NeedForSpeed Elküldve Február12, 2006 Elküldve Február12, 2006 Tudom hogy off vagyok, de adminnak üzenem, hogy rakja a megfelelő helyre ezt a szépséget. ÍME AZ ÚJ GT ! Emberek! Ez al...szott jól néz ki! Nem ? Ilyen kell nekem!!! Gyártás kezdete 2007 eleje. Motor: ECOTEC 260 LE. Gyárilag 18'' kerekek. http://bilder.autobild.de/bilder/1/30362.jpg http://autotelegraaf.nl/vanonzeredactie/im...38194.1.gen.jpg http://img1.qq.com/auto/20060207/3137026.jpg http://img1.qq.com/auto/20060207/3137025.jpg http://auto.westcn.com/upfile/2006271135000.jpg http://www.wheels24.co.za/Images/Photos/20...pelGTRR-400.jpg
Gelko Elküldve Február12, 2006 Elküldve Február12, 2006 milyen felnit rendeltél Juhuhu ? nem találtam meg :rolleyes:
coupe Elküldve Február12, 2006 Elküldve Február12, 2006 milyen felnit rendeltél Juhuhu ? nem találtam meg :rolleyes: Speed által felrakot astra coupen van olyan felni.első hsz.
Speed Elküldve Február12, 2006 Elküldve Február12, 2006 Ma hazafelé Makóról találkoztam egy fekete Coupe-val. Amikor utolértem felvillantotta a vészvillogót... (köszönt) ;) Utána picit odaléptünk neki... (de nem túl durván)... Jó pofa volt! :rolleyes: Amikor megelőztem (akkor már csak 100-110 körül gurultunk) a srác átnézett és intett... én viszont. :blink: Kiskunfélegyházáig haladtunk együtt... ő ott elment az autópálya felé. JW? volt a rendszáma... lehet, hogy most hozták be nemrégen... Kíváncsi lennék hova valósi.
Gelko Elküldve Február13, 2006 Elküldve Február13, 2006 Speed által felrakot astra coupen van olyan felni.első hsz. :rolleyes:
BeNZiN Elküldve Február14, 2006 Elküldve Február14, 2006 Az lehetséges, hogy nem csak az utolsó 100 km-re kiírt BC adat és a valóság tér el jelentősen, hanem a BC szerint összesen elfogyasztott benya és a ténylegesen elfogyasztott is ? BC szerint 12 liter alatti a fogyasztás, de a valós közelít a 13hoz.
Speed Elküldve Február14, 2006 Elküldve Február14, 2006 Érdekes... ugyanezt mondta - ha jól emlékszem - Voszi is. :rolleyes: Nálam pont fordított a helyzet. Amúgy a BC az nem az utolsó 100 km átlagát nézi, hanem a nullázástól számolja! De nekem mindig kevesebb a tényleges, mint amint a BC kiír. Egy tank esetében ca. 1-1,5 liter elétérés van... ami azt jelenti, hogy az átlag fogyi is 3-4 dl-rel kevesebb szokott lenni, mint amit a BC kiírt. Én mindig vezetem a tankolásokat pontosan, kilométerrel... és ebből vannak meg a fogyasztások. A Ti problémátokra válasz lehet az, amit most állapított meg a Fogyasztóvédelmi Felügyelet, hogy a Pesti benzinkutak ca.30%-kánál nem jól mérnek az órák, azaz átverik az ügyfeleket. (kevesebbet ad ki, mint amit mér). De az is lehet, hogy a BC nem mér pontosan (hisz nálam sem pontos...) :blink: ;)
BeNZiN Elküldve Február14, 2006 Elküldve Február14, 2006 Érdekes... ugyanezt mondta - ha jól emlékszem - Voszi is. :rolleyes: Nálam pont fordított a helyzet. Amúgy a BC az nem az utolsó 100 km átlagát nézi, hanem a nullázástól számolja! De nekem mindig kevesebb a tényleges, mint amint a BC kiír. Egy tank esetében ca. 1-1,5 liter elétérés van... ami azt jelenti, hogy az átlag fogyi is 3-4 dl-rel kevesebb szokott lenni, mint amit a BC kiírt. Én mindig vezetem a tankolásokat pontosan, kilométerrel... és ebből vannak meg a fogyasztások. A Ti problémátokra válasz lehet az, amit most állapított meg a Fogyasztóvédelmi Felügyelet, hogy a Pesti benzinkutak ca.30%-kánál nem jól mérnek az órák, azaz átverik az ügyfeleket. (kevesebbet ad ki, mint amit mér). De az is lehet, hogy a BC nem mér pontosan (hisz nálam sem pontos...) :blink: ;) Nem ez nem kutas dolog, mert mindig máshol tankolok és fél liter eltérés minimum szokott lenni a BC átlaga és az általam számolt között. Azért nem értettem csak, mert az hogy mennyi benzin megy át a rendszeren az olyan elég tényszerű dolognak tünik, de literekkel több megy aztán a tankba mint amit a BC mutat.
uhuhu Elküldve Február14, 2006 Szerző Elküldve Február14, 2006 a BC csak tájékoztató jellegü számokat ad, nem pontosat.
Speed Elküldve Február15, 2006 Elküldve Február15, 2006 Before Christmas :rolleyes: Before Christ --> azaz Krisztus előtt... :blink:
Vanilia27 Elküldve Február15, 2006 Elküldve Február15, 2006 Ma reggel a Bosnyák térnél láttam egy gyönyörű Coupe-t olyan színben, mint Uhuhu topictársunkké, sőt egy pillanatig azt hittem Ő, de aztán rájöttem, hogy nincs hátsó spoiler...
voszi Elküldve Február15, 2006 Elküldve Február15, 2006 valaki Vörösváron rámdudált az arany színű Coupéjával. de ki is volt az? innen üzenem, hogy helló, neked is! :rolleyes:)))
meriva1.8 Elküldve Február15, 2006 Elküldve Február15, 2006 nem tecc...szebb a gyári S milyen koszos a belseje az uccsó képen. Meg elég furi az a szárny hátul.
warwolf Elküldve Február15, 2006 Elküldve Február15, 2006 nem tecc...szebb a gyári Egyedinek egyedni, tuningnak tuning, de mégsem szép.Úgy sehogysem áll össze rendesen. :rolleyes:
Speed Elküldve Február15, 2006 Elküldve Február15, 2006 Hm.... elég sok a kilométer benne! Lelakottnak tűnik a belseje. És tényleg nem olyan szééép... Az 1675kg viszont elírás, nem? nem hiszem, hogy 400kg-val nehezebb lenne a 2.2-es motor... (bár az lánchajtásos...) Hm?
Tom Elküldve Február15, 2006 Elküldve Február15, 2006 Hm.... elég sok a kilométer benne! Lelakottnak tűnik a belseje. És tényleg nem olyan szééép... Az 1675kg viszont elírás, nem? nem hiszem, hogy 400kg-val nehezebb lenne a 2.2-es motor... (bár az lánchajtásos...) Hm? Szerintem ott a max. tömegre gondolt...
uhuhu Elküldve Február16, 2006 Szerző Elküldve Február16, 2006 valaki Vörösváron rámdudált az arany színű Coupéjával. de ki is volt az? innen üzenem, hogy helló, neked is! :rolleyes:))) én voltam én voltam, én voltam!!!!!! szija neked is :blink:
FBalazs Elküldve Február16, 2006 Elküldve Február16, 2006 Na, lehet, hogy a Coupe-s társaság bővülni fog még egy taggal... Éppen folyamatban van egy autó csere, ha minden jól megy, este már láthatjátok :rolleyes: (mielőtt megkérdeznétek, nem a GTCm lesz lecserélve - bár a járműkísérő lap szerint ez is Coupe...)
redline Elküldve Február16, 2006 Elküldve Február16, 2006 andris? :rolleyes: de ugye nem a libakakizöld szinut veszi meg? :blink:
Recommended Posts