Gelko Elküldve Július6, 2006 Megoszt Elküldve Július6, 2006 2006. július 15-én vagy 22-én, a Veterán talira figyelj :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Július6, 2006 Megoszt Elküldve Július6, 2006 a Veterán talira figyelj :huh: Tudom sajna, hogy pont akkor lesz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július6, 2006 Megoszt Elküldve Július6, 2006 Miért sajnos? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Július6, 2006 Megoszt Elküldve Július6, 2006 Miért sajnos? :lol:Mert a fent említett programra a megnevezett 2 hétvége jó. És pl. Jokkának valszeg nem jó az első... Ákosnak meg a második... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
velo Elküldve Július7, 2006 Megoszt Elküldve Július7, 2006 De szép lenne ha így nézne ki az új Astra Cabrio: http://img39.imageshack.us/img39/5774/opelastra4om.jpg image from MonsterMonster forum © 2005 Jiros Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július7, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július7, 2006 Balatoni QP Túra! Mint korábban már említettem, e hó közepén jön egy német QP-s srác nyaralni a Balcsira (másfél hétre). Ennek apropóján azt beszéltünk Andrissal (Agressor26), hogy le kéne ugrani fürdeni egyet. Szóval a terv: 2006. július 15-én vagy 22-én, 3-4-5-6 Astra Coupe-val leruccanunk a Balatonhoz egy 1napos kirándulásra, fürdünk, eszünk, beszélgetünk a német skaccal is, aztán este hazajövünk. (család, barátnő, haver természetesen korlátlan mennyiségben csatlakozhat :)) Az eddigi visszajelzések alapján így néz ki a lista: 1. Agressor26 2. Speed 3. Zsolt (fekete QP) 4. Jokka (valszeg 15-e nem jó neki) 5. Ákos (nem jó neki) Szóval egyenlőre ennyi. u.i.: Természetesen NFS-t is várjuk! :D sajnos ugy néz ki, hogy egyik hétvége se jó nekem. jövőhéten az asszonynak van munkahelyi programja, ami mindkettőnket érint, és jelen kell lenni, a 22 e meg már nyaralás van.... sajnos :lol: de a jövő hét vasárnap nagyonjóóóóóóó :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Július7, 2006 Megoszt Elküldve Július7, 2006 De szép lenne ha így nézne ki az új Astra Cabrio: http://img39.imageshack.us/img39/5774/opelastra4om.jpg image from MonsterMonster forum © 2005 Jiros A tuning cégek be is zárhatnának....ha így néznének ki a gyári ótók... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július7, 2006 Megoszt Elküldve Július7, 2006 A tuning cégek be is zárhatnának....ha így néznének ki a gyári ótók... :D Az a baj,hogy sajnos nem így néznek ki! :lol: Semmi dögöset nem tesznek bele,nem tom a dizájner hol tanult! Pl az ucsó opel image egyáltalán nem jön be,se a H astráé,se a Vectráé! :) Miért nem lehet egyéni,előremutató,egyedi arculatot kialakítani? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Július7, 2006 Megoszt Elküldve Július7, 2006 De szép lenne ha így nézne ki az új Astra Cabrio: http://img39.imageshack.us/img39/5774/opelastra4om.jpgEléggé ku..va jól néz ki a gép! :huh: Nagyon zsír! :) De ha így nézne ki mindegyik, akkor Neked és nekem nem lenne kihívás, hogy egyedivé és igazán sportossá alakítsd! :) Így viszont, meg van a lehetőségünk, hogy csináljunk egy gyári Twin-Top-ból egy ilyen brutál gépet! És ezzel tuti egyedi autónk lenne! B) És persze egy ilyen ültetéssel ellátott autóban pl. Johnny barátunk folyamatosan nyavajogna, hogy hogy ráz a gép, és hogy hol van a komfort... na meg, hogy "mé nem dízel?" :lol: (mert ugye azért egy ilyenbe már dukál a kemény benzin-turbo! ;) (és persze nem sok középkorú - alapvető célosztály, fizetőképes kereslet - venne meg ilyen menetkomforttal egyet) sajnos ugy néz ki, hogy egyik hétvége se jó nekem. jövőhéten az asszonynak van munkahelyi programja, ami mindkettőnket érint, és jelen kell lenni, a 22 e meg már nyaralás van.... sajnos :D de a jövő hét vasárnap nagyonjóóóóóóó :)Áááááákos... :D De kár! Próbáljuk vasárnapra időzíteni? Az sajnos lénygesen macerásabb, de még az is lehet, hogy belefér. Hm. Tök jó lenne, ha eljönnél! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július7, 2006 Megoszt Elküldve Július7, 2006 És persze egy ilyen ültetéssel ellátott autóban pl. Johnny barátunk folyamatosan nyavajogna, hogy hogy ráz a gép, és hogy hol van a komfort... Kettőt nemszólt, mikor költözés közben hazafelé, rákanyarodtam az ültetett autókámmal a 623. (v.607?? ) előtt a Budai kapunál az 5-ös kivezetőre.Pedig még nem is csúsztunk.Csak mentünk! :lol: Na jó, annyit mondott azért, hogy ennyit jelent az ültetés! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július7, 2006 Megoszt Elküldve Július7, 2006 Ha nem mélygarázsom lenne már rég ültetve lenne az enyém is,én csak az enyémnél tiltakozom,mivel nem fogom a garázst feladni emiatt!!!Soha nem nyavajognék a komfort miatt! A dízelségre meg csak annyit,hogy elég sok gyártó hozott(vagy fog) ki már dízel mocival felszerelt "sport" gépet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július7, 2006 Megoszt Elküldve Július7, 2006 Ha nem mélygarázsom lenne már rég ültetve lenne az enyém is,én csak az enyémnél tiltakozom,mivel nem fogom a garázst feladni emiatt!!!Soha nem nyavajognék a komfort miatt! A dízelségre meg csak annyit,hogy elég sok gyártó hozott(vagy fog) ki már dízel mocival felszerelt "sport" gépet! Egyébként érdemes lenne szemrevételezni a Dezsőd hátsó hídját, hogy van-e benne stabrúd, mert ha nincs, utólag is be lehet ám szerelni!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
velo Elküldve Július7, 2006 Megoszt Elküldve Július7, 2006 Ha nem mélygarázsom lenne már rég ültetve lenne az enyém is,én csak az enyémnél tiltakozom,mivel nem fogom a garázst feladni emiatt!!!Soha nem nyavajognék a komfort miatt! a számodra az Airride a tökéletes megoldás :huh: (jó, tudom, nem kifejezetten olcsó, de hát valamit valamiért :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Július7, 2006 Megoszt Elküldve Július7, 2006 De szép lenne ha így nézne ki az új Astra Cabrio: http://img39.imageshack.us/img39/5774/opelastra4om.jpg image from MonsterMonster forum © 2005 Jiros hat nem is tudom :) nekem nem tetszik. nem opeles. valami hianyzik belole. olyan tipikus uj auto :huh: lehet , hogy a fiatalsaga nem tetszik. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Július8, 2006 Megoszt Elküldve Július8, 2006 Ez pedíg akár valós is lehet és nem virtuál tuning, bár Veló biztosa tudja honnan van a kép. Végy egy GTC-t és alakítsd át. Ennyi. Corsa A-ból is csináltak cabriót! :huh: Ha nem mélygarázsom lenne már rég ültetve lenne az enyém is,én csak az enyémnél tiltakozom,mivel nem fogom a garázst feladni emiatt!!!Soha nem nyavajognék a komfort miatt! A dízelségre meg csak annyit,hogy elég sok gyártó hozott(vagy fog) ki már dízel mocival felszerelt "sport" gépet! Az én mantámat is megvette Kismongol és nem tudott leállni a mélygrázsba, ezért visszaalakította gyári rugósra. Háát! Én egészenbiztos hogy a garázslejárót alakítottam volna át! Kerül amibe kerül. Nehogy már a befőtt tegye el a nagymamát! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Július8, 2006 Megoszt Elküldve Július8, 2006 Az biztos, hogy a CC-nek a Turbos-benyás a legélvezetesebb!! Jó kipufogórendszer-lefújó szelep...nyamííí! Aki ilyet tud venni--> biztos nem nyavajog a benzinár miatt!! Az a Twin-Top is alaphangon 10 misi...ezért már azt hiszem 1 S2000-est vennék vagy 1 TT Coupet!! :huh: Bár a Dieselekről se feletkezzünk meg, mert a mai technikával olyanok, mintha a benzinesek körül megállt volna az idő...már ami a fejleztéseket illeti...szerintem Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Július8, 2006 Megoszt Elküldve Július8, 2006 Az biztos, hogy a CC-nek a Turbos-benyás a legélvezetesebb!! Jó kipufogórendszer-lefújó szelep...nyamííí! Aki ilyet tud venni--> biztos nem nyavajog a benzinár miatt!! Az a Twin-Top is alaphangon 10 misi...ezért már azt hiszem 1 S2000-est vennék vagy 1 TT Coupet!! :huh: Bár a Dieselekről se feletkezzünk meg, mert a mai technikával olyanok, mintha a benzinesek körül megállt volna az idő...már ami a fejleztéseket illeti...szerintem Az 1.6 ost már 19.900 euróért megkapod. Én erősen gondolkodok a cserén! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július9, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július9, 2006 tök jó ez a szin: http://orion_web2.tripod.com/index/menu/op...tracoupe/02.jpg Levettem linkre, mert túl nagy volt. Mackosajt Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Július9, 2006 Megoszt Elküldve Július9, 2006 Csak nem működik a link! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július9, 2006 Megoszt Elküldve Július9, 2006 Csak nem működik a link! :huh: A link működik, a képet nem akarja kiadni a szerver. :lol: http://orion_web2.tripod.com/index/menu.htm itt baloldalt Opel --> astra coupe --> balfelső kép. :) ui: Tripod-os oldallal máskor is szívtam már. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július9, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július9, 2006 A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július9, 2006 Megoszt Elküldve Július9, 2006 No ez még nekem is tetszik! :huh: Szeretem ezt a kék színt,csak kár,hogy a régi astrán nem mutatna jól! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Július9, 2006 Megoszt Elküldve Július9, 2006 A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu http://www.kepfeltoltes.hu/060709/54436837...ltoltes.hu_.jpgTényleg jó ez a szín! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
velo Elküldve Július9, 2006 Megoszt Elküldve Július9, 2006 Azért ez sem rossz :huh: (sajnos csak 1024*768-ban találtam meg, de kicsit feljavítottam "mennybéli effektussal" :)) - ha találok megfelelő donort, majd teszek rá turbo felniket is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július9, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július9, 2006 ilyen szint mutatok én neked :huh: http://astracoupe.ini.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts