voszi Elküldve Április6, 2006 Megoszt Elküldve Április6, 2006 Ez volt az a coupe, amit 140 ezerrel kinaltak nekem tavaly nyaron. Sztem van benne 200 is, de decemberben lattam, hogy epp 65 ezerrel kinaljak. Mennyiert ment el? Nekem - a valos futasteljesitmennyel - 2,5 milkaert kinaltak (tavaly juniusban). jut eszembe, egy 'kaszi' nevu srac vette meg a fekete OPC-t a carstyling-rol. eddig is egy OPC-je volt, csak nem turbos. ismeri valaki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
BeNZiN Elküldve Április6, 2006 Megoszt Elküldve Április6, 2006 Ez volt az a coupe, amit 140 ezerrel kinaltak nekem tavaly nyaron. Sztem van benne 200 is, de decemberben lattam, hogy epp 65 ezerrel kinaljak. Mennyiert ment el? Nekem - a valos futasteljesitmennyel - 2,5 milkaert kinaltak (tavaly juniusban). jut eszembe, egy 'kaszi' nevu srac vette meg a fekete OPC-t a carstyling-rol. eddig is egy OPC-je volt, csak nem turbos. ismeri valaki? Köszönhetően a regadónak minden hulladék kiváló áron kering a piacon, és el is mennek, soha nem vettem volna meg a jelenlegi autóm ha akár csak ugyanannyiért németországból válogathatok. Mielőtt megvettem az astrát 30 autót biztos megnéztem, gondolom nem sokatoknak mondok újat azzal hogy nagyon szomorú a kinálat ebben a kategóriában. A választék kb az volt hogy vissza van-e nagyon tekerve, vagy össze volt-e nagyon törve. Lehet választani. Én asszem a visszatekertet választottam, de ez már soha nem fog kiderülni hogy mennyire. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Április6, 2006 Megoszt Elküldve Április6, 2006 Ez volt az a coupe, amit 140 ezerrel kinaltak nekem tavaly nyaron. Sztem van benne 200 is, de decemberben lattam, hogy epp 65 ezerrel kinaljak. Mennyiert ment el? Nekem - a valos futasteljesitmennyel - 2,5 milkaert kinaltak (tavaly juniusban). Nagyon látszott rajta, hogy nem 62e van benne. Az a srác volt ott, aki behozta. (pontosabban annak az öccse). Amikor azt mondták, hogy elkelt, akkor 2,8milla körül volt kitéve. Nem tudom, hogy mennyiért vitték el. A bal első ülésen az oldaltámasz ki volt kopva teljesen! B) Szóval eléggé madár, aki elhitte a km állást... :D Ez meglehetősen undorító dolog. :blink: Viszont volt alatta egy ca. 40mm-es ültetés, amivel nagyon-nagyon patent volt a gép! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balageaxe Elküldve Április9, 2006 Megoszt Elküldve Április9, 2006 Az az igazság, hogy most szeretnék ilyen autót venni. Ezt meg bakker, előlem vitték el. Lehet, örülhetek?? Van itt egy másik, ez piros: http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1280 erről is tudtok valamit? kicsit lelombozódtam, hogy az írásaitokat olvastam, lehet nem lesz Astra Coupém? :blink: Balage. ui.: jótanács? külföld? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április9, 2006 Megoszt Elküldve Április9, 2006 Az az igazság, hogy most szeretnék ilyen autót venni. Ezt meg bakker, előlem vitték el. Lehet, örülhetek?? Van itt egy másik, ez piros: http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1280 erről is tudtok valamit? kicsit lelombozódtam, hogy az írásaitokat olvastam, lehet nem lesz Astra Coupém? :blink: Balage. ui.: jótanács? külföld? Én csak annyit tudok erről a kocsiról hogy már nagyon régóta árulják. A privát véleményem meg az hogy biztos nem vennék piros coupe astrát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Április9, 2006 Megoszt Elküldve Április9, 2006 Én csak annyit tudok erről a kocsiról hogy már nagyon régóta árulják. A privát véleményem meg az hogy biztos nem vennék piros coupe astrát. Coupe-nak igaza van. Pirosat Ferrari-n kívül semmilyen autóban nem érdemes venni, mert rettentő nehéz eladni. Kevés ember akar magának piros autót venni. Szóóóval szerintem jól jártál, hogy elvitték előled! :D Idő közben ezt az autót is elvitték: fekete coupe Kecskeméten (a BackIIBlack-es fickóé volt) Ezt végképp ne sajnáld. Kinyitottam a csomagtartót és ömlött belőle a füstszag (hogy cigi, vagy más... :blink: ) Ráadásul az egész körbe tiszta karc, ütés, stb. volt. Balageaxe, a külfölddel azért járhatsz jobban - ha megéri behozni - mert ott azért jobban vigyáznak az autóikra, jobban karbantartják őket (pl. Németország), és jóval nagyobb esélyed van rá, hogy valós kilométer állással veszed meg az autót. Mi van a Használtauto.hu-n: Ezt már nagyon régóta hirdetik - legalább 4-5 hónapja - ezért nagyon vigyáznék vele... Ez is fent van már legalább 1 hónapja... pedig nagyon olcsó és itt az X-es rendszám kérdéses. Lehet, hogy a papírokkal küzdened kellene még egy sort... Ez szintén fent van már december óta. Ránézésre jónak tűnik (képek alapján) és én beszéltem is a tulajjal telefonon... de azért sokallom, hogy már 4-5 hónapja hirdeti... B) Jaaa és valszeg ez is külföldi, ha pedig Magyarországi, akkor kilométer kétséges - ugyanis JJA-s a rendszáma. Ez sem tegnap került fel... de nem is olcsó... viszont a képek alapján gyönyörű az autó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balageaxe Elküldve Április9, 2006 Megoszt Elküldve Április9, 2006 Sziasztok! Köszi a válaszokat! Úgy látom, nem lesz egyszerű a dolog. Az az egyik problémám, hogy van 1 autóm, amit el kellene először adnom, vagy beszámítás. Most kezdtem csak hirdetni, meglátjuk mi lesz. A másik, hogy "vidéken lakom" - Dunaújváros. A legtöbb kereskedő meg pesti, rohangálhatok fel, ha meg akarok nézni 1 kocsit. Mondjuk ma Kecskemétre kellett volna mennem, ha nem adják el a kocsit... A harmadik bajom most kezd körvonalazódni, hogy bizony nehezebb lesz ez a vásár, mint hittem. Ha valaki lát egy 1,8-as coupe-t tűrhető áron (sajnos nincs több rá, mint kb 2-2.3) szólhatna! :blink: Nézegettem ezeket a kocsikat én is, de már képekről is látszik, hogy milyen állapotban vannak. Mondjuk az X-es rendszámút fel is hivtam, el van adva. Illetve a hitelt intézik, esetleg ha nem kapja meg a fószer akkor kerülhetek képbe. Szóval szar a helyzet, de azért bízom. A másik lehetőség a 2.0-ás dizel Astra, de jobb lenne coupe-t találni:) jo lenne, ha tulajként irhatnék ide, meglátjuk! köszi mindent Balage Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Április9, 2006 Megoszt Elküldve Április9, 2006 ...A másik, hogy "vidéken lakom" - Dunaújváros... Ismered az ex-kisautóm? Egy Dunaújvárosi srác vette meg! B) Szóval szar a helyzet, de azért bízom. A másik lehetőség a 2.0-ás dizel Astra, de jobb lenne coupe-t találni:) :blink: Hááát... nem egy kategória! :D De jó a G dízel is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balageaxe Elküldve Április9, 2006 Megoszt Elküldve Április9, 2006 (edited) Ismered az ex-kisautóm? http://www.freeweb.hu/myastra/images/angel...4523_resize.JPG Egy Dunaújvárosi srác vette meg! B) :blink: Hááát... nem egy kategória! :D De jó a G dízel is... Persze, tudom nem egy kategóira, de abból legalább van pár db eladó... Nem láttam még a kocsit, pedig emlékeznék rá! Mikor vette? Na, gyorsan kérdeznék még, ha lehet. Mire kell figyelni, ha mondjuk elmegyek megnézni egy kocsit? Általánosságban tudom, de coupe-specifikusan érdekelne:) Azt már látom, hogy max 1.8-ra lesz pénzem, a bőr belső se esélyes (az se fog árulkodni). képpel nem idézünk! Ja voll sir! Módosítva Április9, 2006 : Balageaxe Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április9, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április9, 2006 nekem srácok kifejezetten tetszik a piros coupé. fekete fóliával, szép felnivel.... :blink: nagy birnám.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balageaxe Elküldve Április9, 2006 Megoszt Elküldve Április9, 2006 nekem srácok kifejezetten tetszik a piros coupé. fekete fóliával, szép felnivel.... :blink: nagy birnám.... Nekem is tetszik, de újként nem nagyon merek ellenkezni B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április9, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április9, 2006 félsz hogy kikapsz. miii????? :blink: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balageaxe Elküldve Április9, 2006 Megoszt Elküldve Április9, 2006 félsz hogy kikapsz. miii????? B) :D Jaja! :blink: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Április9, 2006 Megoszt Elküldve Április9, 2006 Szerintem kimondottan szép az Opel piros.... B) :blink: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Április9, 2006 Megoszt Elküldve Április9, 2006 Nem láttam még a kocsit, pedig emlékeznék rá! Mikor vette? Nyéki István a srác és december közepén vette meg az autót tőlem - amikor én a coupe-t vettem. Na, gyorsan kérdeznék még, ha lehet. Mire kell figyelni, ha mondjuk elmegyek megnézni egy kocsit? Általánosságban tudom, de coupe-specifikusan érdekelne:) Azt már látom, hogy max 1.8-ra lesz pénzem, a bőr belső se esélyes (az se fog árulkodni).Ezt így elég nehéz... :blink: Szerintem kimondottan szép az Opel piros.... :D B) :D Szerinted jó az is, ha 2 autóhoz csak 1 forgalmid van! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balageaxe Elküldve Április10, 2006 Megoszt Elküldve Április10, 2006 Mivel nagyon nincs más, megnézném azt a piros coupe-t... Azért, mert régóta árulják még nem biztos, hogy gázos, nem? Vagy valaki meg is nézte? Link to comment Megosztás: More sharing options...
agressor26 Elküldve Április10, 2006 Megoszt Elküldve Április10, 2006 Mivel nagyon nincs más, megnézném azt a piros coupe-t... Azért, mert régóta árulják még nem biztos, hogy gázos, nem? Vagy valaki meg is nézte? Igen megnéztem.....elég sokat B) Azt hiszem azt a pirosat Te is otthagyod :blink: csattos volt picit Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balageaxe Elküldve Április10, 2006 Megoszt Elküldve Április10, 2006 Igen megnéztem.....elég sokat B) Azt hiszem azt a pirosat Te is otthagyod :blink: csattos volt picit Bakker!!!! Min látszott? Többet is megnéztél? Te is Coupe-t keresel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Április10, 2006 Megoszt Elküldve Április10, 2006 Bakker!!!! Min látszott? Többet is megnéztél? Te is Coupe-t keresel? neki már van :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balageaxe Elküldve Április10, 2006 Megoszt Elküldve Április10, 2006 Ok, akkor már csak 1 van. :blink: Egy rikítózöld... Info valaki? http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április10, 2006 Megoszt Elküldve Április10, 2006 Ok, akkor már csak 1 van. :blink: Egy rikítózöld... Info valaki? http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024 ez is nagyon rég fent van Link to comment Megosztás: More sharing options...
agressor26 Elküldve Április10, 2006 Megoszt Elküldve Április10, 2006 ez is nagyon rég fent van Vajon miért?? Sok benne a km. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április10, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április10, 2006 ezt el se menj megnézmi... lekérdeztem az életét ennek az autónak, 2 éve volt benne 184.000 km, és volt 3 lakatos javitás rajta.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
agressor26 Elküldve Április10, 2006 Megoszt Elküldve Április10, 2006 ezt el se menj megnézmi... lekérdeztem az életét ennek az autónak, 2 éve volt benne 184.000 km, és volt 3 lakatos javitás rajta.... http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024 Ennek viszont lement az ára :D bezzeg amikor én néztem még 3,2 volt :blink: Ez pedig kérem szépen makulátlan állapotban van! Ok, akkor már csak 1 van. B) Egy rikítózöld... Info valaki? http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024 Itt 1 másik: http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024 Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Április10, 2006 Megoszt Elküldve Április10, 2006 Itt 1 másik: http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024 hogy bír az Opel 2000-ben ilyen mintájú kárpitot rakni egy autóba? B) :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts