Speed Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 lehet motorcserés lenne? :lol: mindenesetre szerintem nem áll neki rosszul az n-joy maszk, de azért a coupe rács jobb :)Azért nem hinném... lehet, hogy volt ilyen mocival is... viszont vaj' miért van benne N-Joy-os maszk? törve volt az eleje? Vagy ezt a kisebb mocisat - esetleg hasonlóan az 1,6-os coupe-hoz - más optikával árulták? :huh: (ezt azért nem hinném...) (korábban volt egy 1,6-os QP a neten, azon volt sima maszk, meg sima lökös, de az törve volt keményen - úgy tűnt). Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 Milyen rugeszt raktál alá Speed ? Mennyit ültet ? Négy személlyel próbáltad már, nem ér bele? Én még mindíg nem raktam bele az enyémet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 Milyen rugeszt raktál alá Speed ? Mennyit ültet ? Négy személlyel próbáltad már, nem ér bele? Én még mindíg nem raktam bele az enyémet.Hm... Szóval beleér! Épp most értünk vissza Pestről - 4-en mentünk vele... és még az autópályán is beleért a jelentősebb keresztbordáknál! :huh: Szóval gáz! Azért 1-2 személlyel nem gáz... de nem ártana kiperemezni... vagy csinálni vele valamit. Amúgy papír szerint 40/25-öt ültet... de állítólag 30/30-as! Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 Hm... Szóval beleér! Épp most értünk vissza Pestről - 4-en mentünk vele... és még az autópályán is beleért a jelentősebb keresztbordáknál! :huh: Szóval gáz! Azért 1-2 személlyel nem gáz... de nem ártana kiperemezni... vagy csinálni vele valamit. Amúgy papír szerint 40/25-öt ültet... de állítólag 30/30-as! Ettől féltem, de vajon a sport lökésgátló megoldaná a problémát? :lol: Nekem is ilyesmi van az FK-ra írva. Neked is FK? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 Ettől féltem, de vajon a sport lökésgátló megoldaná a problémát? :huh: Nekem is ilyesmi van az FK-ra írva. Neked is FK?De Neked mekkora kerék van alatta? Én alá raktam a Turbo gyári felnijét, ami jóval kintebb van mint a gyári 16-os. Ez egy 7,5x17-es felni 215/45R17-es gumikkal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 De Neked mekkora kerék van alatta? Én alá raktam a Turbo gyári felnijét, ami jóval kintebb van mint a gyári 16-os. Ez egy 7,5x17-es felni 215/45R17-es gumikkal. Így már értem. A /45 ben van a hiba szerintem. /40-el jó lenne. :huh: Én elöbb felnit nézek gumival de még azon is gondolkodom. Még a gyári van alatta. Tudom hogy szép autóhoz szép kerekek illenének, de ahhoz jó út is kellene. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 Így már értem. A /45 ben van a hiba szerintem. /40-el jó lenne. :lol:nem... azzal is beleérne. Nekem időnként még ültetés nélkül is beleért (ha nagyott rugózott a hátulja... nagyon nagyot). Szóval valamit majd kiagyalok! Amúgy nem érdekel, mert ha egyedül vagy ketten megyünk (ami a leggyakrabb) akkor nincs gáz... csak ritkán ér bele, cserébe viszont rettentő sokat dobott a gépen! Szóval Így nekem tetszik! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
velo Elküldve Június29, 2006 Megoszt Elküldve Június29, 2006 milyen kis vagány :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
velo Elküldve Június29, 2006 Megoszt Elküldve Június29, 2006 nocsak, egy fehér coupe... ritka mint a fehér coupe..khm... fehér holló :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Június29, 2006 Megoszt Elküldve Június29, 2006 tegnapi egész délutános telefonálgatással az alábbi dolgokat sikerült intézni: - gyári, új 2 év garral: 364k - gyári, új (0km-es) kipróbálási garral, ismeretlen származással, dobozban: 120k - bontott, 17.000 km-rel, kipróbálási garral: 100k - bontott kipróbálásival: 80k (+40-50k a felújítás, és akkor 1 év gar) szia velo! sajnálom ami történt! az a 17.000 kilcsis nem garis? sztem az hangzana a legjobban, ha garis lenne... azt nyilván nem kell felújítani. mennyi volt a gépben, mikor vetted? hol vetted? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június30, 2006 Megoszt Elküldve Június30, 2006 az a qp sztem nem is fehér :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június30, 2006 Megoszt Elküldve Június30, 2006 az a qp sztem nem is fehér :huh: Szerintem is inkább metal grey! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
