velo Elküldve Május2, 2006 Megoszt Elküldve Május2, 2006 hali nah lenne egy kérdésem... a z20let motoros coupenak különbözik-e a gyári rugói a többi motorizáltságú coupetól, vagy a többi astráétól? nah a lényeg... vennék bele gyári rogókat, nemtudom, a sima astráké mennyire jók neki, illetve ha nem, akkor tud-e valaki coupeba való gyári rugókat eladót jó áron? Ez főleg télére lenne jó, illetve lehet nyáron is alákerülne, tekintve a szuper útviszonyokat... illetve hallottam egy olyan dolgot, hogy "gumibakot tenni a rugó alá" (ezt nem szakember mondta...) :) ! Hát ez nekem elég sánta, ha valaki ért hozzá mondja el erről a véleményét... :) thx :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
agressor26 Elküldve Május2, 2006 Megoszt Elküldve Május2, 2006 hali nah lenne egy kérdésem... a z20let motoros coupenak különbözik-e a gyári rugói a többi motorizáltságú coupetól, vagy a többi astráétól? nah a lényeg... vennék bele gyári rogókat, nemtudom, a sima astráké mennyire jók neki, illetve ha nem, akkor tud-e valaki coupeba való gyári rugókat eladót jó áron? Ez főleg télére lenne jó, illetve lehet nyáron is alákerülne, tekintve a szuper útviszonyokat... illetve hallottam egy olyan dolgot, hogy "gumibakot tenni a rugó alá" (ezt nem szakember mondta...) :( ! Hát ez nekem elég sánta, ha valaki ért hozzá mondja el erről a véleményét... :) thx ;) Cseréljünk :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Május2, 2006 Megoszt Elküldve Május2, 2006 Velem-velem-velem! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
velo Elküldve Május2, 2006 Megoszt Elküldve Május2, 2006 Cseréljünk :) Velem-velem-velem! :( hát a helyzet hogy egyelőre megmaradnak a rugók, majd télére kerülnek bele a gyáriak... aztán lehet majd jövő nyárra is, bár erős a gyanúm hogy mégiscsak visszakerül alá az ültetés... majd meglátom idén mennyi utat fognak újrabúrkolni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Május2, 2006 Megoszt Elküldve Május2, 2006 :) Én valójában nem szívesen válnék meg a gyári rugóktól. De mindenképpen be fogok szerezni egy rugó garnitúrát! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Május3, 2006 Megoszt Elküldve Május3, 2006 sziasztok! egy kis segítségre lenne szükségem: a képen látható cuccok beszerzési lehetőségeiről és árairól kérnék egy kis infot ha nem okoz nagy gondot :) illetve némi infot ezek felszerelésének módjáról http://www.kepfeltoltes.hu/060429/astra_gc...ltoltes.hu_.jpg előre is köszi :) Hi! Nézz körül a www.irmscher.de oldalon! Produkte menüpont -> shop -> car-configurator! Itt építhetsz autót magadnak. Kiválasztod a típust, aztán hajrá! Amire a listán ráklikkelsz, rákerül az autóra, alul meg göngyöli az ejurókat, csak kapkodd a fejed! Az első ablak alatti kis nyúlvány, ablaktörlő-takarás (Fronthaubenverlangerung) potom 221.03€. A hátsó cuccot (Dachspoiler) a coupénál nem találod meg, csak a 3/5 ajtósnál. Az ára 217.13€... A cikkszámok alapján meg is lehet rendelni, asszem, de ezügyben nálam okosabbat kérdezz, mert én csak kicsit tudok németül, de inkább nem. Az első cuccost kis patentokkal kell rögzíteni a fekete műanyagra a szélvédő alatt (beállítás, szintezés kis műanyag lapocskákkal - adják hozzá; jó móka elérni, h fusson a géptetővel, meg egyenletes legyen a rés - oszt fúrás, patent. Előtte persze fényezés. Kívül tutira, belül elég lakk nélkül, csak a szín. De belül is muszáj megfújni, mert gyárilag alapozva kapod és az fehér, és belülről látszik. Ha úgy gondolod, jó szórakozást! Büntetős lesz tőle a vas, nekem elhiheted! :( Peace Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Május3, 2006 Megoszt Elküldve Május3, 2006 ... Büntetős lesz tőle a vas, nekem elhiheted! :) Peace Rasta! Neked van fent ilyen? (nem látok nagy képet a gépedről, de piciben úgy tűnik, hogy van)... na meg gondolom azért vágod ennyire! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
velo Elküldve Május3, 2006 Megoszt Elküldve Május3, 2006 Hi! Nézz körül a www.irmscher.de oldalon! Produkte menüpont -> shop -> car-configurator! Itt építhetsz autót magadnak. Kiválasztod a típust, aztán hajrá! Amire a listán ráklikkelsz, rákerül az autóra, alul meg göngyöli az ejurókat, csak kapkodd a fejed! Az első ablak alatti kis nyúlvány, ablaktörlő-takarás (Fronthaubenverlangerung) potom 221.03€. A hátsó cuccot (Dachspoiler) a coupénál nem találod meg, csak a 3/5 ajtósnál. Az ára 217.13€... A cikkszámok alapján meg is lehet rendelni, asszem, de ezügyben nálam okosabbat kérdezz, mert én csak kicsit tudok németül, de inkább nem. Az első cuccost kis patentokkal kell rögzíteni a fekete műanyagra a szélvédő alatt (beállítás, szintezés kis műanyag lapocskákkal - adják hozzá; jó móka elérni, h fusson a géptetővel, meg egyenletes legyen a rés - oszt fúrás, patent. Előtte persze fényezés. Kívül tutira, belül elég lakk nélkül, csak a szín. De belül is muszáj megfújni, mert gyárilag alapozva kapod és az fehér, és belülről látszik. Ha úgy gondolod, jó szórakozást! Büntetős lesz tőle a vas, nekem elhiheted! :) Peace hűha, thx az infot... mondjuk 55k kicsit sok érte... te mennyiért és hol vetted? nekem nem fontos hogy irmscher legyen ha olcsóbb :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Május4, 2006 Megoszt Elküldve Május4, 2006 Rasta! Neked van fent ilyen? (nem látok nagy képet a gépedről, de piciben úgy tűnik, hogy van)... Itt láthatod nagyobban is: :) http://g-astra.opelclub.hu/index.php?optio...view&staffid=14 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Május4, 2006 Megoszt Elküldve Május4, 2006 hűha, thx az infot... mondjuk 55k kicsit sok érte... te mennyiért és hol vetted? nekem nem fontos hogy irmscher legyen ha olcsóbb :( Az én alternatívám nem tetszett??? :) ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
velo Elküldve Május5, 2006 Megoszt Elküldve Május5, 2006 Az én alternatívám nem tetszett??? :) :D ;) hogyis? nézegettem visszább, de én csak a hátsó ablakra ragasztható szárnyacskáról találtam ezt-azt, az első ablaktörlőtakaróról (vagy ha úgytetszik: motorháztető felfelehosszabbításról :P) nem :( :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
velo Elküldve Május5, 2006 Megoszt Elküldve Május5, 2006 szerintetek hogy nézne ki az qp full LED-es első lámpákkal? :) warwolf-nak pedig egy újabb qp Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Május5, 2006 Megoszt Elküldve Május5, 2006 Rasta! Neked van fent ilyen? (nem látok nagy képet a gépedről, de piciben úgy tűnik, hogy van)... na meg gondolom azért vágod ennyire! ;) hűha, thx az infot... mondjuk 55k kicsit sok érte... te mennyiért és hol vetted? nekem nem fontos hogy irmscher legyen ha olcsóbb :) Ya, nekem van ilyen. Kibújt a szög a zsákból... :( Az a szitu, h nekem úgy hozták, ócsó(bb)ért, zsírújonnan, dobozban. Sajna, nem Irmschert nem tudok. Irmschernek esetleg utána tudok nézni, ha bevállalod/játok az árát... Peace Amúgy, Fejek, érdekelne vmi igényes hátsó szoknya. Úgy volt, h AutoPlasticás lesz, mint elöl, de vmelyik nap láttunk 1 autón, oszt nem tetszett. Változnak az évszakok... :) Érdeklődve várom a véleményeket, 5leteket. Bocs, ha off vtam... Písz Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május6, 2006 Megoszt Elküldve Május6, 2006 warwolf-nak pedig egy újabb qp Biza széépséges is! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Május7, 2006 Megoszt Elküldve Május7, 2006 Pimping my ride... Vélemény? :) hm? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május7, 2006 Megoszt Elküldve Május7, 2006 Jó dolog a photoshop... nagyon ütős lenne a kocsid, csak a magyar utak... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május7, 2006 Megoszt Elküldve Május7, 2006 Vélemény? :) hm? ez a minimum, ennél csak lejjebb :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
BeNZiN Elküldve Május7, 2006 Megoszt Elküldve Május7, 2006 Pimping my ride... Jól van így ahogy van, csak hogy legyen egy ellenvélemény is. Volt egy két leültetett autóm, szerintem túl sok kompromisszum jár vele itthon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május7, 2006 Megoszt Elküldve Május7, 2006 Jól van így ahogy van, csak hogy legyen egy ellenvélemény is. Volt egy két leültetett autóm, szerintem túl sok kompromisszum jár vele itthon. Igazad van,mert a képet nézve valahogy nekem sem tetszik! :) Ne kérdezd Márk miért nem,valahogy az összkép nem bejövős így! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Május7, 2006 Megoszt Elküldve Május7, 2006 Az eredeti... diszkrétebb ültetés... (ca. 40-45mm-es lehet :) szerintem...) porig húzva... :) A középső verzió elég jó! A legalsó az már kissé túlzás... és valszeg csak AirRide-dal oldható meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május7, 2006 Megoszt Elküldve Május7, 2006 nekem tecc a diszkrét ültetés :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Május7, 2006 Megoszt Elküldve Május7, 2006 Pimping my ride... Vélemény? :) hm? Szerintem gyönyörű lenne, csak ez nem az AutoBahn... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május7, 2006 Megoszt Elküldve Május7, 2006 Az eredeti... http://www.freeweb.hu/myastra/images/astra...ng0_640x480.jpg diszkrétebb ültetés... (ca. 40-45mm-es lehet :) szerintem...) http://www.freeweb.hu/myastra/images/astra...ing_ültetés.jpg porig húzva... :P http://www.freeweb.hu/myastra/images/astra...ng1_640x480.jpg A középső verzió elég jó! A legalsó az már kissé túlzás... és valszeg csak AirRide-dal oldható meg. A diszkrét Ok!Legyen arányos a kerékjárat és kerék mérete vagy miafene! :) De Márk mostmár azt áruld el,hogy mikor is lesz ez megcsinálva? :( Mer,hogy addig nem nyugszol az tuti! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
BeNZiN Elküldve Május7, 2006 Megoszt Elküldve Május7, 2006 Nincs valami ötletetek hogy a sötétvörös virágpor mivel jön ki a vajszínű hasított bőr ülésből ? ... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Május8, 2006 Megoszt Elküldve Május8, 2006 Nincs valami ötletetek hogy a sötétvörös virágpor mivel jön ki a vajszínű hasított bőr ülésből ? ... :) :) olló? :( Na jóóó... az kemény dió lesz! kefével próbáltad már? (körömkefe) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts