voszi Elküldve Július11, 2006 Megoszt Elküldve Július11, 2006 mi fordítva voltunk, szerettünk volna egy kabriót, de ki volt zárva a vászontető, mert az rengeteg megalkuvást jelent. ezzel, hogy QP-sították a gépet, és az év 50%-ában (ősztől tavaszig) is tökéletesen használható, így mindjárt más! persze lomha a súlya miatt, ezért a tuning inkább erősítést jelent, hogy a kocsi mégis menjen már valahogy. talán a fémtetőnek köszönhető, de egyébként a zene is meglepően jól szól benne - na nem a CDR2005. A GTC eddig jó választásnak tűnik... zenéről meg csak annyit, hogy erősítőim még mindig nincsenek :lol: yol megy a taliga? (tudom OFF, bocsesz :huh:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Július11, 2006 Megoszt Elküldve Július11, 2006 Hát én ma kipróbáltam az Astra TT-t. 1,8-as benyás motorral! :) :D :huh: Hát mit ne mondjak... nagyon sovány! Kb. mint egy jobb 1,6-os! De TÉNYLEG! Igaz, hogy még csak 660km volt benne és állította a foszer, hogy ha rendesen bejártnánk utána lényegesen jobban benne... Mindenesetre jelen állapotában nagyon messze volt a menetteljesítménye a QP-mtól! Szóval ez egy hurka! A cabrio feeling óóóriási, de a motor az egy semmi! szóval... ezért én nem adnám oda a QP-mat! ----------- szerintetek ez beteges? ma voltam az autóval a Vision Expressben... és amikor kijöttem, annyira tetszett, hogy le kellett fotóznom! :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Július11, 2006 Megoszt Elküldve Július11, 2006 Hát én ma kipróbáltam az Astra TT-t. 1,8-as benyás motorral! :D :D :huh: Hát mit ne mondjak... nagyon sovány! Kb. mint egy jobb 1,6-os! De TÉNYLEG! A 125 vagy a 140 lovas masina? Mondjuk gondoltam, hogy hurka lesz, amikor a 200 lovas-t kenterbe legyorsulom - alapállapotban - a Morzsával. szerintetek ez beteges? ma voltam az autóval a Vision Expressben... és amikor kijöttem, annyira tetszett, hogy le kellett fotóznom! B) micsoda? beteges? :lol::):) ez teljesen normális! azé' van szép ótód, hogy fotózgasd... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Július11, 2006 Megoszt Elküldve Július11, 2006 ma voltam az autóval a Vision Expressben... és amikor kijöttem, annyira tetszett, hogy le kellett fotóznom! :D Szerintem normális! Az új szemüveggel végre láttad rendesen! :huh: Bocs ezt nem lehetett kihagyni. :) Azért ideje volt már a szemüvegnek, ha már autóval mész be az üzletbe. :lol: mi fordítva voltunk, szerettünk volna egy kabriót, de ki volt zárva a vászontető, mert az rengeteg megalkuvást jelent. ezzel, hogy QP-sították a gépet, és az év 50%-ában (ősztől tavaszig) is tökéletesen használható, így mindjárt más! Áruld el nekem mi a gond a vászontetővel? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július11, 2006 Megoszt Elküldve Július11, 2006 a QP nekem is jobban bejön, de én a 3 ajtóst csípem a legjobban. GSI-ből indultam, nem Calibrából. :lol: azért a QP nagyon zsír, mielőtt még a QP topic komplett tagsága meglincselne. :)))))) te a barátunk vagy és megvédünk :D :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Július11, 2006 Megoszt Elküldve Július11, 2006 A 125 vagy a 140 lovas masina? Mondjuk gondoltam, hogy hurka lesz, amikor a 200 lovas-t kenterbe legyorsulom - alapállapotban - a Morzsával.140 LE (változó szelepvezérlés) A morzsa az mi? az OPC vagy GSI corsa? micsoda? beteges? :D:):D ez teljesen normális! http://img.tar.hu/voszi/size2/22944115.jpg azé' van szép ótód, hogy fotózgasd... :) :):huh: :lol: :) köszi! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július11, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július11, 2006 Voszi! ez a kép nincs meg nagyba vélketlenül??? kiraknám háttérnek :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Július11, 2006 Megoszt Elküldve Július11, 2006 UHUHU! Astra kocsira ez van: Not Found The requested URL /~uhuhu/kupe/20060322/ was not found on this server. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július12, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július12, 2006 köszönöm! javitottam :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 140 LE (változó szelepvezérlés) A morzsa az mi? az OPC vagy GSI corsa? :huh: :lol: :) köszi! ;) A Morzsa az a Corsa :D)))))))) Voszi! ez a kép nincs meg nagyba vélketlenül??? kiraknám háttérnek :D :) ez a link hozzá: OPC pofa nagyban ha ennél is nagyobb kell, akkor szólj, elküldöm. Áruld el nekem mi a gond a vászontetővel? B) :) khm, a kérdésre számítottam. nem tudom, nincs igazi oka, egyszerűen idegenkedünk tőle. sose volt egyébként vászonos kabrióm, tehát ne várj észérveket. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 OPC pofa nagyban Na eztet ém is belőttem háttérnek! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Július13, 2006 Megoszt Elküldve Július13, 2006 :lol: te a barátunk vagy és megvédünk :) :huh: :D :D :) köszi, yol esett! Link to comment Megosztás: More sharing options...