velo Elküldve Június30, 2006 Megoszt Elküldve Június30, 2006 az a qp sztem nem is fehér :huh:jah, a felnivel összehasonlítva tényleginkább ezüst, bár elsőre, éjszaka, fáradtan fehérnek tűnt... mindenestre nekem tetszene fehéren, ilyen törtfehéren, vagy gyöngyházfehéren :lol: mennyi volt a gépben, mikor vetted? hol vetted? 65000 km, olaszból jött be, vezetett olasz szervizkönyves, sajnos az autó egyéb előéletét nem ismerem, nem tudni ki mennyire hajtotta, mennyire vigyázott a turbora, de most megmondták az opelesek is, hogy ezt előre semelyik autószerelő sem tudta volna megjósolni, ez olyan rejtett hiba amit előre nem lehetett kiszámítani... sajnos :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Június30, 2006 Megoszt Elküldve Június30, 2006 nocsak, egy fehér coupe... ritka mint a fehér coupe..khm... fehér holló :huh: http://jesaweb2.free.fr/events/cab2000/05.jpg bizony-bizony! Ez ezüst! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
velo Elküldve Június30, 2006 Megoszt Elküldve Június30, 2006 hm, alul jóllátom hogy krómos bordák vannak? :huh: egyébként szerintem tényleg tök jól nézne ki gyöngyházfehérben :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július3, 2006 Megoszt Elküldve Július3, 2006 Most találtam az rs-tuning honlapján.Van benne air ride,lambo ajtó.... Van még itt egy csomó kép róla Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Július3, 2006 Megoszt Elküldve Július3, 2006 Elég jól megcsinázták ezt a Coupe-t!! Mondjuk az rs-től, ez el is várható... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Július3, 2006 Megoszt Elküldve Július3, 2006 Zsííír a gép! :lol: 2 dolog zavar benne: 1. rakhattak volna rá egy rendes hűtőmaszkot (bocsi Agressor :huh:) 2. na meg egy rendes hátsó lámpát! (pl. amit Ákos rendelt :)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július3, 2006 Megoszt Elküldve Július3, 2006 Zsííír a gép! :huh: 2 dolog zavar benne: 1. rakhattak volna rá egy rendes hűtőmaszkot 2. na meg egy rendes hátsó lámpát! (pl. amit Ákos rendelt :lol:) A hátsó lámpa nekem se annyira tetszik. Meg egy morci jobban feldobta volna az elejét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Július3, 2006 Megoszt Elküldve Július3, 2006 A hátsó lámpa nekem is,meg egy morci jobban feldobta volna az elejét.Jaja, ahogy mondod! De nem szemöldök, hanem egy rendes "anyagában" morcosítás! :) Ez milyen genyó kép: (milyen "csoffadt"-nak hat így mellette a gyári gép! :lol: ) Iszonyat közel van a földhöz. Én eléggé paráznék, hogy állítgatás (játék) közben odakoccolom az orrát a betonhoz! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július3, 2006 Megoszt Elküldve Július3, 2006 Jaja, ahogy mondod! De nem szemöldök, hanem egy rendes "anyagában" morcosítás! :D A műanyag szemöldök,az nem morcosítás :D Amúgy tényleg elég "csoffadtnak"néz ki a gyári a háttérben :huh: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Július3, 2006 Megoszt Elküldve Július3, 2006 Amúgy tényleg elég "csoffadtnak"néz ki a gyári a háttérben :lol: :) :DEnyém az már ennél komolyabb! :huh: ültetés, 17"-es felni, őőőő.... őőő... rádió! :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július3, 2006 Megoszt Elküldve Július3, 2006 Enyém az már ennél komolyabb! :huh: ültetés, 17"-es felni, őőőő.... őőő... rádió! :D :lol: Egy szóval nem említettem a tiedet :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Július3, 2006 Megoszt Elküldve Július3, 2006 Nem baj Speed--> a tiéd sokkal szebb lesz!! :huh: :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július3, 2006 Megoszt Elküldve Július3, 2006 Nem baj Speed--> a tiéd sokkal szebb lesz!! :huh: :) :lol: Azért ezt elég nehéz lesz felül überelni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts