapcsolva jól néz ki...de így simán nem gyere be... :wub: ...nekem... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Annak idején gyártottak autó színű hátsó lámpákat (Hella). Én például kibékülnék egy full kékkel. Van még ilyen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember18, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Ha a hátsó lámpára veszek rácsot, az átmegy a vizsgán, vagy mindenképp kérjek műbizonylatot? Egyáltalán arra van TÜV? lécci neeeeeee!!!!!!! B) :P :wub: ja, látom nem csak nekem van jó véleményem :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 némá! Egy fullos coupe :P dásszééép :D http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1280 Az anyja... ez tényleg nagyon baba! Viszont a középkonzol az nem gyári! Milyen autóból lehet ez a középső rádió/navi stb? :P Audi? B) ez egy kicsit gyanusan olcsó, nem? bár egy ilyen kárpit nem kerülhetett sokba :D :wub: de legalább a rendszáma jó :PEzt én néztem már. Eléggé le van lakva... és elég szar állapotú. Kecskeméten van. Redi,ha ilyen cserében töröd a fejed,el kell hogy mondjam,csak az autó havi cascoja 26-30ezer ft. között van. A másik hogy gsi után én biztos nem vennék 1.8ast :D :D Ez nem igaz! Nekem havi 15e a cascoja! A hitelbe van beépítve! 10% min. 100.000 önrésszel! És találtam volna olyat is - ha nem a hitellel választom - hogy havi 18e! NEM 25-30e! :P oké! Itt egy érdekes és bejövős lámpa meg lökhárító: kép 1 kép 2Ezeket sem gyártják QP-ra! Egyébként rájöttem, hogy mégsem ezt az autót láttam Kecskeméten... (hisz ez most Pesten van... azt írják) illetve lehet, hogy ez volt csak átvitték azóta Pestre? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Az anyja... ez tényleg nagyon baba! Viszont a középkonzol az nem gyári! Milyen autóból lehet ez a középső rádió/navi stb? :wub: Audi? :P Nagyjából, mindenesetre a VW konszern terméke. Speciel ezt a típust inkább Skoda-VW vonalon szerelik, az Ojdiban kicsit szélesebb a cucc, nem dupla DIN. Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Az anyja... ez tényleg nagyon baba! Ahogy az ülést elnézem, a 62 ezer elől lefelejtettek egy 1-est... mondjuk ettől még szép a taliga nagyon! a másik, hogy 270 lovacskát csak úgy tud kicsalni a Z20LET-ből, ha turbót, vezérmű tengelyt, intercoolert, és kuplungot is cserél. a sperr difiről nem is beszélve, ami nélkül ugyan meg lehet a 270 ló, de az egész nem nagyon ér semmit. ha benne van, akkor ez egy zsír zsír zsír vétel (ha nem véres a torka a gépnek). Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Redi,ha ilyen cserében töröd a fejed,el kell hogy mondjam,csak az autó havi cascoja 26-30ezer ft. között van. A másik hogy gsi után én biztos nem vennék 1.8ast :P :P áhh csak rámtört az egyszerű élet reménye a bkv-n zötyögve :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 Ez nem igaz! Nekem havi 15e a cascoja! A hitelbe van beépítve! 10% min. 100.000 önrésszel! És találtam volna olyat is - ha nem a hitellel választom - hogy havi 18e! NEM 25-30e! :P Ezeket sem gyártják QP-ra! Te kecskeméten laksz,mi meg Pesten(remélem senki nem sértödik meg :lol: :wub: )ami nagyban befolyásolja a casco összegét.Ráadásul az önrészed is magas B) :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 áhh csak rámtört az egyszerű élet reménye a bkv-n zötyögve :P Mi van a Casablanca fehér csapásmérőgéppel? :wub: Vagy jobban bejön az Ikarus I-412? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts