voszi Elküldve Július11, 2006 Elküldve Július11, 2006 mi fordítva voltunk, szerettünk volna egy kabriót, de ki volt zárva a vászontető, mert az rengeteg megalkuvást jelent. ezzel, hogy QP-sították a gépet, és az év 50%-ában (ősztől tavaszig) is tökéletesen használható, így mindjárt más! persze lomha a súlya miatt, ezért a tuning inkább erősítést jelent, hogy a kocsi mégis menjen már valahogy. talán a fémtetőnek köszönhető, de egyébként a zene is meglepően jól szól benne - na nem a CDR2005. A GTC eddig jó választásnak tűnik... zenéről meg csak annyit, hogy erősítőim még mindig nincsenek :lol: yol megy a taliga? (tudom OFF, bocsesz :huh:)
Speed Elküldve Július11, 2006 Elküldve Július11, 2006 Hát én ma kipróbáltam az Astra TT-t. 1,8-as benyás motorral! :) :D :huh: Hát mit ne mondjak... nagyon sovány! Kb. mint egy jobb 1,6-os! De TÉNYLEG! Igaz, hogy még csak 660km volt benne és állította a foszer, hogy ha rendesen bejártnánk utána lényegesen jobban benne... Mindenesetre jelen állapotában nagyon messze volt a menetteljesítménye a QP-mtól! Szóval ez egy hurka! A cabrio feeling óóóriási, de a motor az egy semmi! szóval... ezért én nem adnám oda a QP-mat! ----------- szerintetek ez beteges? ma voltam az autóval a Vision Expressben... és amikor kijöttem, annyira tetszett, hogy le kellett fotóznom! :D :lol:
voszi Elküldve Július11, 2006 Elküldve Július11, 2006 Hát én ma kipróbáltam az Astra TT-t. 1,8-as benyás motorral! :D :D :huh: Hát mit ne mondjak... nagyon sovány! Kb. mint egy jobb 1,6-os! De TÉNYLEG! A 125 vagy a 140 lovas masina? Mondjuk gondoltam, hogy hurka lesz, amikor a 200 lovas-t kenterbe legyorsulom - alapállapotban - a Morzsával. szerintetek ez beteges? ma voltam az autóval a Vision Expressben... és amikor kijöttem, annyira tetszett, hogy le kellett fotóznom! B) micsoda? beteges? :lol::):) ez teljesen normális! azé' van szép ótód, hogy fotózgasd... :) :)
NeedForSpeed Elküldve Július11, 2006 Elküldve Július11, 2006 ma voltam az autóval a Vision Expressben... és amikor kijöttem, annyira tetszett, hogy le kellett fotóznom! :D Szerintem normális! Az új szemüveggel végre láttad rendesen! :huh: Bocs ezt nem lehetett kihagyni. :) Azért ideje volt már a szemüvegnek, ha már autóval mész be az üzletbe. :lol: mi fordítva voltunk, szerettünk volna egy kabriót, de ki volt zárva a vászontető, mert az rengeteg megalkuvást jelent. ezzel, hogy QP-sították a gépet, és az év 50%-ában (ősztől tavaszig) is tökéletesen használható, így mindjárt más! Áruld el nekem mi a gond a vászontetővel? :D
redline Elküldve Július11, 2006 Elküldve Július11, 2006 a QP nekem is jobban bejön, de én a 3 ajtóst csípem a legjobban. GSI-ből indultam, nem Calibrából. :lol: azért a QP nagyon zsír, mielőtt még a QP topic komplett tagsága meglincselne. :)))))) te a barátunk vagy és megvédünk :D :huh:
Speed Elküldve Július11, 2006 Elküldve Július11, 2006 A 125 vagy a 140 lovas masina? Mondjuk gondoltam, hogy hurka lesz, amikor a 200 lovas-t kenterbe legyorsulom - alapállapotban - a Morzsával.140 LE (változó szelepvezérlés) A morzsa az mi? az OPC vagy GSI corsa? micsoda? beteges? :D:):D ez teljesen normális! http://img.tar.hu/voszi/size2/22944115.jpg azé' van szép ótód, hogy fotózgasd... :) :):huh: :lol: :) köszi! B)
uhuhu Elküldve Július11, 2006 Szerző Elküldve Július11, 2006 Voszi! ez a kép nincs meg nagyba vélketlenül??? kiraknám háttérnek :huh:
NeedForSpeed Elküldve Július11, 2006 Elküldve Július11, 2006 UHUHU! Astra kocsira ez van: Not Found The requested URL /~uhuhu/kupe/20060322/ was not found on this server.
voszi Elküldve Július12, 2006 Elküldve Július12, 2006 140 LE (változó szelepvezérlés) A morzsa az mi? az OPC vagy GSI corsa? :huh: :lol: :) köszi! ;) A Morzsa az a Corsa :D)))))))) Voszi! ez a kép nincs meg nagyba vélketlenül??? kiraknám háttérnek :D :) ez a link hozzá: OPC pofa nagyban ha ennél is nagyobb kell, akkor szólj, elküldöm. Áruld el nekem mi a gond a vászontetővel? B) :) khm, a kérdésre számítottam. nem tudom, nincs igazi oka, egyszerűen idegenkedünk tőle. sose volt egyébként vászonos kabrióm, tehát ne várj észérveket. :P
warwolf Elküldve Július12, 2006 Elküldve Július12, 2006 OPC pofa nagyban Na eztet ém is belőttem háttérnek! :huh:
voszi Elküldve Július13, 2006 Elküldve Július13, 2006 :lol: te a barátunk vagy és megvédünk :) :huh: :D :D :) köszi, yol esett!
velo Elküldve Július13, 2006 Elküldve Július13, 2006 jajj de szép színe van a lelkemnek :huh: http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1280
uhuhu Elküldve Július13, 2006 Szerző Elküldve Július13, 2006 csak eg ypicit súlyos ára van... 3,1 millio + 580 ezer regadó....
agressor26 Elküldve Július13, 2006 Elküldve Július13, 2006 csak eg ypicit súlyos ára van... 3,1 millio + 580 ezer regadó.... Cserébe viszont van tft applikálva a középkonzolba :huh:
velo Elküldve Július13, 2006 Elküldve Július13, 2006 drágának drága az biztos, de a színe meseszép... nem is értem miért nem europa blau minden második qp :huh:
agressor26 Elküldve Július13, 2006 Elküldve Július13, 2006 ... nem is értem miért nem europa blau minden második qp :huh: Azért nem...mert akkor nem tudná mindenki a színét fikázni mint az én "sport szelet"-emnek :lol:
Speed Elküldve Július13, 2006 Elküldve Július13, 2006 Cserébe viszont van tft applikálva a középkonzolba :)Gyanítom, hogy az mindenestől nincs többe, mint egy 100-as! sőőőt! talán csak 50-60! :D drágának drága az biztos, de a színe meseszép... nem is értem miért nem europa blau minden második qp :huh:VELO JOKKA gépe az! De a Tiéd pedig egyedi! A miénk pedig feltűnő! Ugye Ákos? :D A Turbo QP-kból 3-ból 2 európa kék! Amúgy kisebb QP-ból nem is volt ez a szín! Ez volt a TQP hívatalos színe! javítottam... hülye vagyok :lol:
uhuhu Elküldve Július13, 2006 Szerző Elküldve Július13, 2006 ma találkozam a Jokkával. neki is nagyon szép kék az autója :huh:
velo Elküldve Július13, 2006 Elküldve Július13, 2006 VELO gépe az! De a Tiéd pedig egyedi! ezt nem egészen bírtam kihámozni, az előzmények tükrében sem... :huh: az biztos hogy Ural Mountain (ilyen hülye nevet adni egy színnek...) szóval akkor ezekszerint hegyierdő-zöld szín elég ritka qp-ban, bár most a használtautó.hu-n elég sok van ebből a színből... szerintem a Capri Sárga a legelterjedtebb... Jokkának pedig ha jól tudom Nocturno kék a gépese... mondjuk ha odáig fajulna egyszer a dolog, hogy esetleg telibe lenne festve az autó, akkor lehet europa-blau kerülne rá, bár nekem a mostani szín is nagyon tetszik, de az feltűnőbb :lol:
NeedForSpeed Elküldve Július13, 2006 Elküldve Július13, 2006 Nahogy témánál legyek. Az enyém az europablau! :huh:
voszi Elküldve Július13, 2006 Elküldve Július13, 2006 ezeket nemrég vadásztam, láttátok már? ez lett volna a "Linea Rossa" sorozat (2001 ősze), 192 lovas Z20LET-tel, magmavörös színnel, egyedi belsővel. láthatóan ebből lett végül a turbós OPC formája, illetve gondolom, hogy ezért lett az OPC alapszíne a magmavörös. a kombi próbadarabokat eladták OPC néven, de nem tudom mi lett a coupé kabrió példányokkal, mert ilyenből nem sikerült forgalomban lévőt felkutatnom. lehet, hogy azok sose kerültek végül forgalomba. kár érte, nem?
velo Elküldve Július13, 2006 Elküldve Július13, 2006 ezeket nemrég vadásztam, láttátok már? [...] kár érte, nem? kár... szerintem nagyon szépek, és piszkosul jól áll a cabrionak (ezáltal gondolom a qp-nak is) az OPC lökös, meg ez a szín... szeretjük :huh: sajnáljuk :lol:
Speed Elküldve Július14, 2006 Elküldve Július14, 2006 ezt nem egészen bírtam kihámozni, az előzmények tükrében sem... :huh:Szóval mégegyszer! Jokka gépe Európa-kék! A turbók alapszíne ez volt! A TQP-k jórésze ilyen... ritka a kivétel. Sajnos OPC-s QP-t én sem találtam... feltehetően tényleg nem volt forgalomban.
Recommended Posts