velo Elküldve Július13, 2006 Megoszt Elküldve Július13, 2006 jajj de szép színe van a lelkemnek :huh: http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1280 Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július13, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július13, 2006 csak eg ypicit súlyos ára van... 3,1 millio + 580 ezer regadó.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
agressor26 Elküldve Július13, 2006 Megoszt Elküldve Július13, 2006 csak eg ypicit súlyos ára van... 3,1 millio + 580 ezer regadó.... Cserébe viszont van tft applikálva a középkonzolba :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
velo Elküldve Július13, 2006 Megoszt Elküldve Július13, 2006 drágának drága az biztos, de a színe meseszép... nem is értem miért nem europa blau minden második qp :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
agressor26 Elküldve Július13, 2006 Megoszt Elküldve Július13, 2006 ... nem is értem miért nem europa blau minden második qp :huh: Azért nem...mert akkor nem tudná mindenki a színét fikázni mint az én "sport szelet"-emnek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Július13, 2006 Megoszt Elküldve Július13, 2006 :huh: és mi az a fekete a "közepén"? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Július13, 2006 Megoszt Elküldve Július13, 2006 Cserébe viszont van tft applikálva a középkonzolba :)Gyanítom, hogy az mindenestől nincs többe, mint egy 100-as! sőőőt! talán csak 50-60! :D drágának drága az biztos, de a színe meseszép... nem is értem miért nem europa blau minden második qp :huh:VELO JOKKA gépe az! De a Tiéd pedig egyedi! A miénk pedig feltűnő! Ugye Ákos? :D A Turbo QP-kból 3-ból 2 európa kék! Amúgy kisebb QP-ból nem is volt ez a szín! Ez volt a TQP hívatalos színe! javítottam... hülye vagyok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július13, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július13, 2006 ma találkozam a Jokkával. neki is nagyon szép kék az autója :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
velo Elküldve Július13, 2006 Megoszt Elküldve Július13, 2006 VELO gépe az! De a Tiéd pedig egyedi! ezt nem egészen bírtam kihámozni, az előzmények tükrében sem... :huh: az biztos hogy Ural Mountain (ilyen hülye nevet adni egy színnek...) szóval akkor ezekszerint hegyierdő-zöld szín elég ritka qp-ban, bár most a használtautó.hu-n elég sok van ebből a színből... szerintem a Capri Sárga a legelterjedtebb... Jokkának pedig ha jól tudom Nocturno kék a gépese... mondjuk ha odáig fajulna egyszer a dolog, hogy esetleg telibe lenne festve az autó, akkor lehet europa-blau kerülne rá, bár nekem a mostani szín is nagyon tetszik, de az feltűnőbb :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Július13, 2006 Megoszt Elküldve Július13, 2006 Nahogy témánál legyek. Az enyém az europablau! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Július13, 2006 Megoszt Elküldve Július13, 2006 ezeket nemrég vadásztam, láttátok már? ez lett volna a "Linea Rossa" sorozat (2001 ősze), 192 lovas Z20LET-tel, magmavörös színnel, egyedi belsővel. láthatóan ebből lett végül a turbós OPC formája, illetve gondolom, hogy ezért lett az OPC alapszíne a magmavörös. a kombi próbadarabokat eladták OPC néven, de nem tudom mi lett a coupé kabrió példányokkal, mert ilyenből nem sikerült forgalomban lévőt felkutatnom. lehet, hogy azok sose kerültek végül forgalomba. kár érte, nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
velo Elküldve Július13, 2006 Megoszt Elküldve Július13, 2006 ezeket nemrég vadásztam, láttátok már? [...] kár érte, nem? kár... szerintem nagyon szépek, és piszkosul jól áll a cabrionak (ezáltal gondolom a qp-nak is) az OPC lökös, meg ez a szín... szeretjük :huh: sajnáljuk :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Július14, 2006 Megoszt Elküldve Július14, 2006 ezt nem egészen bírtam kihámozni, az előzmények tükrében sem... :huh:Szóval mégegyszer! Jokka gépe Európa-kék! A turbók alapszíne ez volt! A TQP-k jórésze ilyen... ritka a kivétel. Sajnos OPC-s QP-t én sem találtam... feltehetően tényleg nem volt forgalomban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts