velo Elküldve Július19, 2006 Megoszt Elküldve Július19, 2006 Amúgy szerintem sokkal jobban járnátok ha elmennétek egy műanyagoshoz,ő szerintem biztos jobbat csinálna mivel neki kell felrakni is.Szerintem..... ellenpélda Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július20, 2006 Megoszt Elküldve Július20, 2006 ellenpélda Itt nem a műanyagos a hibás,hanem az ügyfél hogy ilyet kifizetett :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július20, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július20, 2006 na de ismerve a magyar mentalitást, ezt azért fizette ki, mert ócsó volt. ma a nagy tunerek legtöbbségének az az első, hogy megkérdezi hogy mennyibe kerül. igy nem lehet tunerkedni.... ezért nem tunerkedem én se :unsure: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Július20, 2006 Megoszt Elküldve Július20, 2006 ezért nem tunerkedem én se :unsure: :) Nem vagy te Tina Tuner!... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Július21, 2006 Megoszt Elküldve Július21, 2006 Én már látom lelki szemeimmel,hogy mi lesz Márk hétvégi programja! :unsure:Én is a Tiédet... a térded nem szokott elfáradni? :D :) ő is elrettentő példa akar lenni? mer azé ez nem olyan, hogy csak nekiállunk :lol: Nyilván nem! De ha egyszer Jánosunk ezt nem látja... és engem pedig fanatistának néz. :D Elég kemény meló a felni polír. Egyébként az vele a baj, hogy ha nem lakkozod le, akkor lemattul. Ezért rendszeresen át kell polírozni kézzel. Ha pedig lelakkozod, akkor pedig attól fakós lesz a fénye. (magyarul csunya) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július21, 2006 Megoszt Elküldve Július21, 2006 Én is a Tiédet... a térded nem szokott elfáradni? :D :unsure: Elég kemény meló a felni polír. Kevés vagy te ahhoz apukám! :) Amúgy ha megfelelő polírgép,korong,krém és mindent megveszel hozzá,na és van hozzá türelmed,akkor meglehet csinálni. Egyébként itt kecsón van olyan,aki csinál ilyet neked Márk,8E/db áron! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Július21, 2006 Megoszt Elküldve Július21, 2006 Kevés vagy te ahhoz apukám! :unsure: Amúgy ha megfelelő polírgép,korong,krém és mindent megveszel hozzá,na és van hozzá türelmed,akkor meglehet csinálni. Egyébként itt kecsón van olyan,aki csinál ilyet neked Márk,8E/db áron! 8 nem is sok! Pesten 15 ezresért mérik darabját!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július21, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július21, 2006 mikó lesz nálunk ilyen tali.... :unsure: dászééépppp :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
velo Elküldve Július22, 2006 Megoszt Elküldve Július22, 2006 csináltam pár képet az autóról :) ha vkit vmelyik érdekli nagyban szóljon :D a tekintet a motor festői 1 festői 2 festői 3 hajnalban i love popsi plexi géptető (vt) :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Július23, 2006 Megoszt Elküldve Július23, 2006 a "festői 2" nagyon jó lett! persze a többi is, de az a kedvencem. grat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
velo Elküldve Július23, 2006 Megoszt Elküldve Július23, 2006 a "festői 2" nagyon jó lett! persze a többi is, de az a kedvencem. grat! köszike :unsure: nekem az a kedvencem ami a carstílingon a főkép :D ha érdekel nagyban a "festő 2" (elég hülye név :)) akkor át tudom küldeni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Július23, 2006 Megoszt Elküldve Július23, 2006 mikó lesz nálunk ilyen tali.... :unsure: http://www.astracoupeclub.za.org/images/AstraCoupeTitle.jpgNe viccelj Ákos! 1. Uhuhu 2. Agressor26 3. Velo 4. Jokka 5. NFS 6. Speed nem tag: 7. Zsolt (cimborám) 8. Virgil (kecsói szintén) 9. ... hm... VALAKIT CSAK TALÁLUNK MÁN! :) és ott is vagyunk, mint ők!!! :D :D Ugyanis náluk is 9-en vannak a képen! Szóval SZEMESEN csinálunk egy ilyen fotót!!! :D jaaaa, 9.-nek odaáll még VOSZI!!! :D Sőt, ha mázlink van és jön még valaki szemesre QP-val - akit most nem ismerünk... - akkor... :lol: U.I.: Nekik nincs is szép Capri-sárga, Európa-kék, "Velo"-zöld és "Sportszelet"-zöld QP-juk! :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
velo Elküldve Július23, 2006 Megoszt Elküldve Július23, 2006 Ne viccelj Ákos! 1. Uhuhu 2. Agressor26 3. Velo 4. Jokka 5. NFS 6. Speed nem tag: 7. Zsolt (cimborám) 8. Virgil (kecsói szintén) 9. ... hm... VALAKIT CSAK TALÁLUNK MÁN! :unsure: és ott is vagyunk, mint ők!!! :) :) Ugyanis náluk is 9-en vannak a képen! Szóval SZEMESEN csinálunk egy ilyen fotót!!! :lol: jaaaa, 9.-nek odaáll még VOSZI!!! :D Sőt, ha mázlink van és jön még valaki szemesre QP-val - akit most nem ismerünk... - akkor... :D U.I.: Nekik nincs is szép Capri-sárga, Európa-kék, "Velo"-zöld és "Sportszelet"-zöld QP-juk! :D :D na jah, és ami azt illeti a Carstylingon is vannak astra qp-sok, nemtudom ezek közül hányan vannak itt is... egyébként hátulról a 3. mintha velo-zöld™ lenne, bár ennyi erővel Nocturno-kék is lehet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
velo Elküldve Július23, 2006 Megoszt Elküldve Július23, 2006 csináltam pár avatart coupe és cabrio témában (az alapot persze nem én csináltam, csak a színezést, a kiegészítőket, meg a rácsot) itt letölthetőek: András Jokka Need for Speed Márk uhuhu Link to comment Megosztás: More sharing options...
agressor26 Elküldve Július23, 2006 Megoszt Elküldve Július23, 2006 Köszönjük! :unsure: De Jokka gépét javítsd kékre :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 csináltam pár avatart coupe és cabrio témában (az alapot persze nem én csináltam, csak a színezést, a kiegészítőket, meg a rácsot) itt letölthetőek: András Jokka Need for Speed Márk uhuhu:unsure: Ku..a jóóóók! :) köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Július25, 2006 Megoszt Elküldve Július25, 2006 Köszii! Remekül néznek ki! :unsure: Uhuhu majd lehet kér egy irmscher rácsot rá. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
agressor26 Elküldve Július25, 2006 Megoszt Elküldve Július25, 2006 Ha valaki szeretne kapcsolható kipörgésgátlót paripájába az figyuzza ezt itt: http://coupeclub.bbfunplus.com/coupeclub-about832.html hétvégére lefordítom és lesz magyar nyelvű leírás is Link to comment Megosztás: More sharing options...
velo Elküldve Július25, 2006 Megoszt Elküldve Július25, 2006 most nemrég kicsit előtört bennem a csikós, így a lovak közé csaptam... nem huzattam ki végre, csak egy rövid útszakaszon léptem le a kicsikét, és meg kell hogy jegyezzem: az új turboval piszkosul hasít a gép :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Július26, 2006 Megoszt Elküldve Július26, 2006 most nemrég kicsit előtört bennem a csikós, így a lovak közé csaptam... nem huzattam ki végre, csak egy rövid útszakaszon léptem le a kicsikét, és meg kell hogy jegyezzem: az új turboval piszkosul hasít a gép :unsure: helyes, örülök, hogy a szerkezet visszatért régi önmagához! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Július26, 2006 Megoszt Elküldve Július26, 2006 most nemrég kicsit előtört bennem a csikós, így a lovak közé csaptam... nem huzattam ki végre, csak egy rövid útszakaszon léptem le a kicsikét, és meg kell hogy jegyezzem: az új turboval piszkosul hasít a gép :) :) :D :D :D :lol: :D :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
velo Elküldve Július26, 2006 Megoszt Elküldve Július26, 2006 ma megint nem bírtam megállni, hogy kicsit ne használjam ki az ülőgumóm alatti paripákat, és amikor ment előttem egy szakadt 20 éves transit 30-cal, gondoltam megelőzöm... 2ben, 30nál padlógas, autó kilő, gumik nyikorognak... ez egy igazán felemelő érzés :) Z20LET FOREVER :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
velo Elküldve Július27, 2006 Megoszt Elküldve Július27, 2006 vasárnap debrecenben 4. Országos Devil Tuning Találkozó! Gyertek el, én ott leszek :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július28, 2006 Megoszt Elküldve Július28, 2006 vasárnap debrecenben 4. Országos Devil Tuning Találkozó! Gyertek el, én ott leszek :unsure: szombaton este a Cora parkolóban meg Drift bemutató... Ja, tőlünk lehet leszünk egy páran! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Július28, 2006 Megoszt Elküldve Július28, 2006 Szombat éjszaka nekünk meg tűzés le Horvátba! :unsure: Szóval én vasárnap max egy tengeri találkozóra leszek jó! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts