voszi Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 lehet, hogy Benya arra gondolt, hogy 6,5x16-os, vagy valami hasonló méretű felnire vágyik? gyárilag 7,5x17-es a felni, azon - tapsztalat - a 205-ös gumi cseppet virsli, szóval 7x16 fölé ne menj sztem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 lehet, hogy Benya arra gondolt, hogy 6,5x16-os, vagy valami hasonló méretű felnire vágyik? gyárilag 7,5x17-es a felni, azon - tapsztalat - a 205-ös gumi cseppet virsli, szóval 7x16 fölé ne menj sztem. 7re pont a 205ös passzol és még a peremvédő is ér valamit. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 olvass már vissza! :) olyan, amilyen teteszik, bazz :blink: Bazs az antiszociális... :) :lol: De igaza van...hogy hogy milyen...16-os gumihoz lehetőleg ne 15-ös felnit válassz, mert picit lötyögni fog... B) :D B) :o B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 7re pont a 205ös passzol és még a peremvédő is ér valamit. :blink: 7,5-en már semmit, pont egyvonalban lesz az élvédő külső pereme a felnivel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 Benya srác sem fog szerintem sűrűn ide járni... :) - Mondta, hogy vett egy turbot... jól lehúzta mindenki! - kérdezett felni/gumi méretet... jól lehurrogta mindenki... :blink: - jaaa... Uhuhu alapból lehurrogta! :lol: :) hm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 Benya srác sem fog szerintem sűrűn ide járni... :) - Mondta, hogy vett egy turbot... jól lehúzta mindenki! - kérdezett felni/gumi méretet... jól lehurrogta mindenki... :blink: - jaaa... Uhuhu alapból lehurrogta! :D :) hm. Ha visszaolvasol a GSi topicban (sokat) akkor majd megtudod, hogy miért ilyen a hozzáállás. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 és mellesleg nem igy volt.... - nem húzta le senki amiért vett egy turbót, sőt kinyomoztuk semmi perc alatt, hogy tényleg hozzáértő tulaja volt, aki lelkes opel gyüjtögető - nem hurrogta le senki mert gumit/felnit kérdezett, sőt szerintem megoldották a problémáját - juhuhu meg segit mindenkinek, nagyon sokan tartoznak már neki (min. hálával) de lehet, hogy csak én látom rosszul...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 és mellesleg nem igy volt.... - nem húzta le senki amiért vett egy turbót - nem hurrogta le senki mert gumit/felnit kérdezett, sőt szerintem megoldották a problémáját - juhuhu meg segit mindenkinek, nagyon sokan tartoznak már neki (min. hálával) de lehet, hogy csak én látom rosszul...... Redi valahogy jól látja... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 Ide illene Hemi aláírása... már nincs neki meg ugye??? EZ volt??? Itt a lényeges a "Mielőtt kérdeznénk" fejezetnél kezdődik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 Most akkor az a kocsi eleje ahol a bácsi ül? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 Most akkor az a kocsi eleje ahol a bácsi ül? :blink: Nem Tomi! Márkától függ...:-) Egy kispolák esetében az akár a hátulja is lehet...:-) De ne offoljunk má vazz...:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 Nem Tomi! Márkától függ...:-) Egy kispolák esetében az akár a hátulja is lehet...:-) De ne offoljunk má vazz...:-) Ez nem offolás :blink: Tudod én szoktam venni a fáradtságot és visszaolvasok és nemkérdezem meg 5-ször ugyanazt. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 Ez nem offolás :blink: Tudod én szoktam venni a fáradtságot és visszaolvasok és nemkérdezem meg 5-ször ugyanazt. :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 és mellesleg nem igy volt.... - nem húzta le senki amiért vett egy turbót, sőt kinyomoztuk semmi perc alatt, hogy tényleg hozzáértő tulaja volt, aki lelkes opel gyüjtögető - nem hurrogta le senki mert gumit/felnit kérdezett, sőt szerintem megoldották a problémáját - juhuhu meg segit mindenkinek, nagyon sokan tartoznak már neki (min. hálával) de lehet, hogy csak én látom rosszul...... Redi, látod, hogy vigyorogtam közben! - TUdom, hogy mi lett a vége az autó nyomozásnak..., de azért kapott negatív véleményt is (legalábbis én nem biztos, hogy teljesen nyugodt lennék, ha én vettem volna meg azt az autót. - de lehet, hogy ezt csak én látom így.) - Mindannyian segítettünk neki... a "lehurrogás" pedig csak akkor jött, amikor ugyanazt kérdezte másodszorra, ráadásul, már elsőre vagy 4-5-en válaszoltunk rá. :blink: - Uhu-ra pedig egy rossz szót nem mondanék véletlen sem! Minden tiszteletem az övé! Nyilván meg volt az oka az üzijének... csak mosolyogtam a dolgon. Ne érts félre, semmi rossz szándék nem volt bennem! (csak olyan érzésem volt, amire TOM ráerősített) Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 segítsük egymást, ne pedig hurrogjunk sztem. a tolerancia az egy széééép tulajdonság. adjunk esélyt Benzin-nek, talán tanult a múltbeli hibáiból ő is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 Szerintem maximális segítő szándék volt mindenkiben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
BeNZiN Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 Sorry ha valamit nem vettem észre amit korábban már írtatok és kösz a tippeket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január3, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Január3, 2006 Redi, látod, hogy vigyorogtam közben! - TUdom, hogy mi lett a vége az autó nyomozásnak..., de azért kapott negatív véleményt is (legalábbis én nem biztos, hogy teljesen nyugodt lennék, ha én vettem volna meg azt az autót. - de lehet, hogy ezt csak én látom így.) - Mindannyian segítettünk neki... a "lehurrogás" pedig csak akkor jött, amikor ugyanazt kérdezte másodszorra, ráadásul, már elsőre vagy 4-5-en válaszoltunk rá. :) - Uhu-ra pedig egy rossz szót nem mondanék véletlen sem! Minden tiszteletem az övé! Nyilván meg volt az oka az üzijének... csak mosolyogtam a dolgon. Ne érts félre, semmi rossz szándék nem volt bennem! (csak olyan érzésem volt, amire TOM ráerősített) mértis?? mit irtam??? én irtam egyszer egy csunyát, de kb 1 perc mulva töröltem. igy azt a Voszin kivül nem látta senkise. vagyis asszem :) :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 én se láttam! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 mértis?? mit irtam??? én irtam egyszer egy csunyát, de kb 1 perc mulva töröltem. igy azt a Voszin kivül nem látta senkise. vagyis asszem :lol: :) :) Ezek szerint én sem láttam... :blink: :o (bazz... tényleg törölted... :D) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 ÚJ OPC GTC ASTRA A srác kis beszámolója, miután átvette az új OPC GTC Astráját... néhány képpel! Nagyon-nagyon ütősen néz ki!!! :) 19"-es kerekek... Bi-Xenon Navi... álllat... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 ÚJ OPC GTC ASTRA A srác kis beszámolója, miután átvette az új OPC GTC Astráját... néhány képpel! Nagyon-nagyon ütősen néz ki!!! :) 19"-es kerekek... Bi-Xenon Navi... álllat... :blink: A hátúlról fényképen kicsit furcsán magas a segge, de amúgy elég király! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 de ez nem G kupé :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 ? Itten vala néhány TOP link Astra G topsites Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 arra céloztam, hogy ez a G kupé topik és nem a H astra opc :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts