Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Miért sajnos? :lol:
Mert a fent említett programra a megnevezett 2 hétvége jó. És pl. Jokkának valszeg nem jó az első... Ákosnak meg a második... :huh:
Elküldve
Balatoni QP Túra!

Mint korábban már említettem, e hó közepén jön egy német QP-s srác nyaralni a Balcsira (másfél hétre).

Ennek apropóján azt beszéltünk Andrissal (Agressor26), hogy le kéne ugrani fürdeni egyet.

Szóval a terv:

2006. július 15-én vagy 22-én,

3-4-5-6 Astra Coupe-val leruccanunk a Balatonhoz egy 1napos kirándulásra, fürdünk, eszünk, beszélgetünk a német skaccal is, aztán este hazajövünk. (család, barátnő, haver természetesen korlátlan mennyiségben csatlakozhat :))

Az eddigi visszajelzések alapján így néz ki a lista:

1. Agressor26

2. Speed

3. Zsolt (fekete QP)

4. Jokka (valszeg 15-e nem jó neki)

5. Ákos (nem jó neki)

Szóval egyenlőre ennyi.

u.i.: Természetesen NFS-t is várjuk! :D

sajnos ugy néz ki, hogy egyik hétvége se jó nekem.

jövőhéten az asszonynak van munkahelyi programja, ami mindkettőnket érint, és jelen kell lenni, a 22 e meg már nyaralás van....

sajnos :lol:

de a jövő hét vasárnap nagyonjóóóóóóó :huh:

Elküldve
A tuning cégek be is zárhatnának....ha így néznének ki a gyári ótók... :D

Az a baj,hogy sajnos nem így néznek ki! :lol:

Semmi dögöset nem tesznek bele,nem tom a dizájner hol tanult!

Pl az ucsó opel image egyáltalán nem jön be,se a H astráé,se a Vectráé! :)

Miért nem lehet egyéni,előremutató,egyedi arculatot kialakítani? :huh:

Elküldve
De szép lenne ha így nézne ki az új Astra Cabrio:

http://img39.imageshack.us/img39/5774/opelastra4om.jpg

Eléggé ku..va jól néz ki a gép! :huh:

Nagyon zsír! :)

De ha így nézne ki mindegyik, akkor Neked és nekem nem lenne kihívás, hogy egyedivé és igazán sportossá alakítsd! :)

Így viszont, meg van a lehetőségünk, hogy csináljunk egy gyári Twin-Top-ból egy ilyen brutál gépet! És ezzel tuti egyedi autónk lenne! B)

És persze egy ilyen ültetéssel ellátott autóban pl. Johnny barátunk folyamatosan nyavajogna, hogy hogy ráz a gép, és hogy hol van a komfort... na meg, hogy "mé nem dízel?" :lol: (mert ugye azért egy ilyenbe már dukál a kemény benzin-turbo! ;)

(és persze nem sok középkorú - alapvető célosztály, fizetőképes kereslet - venne meg ilyen menetkomforttal egyet)

sajnos ugy néz ki, hogy egyik hétvége se jó nekem.

jövőhéten az asszonynak van munkahelyi programja, ami mindkettőnket érint, és jelen kell lenni, a 22 e meg már nyaralás van....

sajnos :D

de a jövő hét vasárnap nagyonjóóóóóóó :)

Áááááákos... :D De kár!

Próbáljuk vasárnapra időzíteni? Az sajnos lénygesen macerásabb, de még az is lehet, hogy belefér.

Hm.

Tök jó lenne, ha eljönnél! :P

Elküldve
És persze egy ilyen ültetéssel ellátott autóban pl. Johnny barátunk folyamatosan nyavajogna, hogy hogy ráz a gép, és hogy hol van a komfort...

Kettőt nemszólt, mikor költözés közben hazafelé, rákanyarodtam az ültetett autókámmal a 623. (v.607?? ) előtt a Budai kapunál az 5-ös kivezetőre.Pedig még nem is csúsztunk.Csak mentünk! :lol:

Na jó, annyit mondott azért, hogy ennyit jelent az ültetés! :huh:

Elküldve

Ha nem mélygarázsom lenne már rég ültetve lenne az enyém is,én csak az enyémnél tiltakozom,mivel nem fogom a garázst feladni emiatt!!!Soha nem nyavajognék a komfort miatt!

A dízelségre meg csak annyit,hogy elég sok gyártó hozott(vagy fog) ki már dízel mocival felszerelt "sport" gépet!

Elküldve
Ha nem mélygarázsom lenne már rég ültetve lenne az enyém is,én csak az enyémnél tiltakozom,mivel nem fogom a garázst feladni emiatt!!!Soha nem nyavajognék a komfort miatt!

A dízelségre meg csak annyit,hogy elég sok gyártó hozott(vagy fog) ki már dízel mocival felszerelt "sport" gépet!

Egyébként érdemes lenne szemrevételezni a Dezsőd hátsó hídját, hogy van-e benne stabrúd, mert ha nincs, utólag is be lehet ám szerelni!!!!

Elküldve

a számodra az Airride a tökéletes megoldás :huh:

(jó, tudom, nem kifejezetten olcsó, de hát valamit valamiért :lol: )

Elküldve

Ez pedíg akár valós is lehet és nem virtuál tuning, bár Veló biztosa tudja honnan van a kép.

Végy egy GTC-t és alakítsd át. Ennyi.

Corsa A-ból is csináltak cabriót! :huh:

Az én mantámat is megvette Kismongol és nem tudott leállni a mélygrázsba, ezért visszaalakította gyári rugósra.

Háát! Én egészenbiztos hogy a garázslejárót alakítottam volna át! Kerül amibe kerül.

Nehogy már a befőtt tegye el a nagymamát! :lol:

Elküldve

Az biztos, hogy a CC-nek a Turbos-benyás a legélvezetesebb!! Jó kipufogórendszer-lefújó szelep...nyamííí! Aki ilyet tud venni--> biztos nem nyavajog a benzinár miatt!! Az a Twin-Top is alaphangon 10 misi...ezért már azt hiszem 1 S2000-est vennék vagy 1 TT Coupet!! :huh:

Bár a Dieselekről se feletkezzünk meg, mert a mai technikával olyanok, mintha a benzinesek körül megállt volna az idő...már ami a fejleztéseket illeti...szerintem

Elküldve
Az biztos, hogy a CC-nek a Turbos-benyás a legélvezetesebb!! Jó kipufogórendszer-lefújó szelep...nyamííí! Aki ilyet tud venni--> biztos nem nyavajog a benzinár miatt!! Az a Twin-Top is alaphangon 10 misi...ezért már azt hiszem 1 S2000-est vennék vagy 1 TT Coupet!! :huh:

Bár a Dieselekről se feletkezzünk meg, mert a mai technikával olyanok, mintha a benzinesek körül megállt volna az idő...már ami a fejleztéseket illeti...szerintem

Az 1.6 ost már 19.900 euróért megkapod. Én erősen gondolkodok a cserén!

Elküldve

Azért ez sem rossz :huh: (sajnos csak 1024*768-ban találtam meg, de kicsit feljavítottam "mennybéli effektussal" :)) - ha találok megfelelő donort, majd teszek rá turbo felniket is :lol:

astra_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.